nart nart suskorakokoko :DQuote:
Originally Posted by sherryy
Printable View
nart nart suskorakokoko :DQuote:
abi bu arada bişey dikkatimi çekti, hiç Hakan (ankaraspor GK) ondan bahseden yokya, adamın hakkını verin kardeşim.. :D
hep tartışılan bişeydir "penaltıyı atan mı kaçırır, kaleci mi tutar" o tartışıla dursun ama helal olsun kaleciye ilk defa izledim kendisini ama gerçekten beğendim..
sadece penaltı pozisyonları için değil Chelo'nun şutunuda iyi çıkardı, çok iyi bi maç çıkardı..
yaw cümleye baktım ben bir an bizim futbolculardan birinden bahsediyon sandım
Takımdada hamza diye biri yok
pardon beyler büyük pot kırdık:D
enesao ayağın uğurlu gelmedi demekki :DQuote:
Originally Posted by enesao
bende diyorum niye kaçtı o penaltılar :D sebebi belli oldu.
şanslı gecesiydi. ben beğendim. bunun yanında Hakan Şükür'ün karşı karşıya posizyonunu ve Necati'nin aşırtmasınıda çıkarttı.Quote:
Originally Posted by nart_susruko
yook yaaw alla alla :DQuote:
Originally Posted by şampiyon
necati ve hakan atamiyosa benim sucum nee :D
necati nin penaltisini kaleci kurtarmadi necati onun kucana attiii... ama hakan inkini mukemmel kurtardii
:n: :n: :n:Quote:
o pozisyonlarda vardı evet.. :roll:Quote:
Originally Posted by ermoon
h.arıkan 1 : 1 g.saray en ii sonuc
ilk yarı ankara biras daha cesaretli olabilseydi macı alabilirdi. gs yi üstüne cekti sürekli. gs de golu buldu dogal olarak. her zaman ki gs.bide sansızlık vardı. biri bedavadan(''özellikle bile bile verildi hakem taraf tuttu'' demiyorum) iki penaltı kacırdı gs. kötü baslangıc oldu.
inş. tr liginde böyle, şl liginde tam tersi şekilde devam eder.
:rolleyes: :rolleyes:
:n:
hakem mi bedavadan mı :eek: :eek: :eek:
33 hafta sonunda iyi olupta finishi iyi yapamayanlar gördük biz.. :D
bitişi güzel olur inşaallah geçen seneki gibi.. :D
benim içimden gelen bu senin içinden gelen de o. kalbimden geceni söyledim bi fb taraftarı olarak. penaltı yorumum da şimdilik bana kalsın. daha net görmem gerek yarın. sonra daha iddialı konusurum:)
;;)Quote:
Originally Posted by M@kiN
ama birde gerçekler var tabii..
Bu Hakan Arıkan kaç yaşında bilmiyorum ama gençse milli takımda banko oynar müthişötesi bir maç çıkardı..
23 yaşında kendileri, gerçekten iyi maç çıkardı ama 1 maçlada milli takım olmaz herhalde..
evet bi macla milli takıma gidilseydi her kaleci milli olurdu ayrıca bişey soracam bu jevric ankaradan gittimi?
ya 2 penaltı nasıl kaçar 1 puan için sonra çok yırtınacağız :o
evet jevrici gönderdilerQuote:
Originally Posted by nekop
Maçın adamı Kaleci Hakan dı.2 penaltı ve bazı net pozisyonlarda kalesini ii korudu.Ankara maçı alabilirdi ama son 10 dk işi bozdular ve açık verdiler Ankara kalecisine dua etsin:D maç farka gidebilirdi
Kaleci Hakan maça damgasını vurdu.. Kıran kırana maç oldu 82. dakikaya kadar.. 82den sonrasını izleyemedim elektrikler sağolsun :D
Sinirimden birşeyleri parçalayabilirdim. Hele o 2.penaltıdan sonra. Resmen harcadılar maçı ya. Lige 2 puan kayıpla başladık. Olcak işmi bu?
yaaw herkes kaleci hakan 2 penalti kurtardi deyip duruyo...
2 tane kurtarmadi 1 tane kurtardi necati zaten penatiyi onun uzerine attiii
necati beceriksiz demiyonda ustune attı diyonn :mad:Quote:
evet beceriksiz... bak diorum artik o adamdan adam olmaz.. hayir gelmez ondan gs ye satsalarda kurtulsak. bunu sadece penalti kacirdigi icin demiorum gecen sezonki maclari ve milli takim maclari.. bide ben dunku maca gitmistim mactan önce sut calismasi yapiolardi sirayla sire necati ve hasan sas a gelince tribiunlerde buyuk bi kahkaha sesleri yukseliodu cunku cektikleri sutlar kaleden ayri yerlere gidiodu...Quote:
Originally Posted by bursa_mc
walla keşke oynasaydım iddaa yaw tutturmuştum. haftaya oynarım. anlaşıldı yeni sezonda formdayım.:D:DQuote:
Originally Posted by FenerBahceLi
Necati niye becereksiz olsun ki? Her penaltı kaçıran futbolcu beceriksiz ise dünya'da iyi oynayan futbolcu yoktur. Necati becereksiz olsa Galatasaray gibi bir takımda oynarmıydı? Sadece 7-8 maçtır performansı kötü.Quote:
Originally Posted by bursa_mc
Katılıyorum +1.. Ayrıca Carrusca Penaltı kaçırdı diyenlere siz ne diyodunuz hatırlatırım. Penaltı kaçırmakla ne beceriksiz olunur nede kötü futbolcu. bunları siz dediniz. kendinizle çelişmeyinQuote:
Originally Posted by ermoon
alakaya gel bize bazı bazı.. :roll:
ne alaka Necati'nin penaltı kaçırması ile beceriksiz olması, evet kötü oynadı, evet formsuz bu sadece bu maç için ya da hazırlık maçları için değil, geçen sezonun son 10 maçından beri kötü oynuyor Necati.. ama bunun beceriksizlikle bi alakası yok..
bu arada yine tartışmış Hasan ve Necati, ilk yarı bittiğinde soyunma odasına girerken tartışmışlar diğer Aslanlar araya girmiş ve GeretS te rest çeker gibi ikisini oyundan almış..
ama iyi oldu bu maç, silkelenme olur inşaallah takımda, herkes kendine bakar ve bi çeki düzen varir..
ben sizlere katilmiorum artik o adamdan ne köy olur ne kasaba... ilk geldigi sezon ve 2. sezon uzun sutlari cok iyiydi hatta cok golü vardi ama artik dogru duzgun vuramior topaa...
evet kavga yapmis olabilirler cunku 2. yari basladiginda hasan sas bizim bulundugumuz yerin önunde izledi maci.. orda bi kac kisi vardi onun maci klubede izlemesi icin ikna etmeye calisiyodu aama o gitmiodu sonra 4.hakem geldi konustu kulubeye gittiQuote:
sırf böyle düşünenlere karşı bu adamın coşmasını istiyorum ama tık yok Necati'de.. :roll:Quote:
Necati duy artık sesimiii... :D
biz dun parcaladik kendimizi... arman icin oyna forman icin oyna bizim icin oyna necatii dedik.. adam el sallayip öpmekten baska bisey bilmio :DQuote:
Karan & Kabze dönünce görürüm ben onu.. :D