bjk ve fb ne olursa olsun tur geçer kayseri çok sürpriz şansı ancak %10 ts ise ne yazık ki elendi inş. yanılrım ama mucize ötesi bir mucize gerek bu trabzon osasuna çok ofansif bir takım umarım deplasmanda çok büyük bir fark olmaz.
Printable View
bjk ve fb ne olursa olsun tur geçer kayseri çok sürpriz şansı ancak %10 ts ise ne yazık ki elendi inş. yanılrım ama mucize ötesi bir mucize gerek bu trabzon osasuna çok ofansif bir takım umarım deplasmanda çok büyük bir fark olmaz.
sakın bana ciddiyim deme !bi uefa mız vardı onuda mı elimizden alacaklar ?Quote:
Originally Posted by M@kiN
senin için futbol bu kadar basit mi yaw o zaman biz en iisi oynamayalım nası olsa yenilecez fark yicez:mad:Quote:
Originally Posted by scolari12111
arkadaşım basitlikle ne alakası var yorum yapmayacak mıyız?ben kendi fikrimi söyledim sana saçma da gelse benim doğrum ve yanılacağımı da düşünmüyorum tabi bence diyorum tekrar.umarım ts de geçer fakat bana fark yiyecek gibi geliyor bu haliyle.belki toplanır o zmana kadar bilemem.Quote:
Originally Posted by FM_M@niaC
sana yorum yapma demiyor ki. senin yazdıgın seyi yorumluyor. arkadası yalnıs anlamıssın sanırım
Açıkçası FB'nin rakibini duyunca bi duraksadım. Dedim rangers olmasın o. ama randersmiş. Açıkçası bu takım hakkında hiç bir bilgim yok rahat geçeriz gibime geliyor. BJK çekilebilecek en kötü takımı çekti ama elenmeyecek bir takım değil. Zorlanabilir ama % vermek gerekirse %80 o da geçer diyorum.
Kayserispor zaten zorlu bir rakiple eşleşecekti. Kuradan sonra MEhmet Demirkol ve Uğur Meleke Kayserinin işi çok zor dediler. Demirkol Alkmaar bence kupanın en iyi 10 takımından biri kupaya aday dedi. İlk lig maçını da 8-1 kazanmışlar. Ama eleyebilir elerse bu kupada çok iyi yerlere gelecektir dedi. Benim görüşüm de gerçekten zor bir takım sonuçta Kayserispor'u da biliyoruz fazla abartmaya gerek yok ama eleme şanşları var. İnşallah elerler. Deplasmanda farklı bir mağlubiyet almadan dönerlerse burada turu geçecek skoru bulurlar.
TS en zor rakip onların. Diyecek bişey yok inşallah geçerler.
Bir de grupların kuraları ayrıca çekilecek bence. Eğer söylediğiniz gibi olsaydı kesinlikle bir yerde duyardık. Öyle olacağını sanmıyorum. Bu konuyu ayrıntılı bilen birisi bizi aydınlatırsa sevinirim.....
hayır benim yorumumu eleştiriyor yok takımlarımız çıkmasın mı filan diyor ilk defa mı güçlü bir rakiple oynayacağız bundan önce maaçlara çıkmayan oldu mu?ben fikrimi söylüyorum benim gibi düşünmek zorunda değil ama benim düşüncemi eleştiremez ve ayrıca ben iddaalıyım bu ts osasuna dan fark yer umarım yanılrım ama gerçek bu bence.
Beşiktaş ım şimdiden gruptaki rakiplerini bekliyor... diğerleri beni ırgalamıyor...
insallah 4 takimimiz maclari yenerler fb ve bjk yenmeliler yoksa yazik olur. randersi fenerbahce kolay gecer ve cska sofya bekli biraz zor takim olabilir ama bjk bu transferlerle yenmeli. gecen sene az alkmaar uefa da iy oynamisti yanlis hatirlamiyorsam, kayserinin durumu zor ama yenebilirler. trabzon bu halinen osasuna yenmesi zor ama kendini toparlarsa yenebilirler ama cok zor.
o kadar da emin olma bence derim ...Quote:
Originally Posted by el bandido
neden senn düşüncelerini eleştiremesin ki. tabi belli sınırları asmadıkca herkes birbirini eleştirir, yorumlarına eklemeler yapar. sonucta burada birbirimizle konuscaz. baska türlü herkes aynı seyleri soyler. konulara farklı boyutlardan bakamayız hiç kimse bir baskasının dedigine katkı da bulunmassa.
