Burak'ı kadroma almistim fantezi futbolda iyi oldu :) ehe
Printable View
Burak'ı kadroma almistim fantezi futbolda iyi oldu :) ehe
Açıkçası galibiyete sevinemedim,saçma sapan bir maç oldu.İlk gol bariz elle oynamaydı,keşke yardımcı hakem falan görseydi de gol iptal olsaydı.Bu galibiyet hiç içime sinmedi benim.İbrahim Toraman'ın kırmızı kartından önce ona Konyaspor yarı sahasında yapılan bir hareket var,hakem buna faul çalmadı.Sonrasında malum kırmızı kart,bence hakemin doğru kararlarından biriydi.Toraman'ın artık bunları yapmaması lazım.
Yine penaltı pozisyonu bence çalınmayabilirdi.Ömer Gündostu denen adamın hareketini çok iyi süzdü yardımcı hakem,artık bunlara kırmızı kart çıkması lazım ki deplasmana giden rakip oyuncular ev sahibi taraftarlarını tahrik etmeyi bıraksın.
Konyaspor'un frikik golünde bir Konyaspor'lu oyuncu bariz bir şekilde barajı ittirerek bozuyor,bence atışın tekrarı gerekirdi.Burda bir uyarıda Runje'ye;Bu ciddiyetsiz adam Beşiktaş kalesine hiç yakışmıyor.Ne güven veriyor ne de doğru düzgün başarılı kurtarışlar yapıyor.
Tribünlerden sahaya yağanlar çok çirkindi,bu gidişle puanı silinen ilk takım Beşiktaş olacak.Ben bu şartlar altında Beşiktaş'ın şampiyon olabileceğini pek düşünmüyorum.Zaten Ricardinho'nun gelişini J.Tigana istemedi falan gibi haberler var,bu doğruysa Tigana'da fazla uzun ömürlü olmaz,Ricardinho'da...
aynen katılıyorum çok saçma bi maç oldu kartlar penaltı eller goller kaçan goller futbolcular dahil kimin ne yaptığı belli değildi
:(Feyyaz Anelka'nın o malum pozisyonundan sonra aynı duygulara girmiştim.Hiç içime sinmemişti o galibiyet seninde böyle bi pozisyondan sonra aynı duyguları taşımana sevindim.Ayrıca anelkanın faulu 8 ay konuşuldu bakalım bu pozisyon ne kadar konuşacak...:mad:Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
Sahaya atılan en güzel şey elmaydı :D
oyuncular yesin diye olabilir art niyetli düşünmeyelim
kırmızı kartların havada uçuştuğu bir maçtı. maçın en şanslısı şüphesiz BURAK tı. genç oyuncu 2 golle kendisinin beşiktaş ta as kadroda oynayabilecek bir futbolcu olabileceğini gösterdi tebrik ediyorum . 2.golu çok klastı. Standart HENRY tarzı bi goldü.
Beşiktaş'a ceza kapıda !..
Turkcell Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında evinde Konyaspor'u ağırlayan Beşiktaş'ın sahaya izinsiz bir pankartla çıkmasından dolayı ceza kuruluna sevk edilmesi gündeme geldi
Beşiktaş'ın cuma akşamı sahasında oynadığı Konyaspor maçında futbolcuların sahaya izinsiz pankartal çıkması nedeniyle ceza kuruluna sevk edilmesini gündeme getirdi.
Siyah beyazlı futbolcuların karşılaşmaya 2 sezon önce tribünde bıçaklanarak hayatını kaybeden Yasin isimli taraftarın ismini taşıyan "Yasin seni unutmadık" yazılı pankartı için futbol federasyonunundan izin alınmadığı için ceza kuruluna sevk edilmesi gündeme geldi.
Geçtiğimiz sezonda sahaya izinsiz pankartal çıktıkları için 25 bin YTL para cezasına çarptırılan Beşiktaş'a bu kez verilecek cezanın daha fazla olması bekleniyor.
