ne 2 maçı ya arda 16 yaşından beri türk milli takımını sırtlıo gençlerde.biraz kariyerne bakın derm.daha 19 yaşında ve buna rağmen müthiş bi kariyeri war .şampiyonlar liginden sora chelsea bu adama 30 milyon euro önerrse şaşırmayınnn...
Printable View
ne 2 maçı ya arda 16 yaşından beri türk milli takımını sırtlıo gençlerde.biraz kariyerne bakın derm.daha 19 yaşında ve buna rağmen müthiş bi kariyeri war .şampiyonlar liginden sora chelsea bu adama 30 milyon euro önerrse şaşırmayınnn...
yok daha neler 15m € bu paraya kral oyuncu alırsın arda bu kadar etmez fkt cok gusel bir oyuncu geleceğin yıldızı.
bu arda bugünkü oynu ile degeri 20 milyon dolar cıktı
helal olsun
evet arda 1milyon etmez dimi :D
Messi nin Sag dan carklı olanı bu cocuk. hiç bi eksigi yok bence messi den filan.
eder 20 milyon euro bu cocuk. cok begendim bugün. her ne kadar galata yenilmiş olsa da
yenilmedik berabere bitti
sizin için her puan kaybı yenilgi niteliginde olmak zorunda. eger bizim 100. sampiyonlugumuzu engellemek istiyorsanız. her puan cok önemli oldugundan ben yenilgi dedim :D
arda süper bir oyuncu bence bu adama hak ettigi parayı vermeleri lazım
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh demekten başka çare yok. mübarek 3 maç oynadı bir anda 15 milyon euro oldu. biz futbolcularımızı çok çabuk göklere çıkartıp çok çabuk yerin dibine sokuyoruz. daha öğrenmesi gereken çok şey var.
Ya siz okuyamıyomusunuz yada okuduğunuzu anlamıyomusunuz gerçekten hayret hayret hayret
Önemli değil herkes başkalarını kendi gibi görür .Quote:
Originally Posted by Gravity
Fenerbahçede de bir çok genç oyuncu çıktı ama kesinlikle böyle bişey düşünmedim .
Adnan Polat zaten son zamanlarda boy gösterdiği medyada adı geçsin diye söylemiş bu adam sadece polemikçidir . Aynı saat 20 : 45 olayında olduğu gibi ...
Yok efendim Arda 16 yaşından beri ümit milli takımı sırtlıyomuş da yok efendim yabancı abilerini kesiyomuş da ...
Her ümit milli takımı sırtlayıp yabancı adamı kesen 15 milyon dolar etmez .
hele yabancı oyuncu kesmeyi " marifet " sayanlar türk oyuncuları kötü gibi gösterirken arda 15 etmez diyenlere ne mantıkla kızıyorlar anlamak çok güç ...
Hangi Ümit Milli Takım'ı sırtlıyormuş Arda? Kim diyor onu? İkisi özel maç, üç defa ümit milli oynadı..
A ve B genç milli formayı giymiştir epey..
Şimdi gelip bana saçmalmasın kimse, bir şey iddia ettiğim yok.. Yanlış bilgi verilmesin, onun derdindeyim
işte bilgiyi veren mübarek arkadaş bu ama yazdığı 4 cümleden 4üne de inanmıyorum . hele en sonuncusu için teşekkür ederim :D güleceğim yoktu ...Quote:
Originally Posted by emintay
Genç Milli Takımlar'ı kastetmiş..
Sırtlamış mı bilemem ama 61 kez A, 10 kez B genç milli olmuş..
Ama mesela Beşiktaşlı Serdar Özkan da 47 A, 10 B.. Fenerbahçeli Semih 21 Ümit, 32 A, 27 B.. Yine Fenerbahçeli Olcan 9 Ümit, 41 A genç..
Ama arkadaş sırtlıyor diyorsa vardır bir bildiği..
boşversene yaa ...Quote:
Originally Posted by meddah
3-5 maçla yetenek belli olmaz 15 miyon euro'ya oha derim saçmalamış biraz tabi kendi görüşüm saygı duymak zorundasınız...
