Arkadaşlar fb tv de altyazı geçti 52000 bilet satılmışl stad ful dolu olcak mı uefa mı cl mi sorusuna gelince hangisi hayırlıysa o olsun ...
Printable View
Arkadaşlar fb tv de altyazı geçti 52000 bilet satılmışl stad ful dolu olcak mı uefa mı cl mi sorusuna gelince hangisi hayırlıysa o olsun ...
lütfen konuyu saptırmayın... konu dışı mesaj atan uyarı alacaktır
Dünya üzerinde kendi sahasında yenilmeyen takım yoktur herhalde elbette bizde kendi sahamızda maglubiyet aldık fakat o stadta alınan galibiyetlerde hala hafızalarda bunu unutma 2. ise cok güvendigin Kiev i inş bu aksam Fenerbahcemiz parcalar ve senin umutlarını suya düsürürQuote:
Originally Posted by el bandido
Quote:
Originally Posted by bortecine
ben saygısızca davrandığımı sanmıyorum... bir hakaretmi ettim... yoksa küfürmü... ben yalnızca bu akşamla ilgili fikrimi beyan ettim... yok illa senin istediğin gibi fenerin galip geleceğini ifade etmemi bekliyorsan üzgünüm...
Hadi hepsine tamamda gelecegimi görebiliyorsunda Kiev in yenecegini düsünüyorum hatta eminim demissin..Futbol bu top yuvarlaktır . İlk dakikalarda gelebilecek 1 gol bize turu getirebilir.
arkadaşım benim kayin yada filazof bir durumum yok... tabiki geleceği görmek gibi bir kabiliyetimde yok... sen hiç iddaa oynadın mı? nasıl orada banko maçlar vardır... ve o maçı kazanacağına kesin inandığın için işaretlersin benimkiside öyle bir durum... kiev kesin yenecek... çünkü fener gol bulabilmek için şuursuzca saldıracak ve kievde zaten aksayan fener defansına hızlı adamlarıyla kontradan gol bulacak... ben böyle olacağına inanıyorum... sen tersini düşünebilirsin...
http://i.fenerbahce.com/images/haber...nc107_2308.jpg
PARA İÇİN DEĞİL, AF İÇİN
Fenerbahçe yönetimi bu akşamki Dinamo Kiev maçı için 1 milyon dolar prim belirledi Futbolcular ise şunu söyledi: "Para için değil geçen sezonu telafi etmek için oynayacağız.".
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme rövanş maçında bugün Dinamo Kiev'i konuk ediyor. İki hafta önce Ukrayna'da gerçekleştirilen ilk karşılaşmada 3-1 mağlup olan sarı-lacivertli ekip, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, kendisine turu getirecek skoru almayı planlıyor. Bilindiği gibi Fenerbahçe yönetimi, bu çok kritik mücadele için bir prensibini değiştirme kararı almıştı. Uzun süredir maça özel prim vermeyen yöneticiler, Dinamo Kiev karşılaşması için kesenin ağzını açmış ve toplam 1 milyon dolarlık tur primi belirlemişti.
MEMNUNİYETLE KARŞILADILAR
Sarı-lacivertli yönetimin kendilerini motive etmek için belirlediği bu müthiş prim, futbolcular tarafından memnuniyetle karşılandı. Ancak
Fenerbahçeli oyuncular, Dinamo Kiev'i para için değil kendilerini hem taraftara hem de yönetime affettirmek için eleyeceklerinin sözünü verdiler. "Para için değil af için" diyen Fenerbahçeli futbolcular, "Geçtiğimiz sezon çok şanssızdık. Önce Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'a kaptırdık. Sonra da lig şampiyonluğunu elimizle Galatasaray'a verdik. İki kupayı da kazanırız diye düşünürken, sezonu kupasız kapadık. Başta bize her zaman destek veren başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulumuz ve taraftarlarımıza kendimizi affettirmek için turu geçeceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olma hedefimizi hayata geçireceğiz" ifadesini kullandılar.
Kaynak: Sabah
inşallah...!!!
walla maç saati geldikçe benim içimi bi heyecandır sarıyo yaw:D :cool:
belki bu smileyi koyarsam rahatlarım:D :cool: :cool::cool::cool::cool:
bana verseler o parayı sahada ronaldinho kesilirdim..
helal olsun fener yönetimine.
ama fenerin luganoyu bu macta oynatmak istemesi cok sacma bence
Smile ile falan rahatlanmıyor valla. Artık bir önce gelsin şu maç saati yahu heyecandan durulmuyor...:D
Yok o maviler de cool yazınca oluyo ya. hani cool ol flnD::D
oynayamıyo zaten UEFA yamuk yaptı.Quote:
bana verseler o parayı sahada ronaldinho kesilirdim..
