GS insallah cıkar ama bordeaux'u hafife almayı ben bi kac macını izledim cok iyi bir kadroları var kendi sahalarında iyi oynuyorlar GS alisemiyende yener bordeaux'u ama deplasmanda cok zor
Printable View
GS insallah cıkar ama bordeaux'u hafife almayı ben bi kac macını izledim cok iyi bir kadroları var kendi sahalarında iyi oynuyorlar GS alisemiyende yener bordeaux'u ama deplasmanda cok zor
inşallah 3 olup çıkarız ve uefa ya gideriz
sorna kayseri fener bjk ve trb gruplardan da gelirse kupa türkiye ye geliiir :)
inşallah da kayseri alır:)
zor bir gruba düştüğümüz bir gerçek.ama ben gs ye güveniyorum.gençlerle iyi sonuçlar alırız işalla.
bence beyler cimbom grubtan cıkabilir
önce liverpool
takımlara gelirsek liverpool eski gücünde degil burayada zaten zorla geldiler
ingilterede onları yenmek zor ama istanbulda 3 puan alabiliriz onlardan
psv
bence onlar liverpool göre daha zor takım bu grubun lider olmaya aday bence
ama biz onları istanbulda yenip 3 puan alma ihtimalimiz var
daha öncede yenmiştik
gelelim
bordeaux
bence onalra karsı iyi mücadele ederesek onlardan 4 pua n alırız ve de grubtan cıkarız diyorum ben
deplansmandada yenilmeyiz onlara
böylelikle sarı kımızıloı takım toplam 10 puan toplar diyorum ben
BU GRUB O KADAR ZOR DEGİL ABARTMAYIN BENCE CÜNKÜ TAKIMLAR ESKİ GÜCÜNDE DEGİL
ben bir gs li olarak gs nin şampiyonlar ligine gitmesini istemiyorum nedeni de ya gruplardan çok zor çıkarız kadro bana göre yeterli değil bide BAŞKAN olacak adam kadro yeterli diyo neresi yeterli be liverpool bizi england da çiğ çiğ yer fener o kadro ile dinomo yu yenemiyosa biz bu kadroyla liverpool u psv yi nasıl yencez ama uefa da yine güçsüz takımlar var bütün ii ler şampi.. dee bence fener uefa da ilerler ama biz şampi.... bi şey yapamayız carrusca ile olmaz bu işlerr kimse kendini kandırmasın yok top yuvarlakmış da bu futbol muşdaa geçelim onlarıı hahikata bakalımm .. AMA İNŞAALAH DA çıkarız ama ben böle düşünüyorummm.. saygılarr
gerets geçen sene büyük maçlarda yaptığı hataları tekrarlamazsa gruptan çıkmamak için hiç bir neden yok
Çok zorlu bir grup degil Liverpool hariç gs ayarında takımlar Liverpool da belli olmuyor bi chelsea yi yeniyorlar bi kötü kötü takımlara puan kaptırıyorlar. TÜRK futbolu için hayırlı olsun
arkadaslar bencede gruptan çıkmasın uefaya gitsin bunu herkes bilio sampionlar liginde bişey yapamacagını uefaya giderse final oynarsa daha fazla puan toplayız
bende öle diyom şampi... bi şey yapamayız uefa da ilerleriz bakın fener yarı final e felan çıkar bizde grupta havlu atarızz bide transfer de yıldız getircez dediler carrusca diye bi tane abuk subuk oyuncu getirdiler adam ilk 11 de bile çıkmıyo peki niye aldınızz..
Gruptaki her takım birbirini yenebilecek kalitede takımlar.Ben gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum.Şanslı bir kura çektik.
Bu guruptan Galatasaray 3. olup UEFA'ya cikarsa sevinirim.
Galatasaray'da oynayan yasli futbolcular artik haftada 3 maci kaldiracak seviyede degiller.
Kariyerinin zirvesinde olan Tomas, Ilic, Hasan Sas, Necati, Ayhan, Cihan, Orhan gibi futbolcular bence Avrupa sartlarinda cok harika maclar cikartacak oyuncular degiller. (Bunlarin icinde Song'u ayri tutmak gerekli - belki biraz da Ilic)
Gencler ise iyi oynayabilir ancak onlardan sureklilik beklemek hayalcilik olur. Bir macta harika oynar ama bir sonraki macta buyuk hayal kirikligi olabilirler. Ancak genc oyuncular bir iki sene icinde biraz daha olgunlasmadan bence Galatasaray'in guruptan cikmasini beklemek pek dogru olmaz.