bence uzamasın bu durum. konuya dönelim. ateşli bir hal almasın bu ortam.gerek yok. :)
besiktasımı ben yarı finale kadar cıkar diye bekliyorum...en az
kaliteli kadrosuyla rakibini gececektir
rakipler yine kurayla belli olacak 5 torba halinde olcak schelke lokomotiv falam gelmez yani
bak buna sewindim ben kuradaki gruplar diye biliyordum. yani bana öyle söylediler. tskkürler
yok tartışma filan çıkmaz haklısın elbette ama beni eleştirirken ne yapalım o zaman maçlara çıkmasın gibi alaycı bir tavır takınması sorun yarattı başka şekilde elbette eleştirecek ama ciddi bir şekilde alay konusu edecek şekilde değil.Quote:
böyle yalnıs anlasmalar olabilir. sonucta yüzüyüze deil yazarak iletişim kuruyoruz. eksiklikler yalnıs anlanabilir. hoşgörürsek böle seylerden kurtuluruz :)
5 torba var fenerbahcede ya birinci yada ikinci torbada olcak zatenQuote:
Rakiplerimizi tanıyalım !
UEFA’da rakiplerimiz belirlendi. İşte takımlarımızın rakiplerinin karnesi..
25 Ağustos 2006
Fenerbahçe'nin rakibi Randers bu sene İkinci Lig'den Danimarka 1. Ligi'ne yükseldi. Bu sezon oynadığı 5 maçta 5 puan toplayabilen Danimarka ekibi ligde şu an puan sıralamasında 9. sırada yer alıyor.
Beşiktaş'ın rakibi CSKA Sofya geçen sene ligi 65 puanla ikinci sırada tamamlarken, bu sezon ise 3'te 3 yaparak 9 puanla liderlik koltuğunda.
Son yıllarda Avrupa'daki çıkışıyla dikkati çeken AZ Alkmaar, geçtiğimiz yıl UEFA Kupası'nda yarı final oynadı. Hollanda ligini ise geçtiğimiz yıl 74 puanla ikinci sırada tamamladı, bu sezon oynadığı tek maçta 3 puan almayı bildi.
Karadeniz temcilcisinin rakibi Osasuna ise La Liga'da 2005-2006 sezonunu 68 puanla 5. bitirdi.
Randers
Başkanı: Torben Hansen
Teknik Direktörü: Lars Olsen
Oynadığı Sistem: 4-4-2
Kadro:
1. Martin S. Jensen
2. René Carlsen
3. Ralf Pedersen
4. Issah Ahmed
5. John Sandberg
7. Alex da Silva
8. Søren Pedersen
9. Jesper Christiansen
10. Karsten Johansen
11. Fabio Trindade da Silveira
12. Jonas Damborg
13. Søren Holdgaard
14. Kenneth Møller Pedersen
15. Rasmus Hansen
16. Carsten Fredgaard
17. Peter Christiansen
18. Todor Yanchev
19. Rasmus Refsgaard
21. Emil Antonsen
22. Martin Pedersen
23. Lars Larsen
25. Nikolaj Kaas Nielsen
26. Mads Toppel
27. Kim Grunnet
28. Jonas Andersen
29. Thomas Dalgaard
30. Djiby Fall
31. Tidiane Sane
32. Kian Christensen
33. Jesper Andersen
34. Niels Madsen
99. Stig Tøfting
Osasuna:
Kulüp Başkanı: Patxi Izco
Teknik Direktör: Cuco Ziganda
Kaleci
Juan Elía Vallejo, Ricardo López, Gregorio Linares
Defans
José Izquierdo, Miguel Flaño, Javier Cuéllar ESP, César Cruchaga Lasa, Josetxo Romero, javier Flaño, Enrique Corrales, Nacho Monreal
b>Orta Saha
Raúl García, Patxi Puñal, Valdo, David López, Héctor Font, Iñaki Muñoz Oroz, Ludovic Delporte, Javad Nekunam
Forvet
Savo Milošević, Pierre Webó, Roberto Soldado, Bernardo Romeo ITA
CSKA Sofya
Kulüp Başkanı: Vasil Bozhkov
Teknik Direktör: Plamen Markov
Kadro:
Kaleciler
Dejan Maksić, Todor Kyuchukov, Evgheni Hmaruc
Defans
Radoslav Zabavník, Adrian Ivanov, Vladimir Zafirov, Valentin Iliev, Aleksandar Branekov, Ivan Ivanov, Tiago Silva, Ibrahima Gueye, Slavko Matić
Orta Saha