helal olsun fener yönetimine.
ama fenerin luganoyu bu macta oynatmak istemesi cok sacma bence
Bu maçta en cok taraftara ve KADIKÖY CEHENNEMİ ne güveniyorum.. Lugano nun olmaması cok kötü eger Servet oynarsa vay halimize
Allahtan Sheva yokQuote:
Originally Posted by CaPTaiN10
Haklısın defansta servet karsısında sheva olunca o mac izlenmiyor artık :)Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
O konuda bu maç geçsin daha çok konuşulacak. Fener CAS'a şikayet etmeyi düşünüyormuş UEFA'yı. Sen sabahtan oynayabilir diyorsun ondan sonra pardon yanlış olmuş oynayamaz diyorsun. Neye göre oynamasına karar veriyorsun ondan sonra neden değiştiriyorsun?Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
Fenerbahçe dün tekrar başvurmuş UEFA'ya bu ne son kararınız nedir diye. Bugün cevap bekleniyormuş. Bu saatten sonra oynayabilir dense de oynamaz Lugano ama UEFA gibi önemli bir kuruluşta böyle hatalar yapmamalı...
bence luganonun oynaması sacma. adam daha kac antreman yaptıki fenerle, bu önemli macta oynayabilecek rahatlıga erişsin.Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
defansın en önemli özelliği komünikasyon yani iletişimdir. lugano bu macta oynarsa pozisyon hatası yapabilir cunku daha takımının oyun sablonundan haberi yok
fener yeterki erken gol bulup rakibinin moralini bozsun. sonra gerisi gelecektir
Haklısın daha takımı tanımıyor fakat Lugano defansta otursa Servetten daha cok iş yaparQuote:
Originally Posted by peluk
arkadaşlar yaklaşık olarak 56 bin bilet satıldığı tahmin ediliyor.İnanılmaz bi oran bu..Gs maçlarında bile tutturması zor bi rakam. ( Kale arkaları KApasiteden 2 bin fazla satıyor)
evet zaten 52.000 koltuk kapasitesi. Stad kapasitesi 67.000 i buluyo
ya ben sana istersen fener yenilecek bile yaz dedim dikkat et okumayı biliyorsun . kimin hüsrana uğradını herkes kendi idrak eder zaten lütfen konuyu saptırma konuştukça batma artık ...Quote:
Originally Posted by el bandido
erken bulunacak bi gol bize turu getirir
52.000 Futbolsevere Teşekkür
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/stadyumbiletler.gif
Biletix Merkezleri’nde geçtiğimiz hafta satışa sunulan Dinamo Kiev ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçı biletlerine taraftarımızın göstermiş olduğu ilgi her zaman olduğu gibi Fenerbahçe adına yakışan bir büyüklükte olmuştur. Fenerbahçemize destek veren takımımızın 12. adamı ünvanını sonuna kadar hak eden taraftarımız, her zaman olduğu gibi biletlerin satışa çıkmasının ardından çok kısa bir sürede tamamını tüketmişlerdir. Fenerbahçemizin 100 yıllık şanlı tarihinde kulübü ile bir bütün olan taraftarımız kombine ve bilet satışı ile 52 bin sayısına ulaşmıştır. Gücünü taraftarından alan bu büyük takım adına taraftarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.
Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da takımının her zaman yanında olacağını bildiğimiz taraftarımızın bugün rakibe ıslık ve uğultu ritüeli ile zor anlar yaşatacağını, 12. adam olarak sahanın en etkili ismi olacağını biliyor ve taraftarımızın vereceği güç ile bu önemli sınavdan alnımızın akı ile çıkacağımıza inanıyoruz. 12. Adama Teşekkürlerimizle.
Fenerbahçe Spor Kulübü
inşallah geçer turu fb ve o taraftar mutlu döner evlerine
atmosfer fenerin tur gececeğini belirtiyor. inşallah öyle olur
Allah yardımcımız olsun ilk maçtan sonra çok umutsuzdum ama şimdi içimde bi heyecen var maç saatini beklemekteyim Allah'ın izniyle maçı kazanıp tur atlayacağız...
yarım saat sonra stada doğru yol almaya başlıcam sabahtan beri maça motive oluyorum resmen apartman fb marşları ile inliyor hissediyorum bugün yine aynı marşlarla dönücem eve
hadi kolay gelsin Fener üzerine iyi para yatırdım yakma beni :n:
eğer kazanamazsam yarın beni hastaneden toplarsınız kesin
Tarık bağar yırt kendini o maçı kazandır ve tur atlat takıma :D
Tarık döndüğünde yer gök sarı lacivert diye inlesin. Bir dakika bile susma ha benim yerime de ıslıkla:D. Artık heyecan iyice arttı yenecez eleyecez inşallah....