1-bordeux(home)
2-liverpool(away)
3-psv(home)
4-psv(away)
5-bordeux(away)
6-liverpool(home)
ilk ve son maçlarımız kendi evimizde.. eğer son maça kadar Liverpool garantilerse belki puan alabilriiz..
şanslı tabiki de inşaallah grupdan çıkarız ama bu kadro ile neler yapabiliriz!! tartışılırr
bu arada cimbomun macı olimpiyat stadında
ilk bordeux maçı bişeyleri belli eder bence kazanırsak gazı alır gideriz gruptan...
Arkadaşlar biz Liverpool'dan nasıl puan alırız diyoruz ama Liverpool forumlarında okuduğum kadarıyla bizden korkuyorlar..
Forumda ayrıca, PSV'yi avaraj takımı, Galatasaray ve Bordeux'u iyi takım olarak görüyorlar..
Genellikle Galatasaray'da zorlanacaklarını düşünüyorlar.. İlginç tabi
Galatasaray'ın gruplarına düştükleri için çok kızgınlar :)
Şu an Bordeaux'nun forumundayım.Bir üyenin kura çekimi öncesi yaptığı en zor kura Barcelona,Chelsea ve Galatasaray şeklinde.Barcelona ve Chelsea olmadı belki ama bizle aynı gruptalar.:D
Rakip takim taraftarlarinin Galatasaray'dan korkmasi tabii guzel seyler ancak..
Bu korku ilk olarak Galatasaray'in gecmisteki saglam ve karakterli futbolu yuzunden. Hep saldirgan ve kolay kolay yilmayan bir takim karakteri var cunku Galatasaray'in.
Ikinci olarak da su anda Galatasaray'in nasil bir takim oldugunu bilmedikleri icin. Su anda biraz da kapali kutu Galatasaray rakiplerin gozlerinde.
Ancak bu bence gercekleri degistirmez. Galatasaray guruptan cikmak icin hazir degil. Bu kalite eksikligi veya tecrubesizlikten de degil. Makine gibi isleyen bir takim yok cunku su anda. Duran toplarda cok zayif ve kontra ataga cikmada yeterince hizli degil. Gerets'in bu zaaflari kisa zamanda duzeltebilecegini de dusunmuyorum.
Liverpool forumlarında en ciddi rakipleri olarak Galatasaray'ı görüyorlar.Olimpiyat Stadyumu'nda yeniden oynayacakları için ayrıca mutlular.
bence çıkabilecek en kolay gruplardan biri çıktı. ali sami yende hepsini yenebileceğimiz kanısındayım. deplasmanda psv ve/veya bordo dan pğuan veya puanlar alabilriz... A grubunda olanlara allah sabır versin :D
maçlar olimpiyat stadında değil mi?
Levski Sofia averaj takımı olur.
Evet olimpiyat stadinda.Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
Bence Galatasaray bu maclarin oncesinde olimpiyatta sahaya alisma amacli mac yapmasi dogru olur.
Haklısın.Milli maç arasında iyi bir Avrupa takımıyla Olimpiyat Stadı'nda maç yapabiliriz.Quote:
Originally Posted by perpetua
evet olimpiyatta ve fikstür :
12 Eylül 2006: Galatasaray - Bordeaux
27 Eylül 2006: Liverpool - Galatasaray
18 Ekim 2006: Galatasaray - PSV Eindhoven
31 Ekim 2006: PSV Eindoven - Galatasaray
22 Kasım 2006: Bordeaux - Galatasaray
5 Aralık 2006: Galatasaray - Liverpool
Güzel bi grup....
liverpool'dan korkmayın sakın...devekuşuna forma giydirip futbolcu diye yutturmaya çalışan bir takım
çekilebilecek ve çıkılabilecek en uygun grup budur..
bundan âlâsı şamda kayısı..
hadi cimbom çıkarsın bu gruptan(bir kaliteli ön libero alınması şartı ile)
maclar olimpiyat stadında
bence bu fikstür avantajını iyi kullanammız lazımmmmmmmm
Yahu 5:30 da okuldan ayrilmak zorundaydim(Turkiye saati 7:30)Jesusun verdigi mesajda daha 2 torba cekilmisti. Allah biliyor ne yusuf yusuf ettim bir gsli kadar barca chelsa grubuna dusecek diye:D Bence bu grupta gs liderlik bile sansi var.Benim gozumde her ihtimal olabilir burda.1. olmasida sasirtmaz beni 4.olmasida
Quote:
12 Eylül 2006: Galatasaray - Bordeaux
En cok bundan korkuyodum.Turkiyeye 16 sina gelecem.Ilk mac deplasman olur diye Dualar ediyordum artik ne yapalim saglik olsun demekten baska care myok.Bizde diger 2 maca gideriz