Sergej Jakirović, Hristo Yanev, Mourad Hdiouad, Yordan Yurukov, Emil Gargorov, Yordan Todorov
Forvet
Velizar Dimitrov, Guillaume Dah Zadi, Petar Dimitrov, Matija Matko, Stoyko Sakaliev
AZ Alkmaar
AZ Alkmaar’ın Oyuncu Listesi
Yeni Transferler
Shota Arveladze / Glasgow Rangers
Pius Ikedia / Ajax
Danny Koevermans / Sparta
Danny Mathijssen / Willem II
Stijn Schaars / Vitesse
Gretar Steinsson / Young Boys
Gönderilen Oyuncular
José Fortes Rodriguez / RBC Roosendaal
Olaf Lindenbergh / Ajax
Robin Nelisse / FC Utrecht
Reinier Robbemond / De Graafschap
Ali Elkhattabi / RBC Roosendaal
Jan Kromkamp / Villarreal
Kiralananlar:
Miel Mans / MVV
Beau Molenaar Jong / FC Omniworld
Arjan Wisse AZ / Stormvogels
Tom Zoontjes / Sparta
öyle tabi sonuçta tartışacak birşey yok maksat muhabbet arkadaş biraz daha dikkatli konuşursa çok daha zevkli geçebilir ben fikrimi sööyledim ve tekrar ediyorum bu ts osasuna dan fark yer ki bu takım hamburg a deplasman golüyle elendi de buraya düştü ve son dakika da boş kaleye kaçırdı şu an ş.liginde de olabilirdi hayır ts yener diyen varsa karşılıklı konuşlaım zaman da geçer.
1 yada 2 . torbadaysak cok ii olur. gruptan cıkarız umarım
beşiktaş ve fener çıkar ama kayseri ve trabzon zorr
ben kayseri den de cok ümitliyim
Isallah haksiz cikarsin ama maalesef dedigin gibi olacak gibime geliyor.Trabzon maalesef avrupada yeterince gucunu ortaya koyamiyor. Ayrica kadroda oturmadi. Diger eslesmelere gelelimQuote:
Kayserinin isi gercekten zor gibi ama elerlersede sasirmam.
Besiktas cok rahat goturur gibime geliyor.Tek korkum maci kanald de oldugundan oturu Ilker yasin faktoru:D
Fenerde gecer herhalde
Kayseri ve Trabzon için zor eşleşmeler olmuş açıkçası.. Umutlu değilim malesef ama Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, gruplara kalacağını düşünüyorum.. ;) Umarım 4 takımımızı da gruplarda görürüz !
bence de kayserinin çok az da olsa şansı var ama ts nin hiç şansı yok.umarım hepsi çıkar ama gerçekler de bu.bjk ve fb nin de çok büyük bir sürpriz olmazsa çıkacağına eminim.
ya harbiden bir kampanya düzenlesekte maçları emre tilev sunsa ilker yasin sunarsa işkence oluyor yaşlanmış artık o aut atışını kalecinin adını söyleyene kadar gol oluyor:DDDd
beşiktaş hariç kesinlikle aynısını düşünüyorum ...Quote:
cska sofia nın taraaftarı çok iyiymiş gerçekten ama başka da birşey yok gibi normal şartlarda bu bjk nin ki bence bu sene uefa nın faavori 10 takımı arasına girer elemesi gerek.şimdi tartışma filan çıkarmayın ben fikrimi söyledim demeyin bana bjk favori filan değil bence bu gs de grubu geçer bu sene ikisi ilerler bence.
beşiktaş mı uefa nın ilk onuna ? :D güldürmeyin canım ...Quote:
Quote:
Originally Posted by bortecine
işte arkadaşım siz kendi takımınıza güvenmediğiniz için herkesi de öyle sanıyorsunuz şu bir gerçek ki gs den sonra hatta son 2 3 sene de avrupa da en başarılı türk takımı bjk ve artık bazı şeyler oturacak gs kadar olmasa da bir avrupa hüviyeti kazanılacak.en azından kiev maçındaki gibi goller olmayack.bjk o devreleri çoktan aştı.tekrarlıyorum uefa nın ilk 10 favorisinden biri de bjk gs de grubu geçecek.
evet ne oldu giremezmi sen güldürme yaQuote:
Originally Posted by bortecine