ya nasıl bir mantıktır anlamıyorum ya ....arda ya 15 milyon€ etmez onun yerine daha iyi oyuncular var diyo ama bir tane bile isim vermiyorlar kim miş daha iyi ism çok merak ettim ... bir arkadaşımızda diyorki o paranın üstüne 15 daha koysunlar c.ronaldoyu alsınlar diyo .... sanki 15 ytl koyuyor
.... beyler herkez takımlara yüksek fiyatlarla transfer olurken çok büyük başarılar kazanarak gitmiyor ... adı üstünde genç oyuncular .... genç oyuncular yeteneklerini oynadığı maçlarda belli ederler arda ki geçen sene v.manisa dan beri dikkatleri üstüne çeken bir oyuncu ve daha çok genç .... fiyatını yönetim böyle belirlemişse siz almayın alan alır almazlarsa da bize kalır her türlü işimize yarıyor yani szi bu kadar düşünmeyin...
ha biz kıskanıyoruz diyorsanız o ayrı bir konu
1 Arkadaşım konu tartışılmayacaksa madem neden açıldı ?Quote:
Originally Posted by paco
2 Gerçi tartışmaya gerek yok polemikçi ve medyayı kendisi ve takımıyla oyalayan Adnan Polat'tan da bu beklenirdi .
3 Arda'nın üzerine 15 ytl koyunca C.Ronaldo mu ediyor ? Yani C.Ronaldo'yla Arda arasındaki fark 15 ytl mi diyorsun ?
4 Kimse zaten onun yeteneğini sorgulamıyor sorgulana oyuncuya böyle davranılmasıyla oyuncunun şımarması yada aleyhine olabilecek herşey .
5 Arda'nızla mutluluklar ...
Yahu iyi ki yani altyapıdan iyi gençler çıktı haa ...
Beyler tartışmaya gerek yok.Herkesin kendi doğruları vardır.
Arsenal bu yıl Theo Welcott diye bir oyuncu aldı.16 yaşında 12 milyon euro verdiler yanlış hatırlamıyorsam ki southampton'ta toplasan 10 maç yapmıştır.Ama ümit milli takımdan izleyip alınmış.
Başka takım böyle bir transfer yapar mı?Bence yapmaz ancak Arsenal arda'ya o kadar para verip alır şu anda diğer takımları 1-2 yıl daha bekler.
Evet biliyorum o adamı hatta adı WALCOTT ama o kadar para verdiklerini bilmiyordum . Arkadaş doğru söylüyor herkesin kendi doğruusu vardır ama benim doğrum 15 abartıdır .Quote:
Originally Posted by dick
yaa adam su anda bi fiyat etmez ama samp liginden sora 25 eder..
Arda'nın dünki maçta 2-2 yi getiren asistte yaptığı harika hareketleri herkes görmüştür umarım. Bu adam çok iş yapacak. ŞL'de 2 maçta neler yaptı. Türkiye'de 4 maçta çokda iyi puanlar almamamıza rağmen Arda süper. Bu adam avrupaya kendini gösterecek. Belkide 15 den daha fazla para etcek.
o nu izlemek bir keyif gerçekten...
hele 1,2 sene daha bekleyelim şımarıp sıradan bir futbolcu haline mi gelecek yoksa çalışıp bir süperstar haline mi gelecek o zaman fiyat biçelim...
Arda bu formunu 2-3 sene daha sürdürürse eder o zaman bence kesinlikle 10-15 Milyon $.
hatta şuan mesela İngiltere Ligi'nde oynuyor olsa,orada bu aşamada bile 7-8 milyon $ edebilirdi en az bence.... ;)
o nu bırakın da gs bu şartlarda o nu elinde tutmakta çok büyük sıkıntı çekecek bence.
Satılmadıkça 5 sene boyunca bizimle zaten.. Sezon başı 5 yıllık sözleşme imzaladı..Quote:
Originally Posted by scolari12111
Quote:
Originally Posted by ermoon
ben de biliyorum demek istediğim avrupa kulüpleri işin içine girerse büyük paralar başını döndürebilir bu da performansını etkiler.gs de o kadar para veremeyeceğine göre satmak zorunda kalabilir.
Bunları düşünmek için daha erken. Şurada daha 4.maçına çıktı. Eğer Avrupa maçlarında aynı performansa oynarsa ki oynayacağını biliyorum ondan sonra ne olacak diye düşünebiliriz. Ama Arda'da en az 3-4 sene bu kulübe hizmet verip ondan sonra Avrupa'yı düşüneceğini de biliyordur..
Quote:
Originally Posted by ermoon
arkadaşım ben de öyle diyordum da bu adam aşmış ya şımarmazsa süper bir oyuncu ümit e attırdığı gol iki kişi başa çıkamadı avrupa dan gelmiş olsa ve değeri 20 milyon avro dense kimse birşey diyemezdi.