ya yukedim ama. oyuna girdiğimde dosyaya ulaşamıyorum yardım lutfennn
Printable View
ya yukedim ama. oyuna girdiğimde dosyaya ulaşamıyorum yardım lutfennn
belgelerim/sports ınteractive/football manager 2006/tactics e yukledikten sonra kayıtlı taktiklerde cıkar;;)Quote:
Originally Posted by WiLLa_ReaL
çok sağol dostum ok dir ...
bisey degil
Arkadaşım turnstyle 3'ü kullanıyorum sitede grafikler bölümünde bulabilirsin yada arama yap çıkarQuote:
Originally Posted by gokhanbayrak
Sen daha ilk bu sitede ilk yorumunu yapiyousn ve bu konuda olumlu yorum yapan herkesi yalancılıkla suçluyosun senin yaptığın ayıp başka bişey demiyorumQuote:
Originally Posted by barissia
ya bunu nereye atacagız ındırdıkten sonra acele cevap
ok tsk buldum ben bi deniyim
arkadaşım walla bende pek tutmadı sıradan bi taktik gibi 2 sezon geçti belki oyunculardandır ama en iiler bende bu arada takım galatasaray ama olmuo her maçta gol yiyorum tabi çoğunu kazanıo normal olarak ama gol yiyo
vallahi ustadım harıka iş cıkarmıs acıkcası bende 7 gol yedım 1 sezonda 3 beraberliğim var üçüde şampiyonalr liginden hemen sonraki maç :D kendı sahamda 17 de 17 yaptım gol yemedım deplasman 7 gol yedım :D 4-2-3-1 oynuyorum ama senın verıdıgn sol kanatın oyun kurucu taktıgını kullanacam az sonra bakalım nasıl etkı edecek merak edıyorum
indirdim
fm 2007'de denerim artık
harika bişey ya çok işe yarıyoo
tam da işime yaramadı benim ama çok güzel taktik..
arkadaslar bu taktigi yaklasik 20 macta kullandim hasirlik maclari haric. 10 galibiyet 4 beraberlik 6 da maglubiyet aldim. 42 gol atip 25de gol yedim. simdi sise sormak istediklerim var. bu arada altayin basindayim sene 2020.
kanatlar cok ii calisiyor. forvet sorun bi sekilde ii ancak benim futbolcularim biras genc ve yeteneksis:) yani bi teves deilller.
orta sahada ise ortanin sagindaki isini ii yapiyor defansis anlamda. ancak soldaki oyun kurucu fasla birsey yapmiyor. hatta her macta oyundan cikan ilk futbolcu oluyor. serbest rol verilmis acaba bu mevkiye amc/dmc/mc hangisini koymak gerekli. her futbolcu serbest rolde oynayamiyor.
defansa geldigimisde ise defanslar oyuncularim genc ve yetenekli futbolcular. hislilarda. ancak zonal markajda posisyon almalari kotu oldugu icin derin toplarda hep gol yedim. adam markajina dondugum saman ise forvetlerle berber olduklari icin pres yapamiyorlar saman saman ise ofsayt taktiginden goller yiyorum.
birde oyu kurucu kullan oselliginde herhangi bir oyuncuya bu gorevi verecekmiyis yoksa ölece kalacakmi?
taktikde mantiksis gelen birsey daha tabii bana gore.
hem oyun kurucu kullan diyorus hemde kanatlardan atak organisasyonu yapmaya calisiyorus. nasil olcak bu is. benim defan butun toplari kanatlara yigiyor haliyle orta sahadaki oyun kurucu macta 30 topla bulusursa gobek atiyor:) yani topla bulusamiyor.
fikirlerini ve onerilerini bana anlatirsanis sevinirim. lutfen su topcuyu al demeyin. benim istedigim taktik liverpool gfibi olmali. öle sistem olmali ki hangi futbolcuyu koyarsan koy tikir tikir islemeli:)))
eğer takım iyiyse yani iyi oyunculardan kuruluysa zaten hangi dizilimi yaparsanız yapın başarıya ulaşma ihtimaliniz%80nin üzerinde zaten. Bu taktiğe iyi diyen birinin gidip vasat bir takımda fazla bir değişiklik yapmadan denemesi lazım.
Kendinizde Yapabilirsiniz Bu Zaten Kayıtlı Olarak Var 4-4-2 Attacking Bunun AYnısı :D
Ankaragücüyle 2. yılımda sampiyon oldum açık ara farkla tamma 2 gol yemedim bu kez ordada işe yaradı ayrıca uefa real madrid'i eledim umarım yeterlidir bu sanaQuote:
Originally Posted by barissia
ç. rize spor la ilk senemde sampiyon oldum istersen ss de koyabilirim ve taktigimde klasik 4-4-2 kadro ile de alakalı bu durum
deneyelim bakalım sağol
dostum linke tıkladım ama indirme yeri bulamadım yardımcı olursan sevinirim
Arkadaşım Hemenpaylaş Kapatıldı Rapid Yapsan Bi Zahmet ;)
evet ltfen bu tatktiği rapide atin ya kimse cevap yazmıyo elinde olan varsa rapide atsın.
evet yawwwww hemenpaylas kapatıldı bunu başka dowland sitesinden paylaşacak yok mu ? (8)
Olmuyor Ve Olmuyor İndİrİlmİyor Ayrica Bulunamiyor
BUNU HEMEN PAYLAŞTA NASIL BULABİLECEĞİMİ SÖYLEYEBİLECEK OLAN VAR MI?
PLEASE
Bana Nasil İndİrdİĞİnİzİ GÖsterİrsenİz Bahtİar Olurum
çok merak ettim taktiği. hemen paylaş linkinde bir sorun mu var acaba?
africa linki bi kontrol edebilirmisin.
ss'ler inanılmaz sanırım çok sıkı bir taktik.
arkadaşlar link ölü...:(
evet link ölü hemen paylaş kapatıldığı için böle taktiği yayınlayan arkadaş düzeltir umarım.
kardeş şu taktiği çok ama çok merak ettım vede mutlaka denemek ıstıyorum.fakat bı turlü upload edemedim.kaç kere denedım ama ındemıyorum.lutfen bana şu taktiği mail olarak atabılırmısın.inan kı çok ama çok sevınırım.ve mutlaka denemek ıstıyorum.msn adresım [email protected]
kardeş bu lınklerden ındıremdım şu taktiği.ama ben bu taktiği çok ama çok merak edıyorum ve mutlaka denemek ıstıyorum .lutfen bana bu taktiği msn adresıme atabılırmısın.adresım [email protected]en gönder çünki çok merak edıyorum vede denemek ıstıyorum.şimdiden saolasın
kardeş bu lınklerden ındıremdım şu taktiği.ama ben bu taktiği çok ama çok merak edıyorum ve mutlaka denemek ıstıyorum .lutfen bana bu taktiği msn adresıme atabılırmısın.adresım [email protected].lutfen gönder çünki çok merak edıyorum vede denemek ıstıyorum.şimdiden saolasın