Hakem maci ne kadar katletmek icin ugrastiysa Delgadoda o kadar seyredilmesi icin ugrasit. Uzun suredir Hakan Sukurden sonra ilk defa bir oyuncu icin bu kadar istekle tv karsisina gectigimi hatirliyorum(Sergende vardi ama o zaten senede 1 oynardi:D) Hakem sagolsun iki tarafida yakti.Ibrahim haksiz yere atildi. Frikikten atilan ol faul yoktu. Burakin pozisyonu gol degildi.Penalti verilmeyebilirdi. Ayrica anelkanin pozisyonuyla bu elmayla armut iliskisi gibi.Ondan o pozisyonu hic karistirmayin
daha bu yaşta futbolcu arkadaşlarının emeğini göz göregöre eliyle çalan ve utanmadan birde sevinen bi adam ne futbolcudur,nede stardır bana göre :mad:Quote:
Originally Posted by kaltuntas
EL DEĞMEMİŞ TEMİZ Bİ LİG istiyoruz gibi bi tepki koymak pek hoş olmaz.Oda insan sonucunda.Ama unutmadık QTM' nin yaptıklarını bize 8 ay boyunca.Şampiyon abi kutlarım düşüncene bire bir katılıyorum
HÜRRİYET
Konya-F.Bahçe (F.Bahçe zirveye EL Koydu.4-2)
bjk-Konyaspor (Burak Sahnede:3-1)
FANATİK
Konya-F.Bahçe (ELLE gelen düğün bayram.4-2)
bjk-Konyaspor (Kartal Air. 3-1)
FOTOMAÇ
Konya-F.Bahçe (F.Bahçe EL yordamıyla 4-2)
bjk-Konya (Kartal için futbol sahasında hız sınırı yoktur.3-1)
STAR
Konya-F.Bahçe (Fener ELLE güldü.4-2)
bjk-Konya (Kartal Feneri yakaladı.3-1)
AKŞAM
bjk-Konya (Delikanlı Kartal.3-1)
MİLLİYET
bjk-Konya (Genç Kartallar.3-1)
TAKVİM
bjk-Konya (Burak Yılmaz,Kartal Yıkılmaz.3-1)
------------------------------------------------------------------------------------------
Birbirine benzer pozisyonlar oldu maçlarda..
evet nedense bu konuya hiç değinmedi gazeteler esasında dün maç esnasında spikerde pek oralı olmadı.Quote:
Originally Posted by EreN
bu arada benim imzamdaki el değmemiş bir lig yazısı en az 4 aydır var,yeni değil yani.
Evet bugün Nihat Özdemir bir açıklamasında geçen sene el değmemiş lig isteyenler bu sene neredeler dedi ve ekledi, biz bu olayda sessiz kalacağız bakalım geçen sene bize gösterilen tepki gösterilecek mi diye.
Geçen sene durum 2-0 dan 2-1 olmuştu ama bahane hazırdı Konya'nın konsantrasyonu bozuldu. Bu sene ne oldu maçın başında ve durum 0-0 ken aynı olay yaşandı ama bunu gündeme getiren yok.
Ayrıca Burak bence yok büyük bir yetenek olabilir ama büyük bir yıldız olamaz. Maçtan sonra ya açıklama yapma ya da çık evet elle oynadım de oynadığın güzel oyunun üstüne bir de dürüstlüğün konuşulsun. Ama o ne yaptı kesinlikle elle oynama yok top elime çarptı dedi sonra da hakem golü verdiğine göre gol nizamidir dedi. Anelka'nın golünü de hakem verdi o da nizamiydi o zaman. Ben ondan en azından bu konuyla ilgili yorum yapmamasını beklerdim. Bizim basınımız buna da değinmedi. Hadi yaptığı hareketi es geçtin bu açıklamayı bari gündeme getirin ama yok....
Neyse fazla konuşmaya gerek yok. Sezon sonu şampiyon olursak biz de elle kolla değil diye bi slogan buluruz olay kapanır...:D
Sekopej, söyleyecek söz bırakmamışsın bize :) Dediklerine aynen katılıyorum.
El değmemiş temiz bir lig istiyoruz. Ne Anelka elle gol atsın, ne Burak ne de bir başkası...
el değsin bence ama sadece kalecilerin eli değsin.
federasyonun,hakemlerin,forvetlerin elleri değil :mad:
Konuyu saptırmayalım. Kapanacak bişey yok konuda
beyler size birsey mi diyimi bence bu besikas luciano alcak fenerbahceden ayrılınca demedi demeyin
bu düşünceni cafe futbol bölümünde yazmalısın BJK-Konyaspor başlığında değil.Quote:
Originally Posted by anakonda52
Acaba şimdi "Temiz Ligciler" ne diyecek??Anelka gol attı yer yerinden oynadı....
Anelkanin pozisyonuyla burakin pozisyonunu bir tutanlara Allahtan acil sifalar diliyorum elimden baska birsey gelmez.
Neden? Sebebini öğrenebilir miyim? Bize niye şifa lazımmış?Quote:
Originally Posted by Kralatti
Anelka'nın pozisyonunda kaleciye yapılan faul var ve kaleci topu elinden kaçırıyor top gidiyor gol oluyor. Ama o zaman medya bunu öyle bir kullanıyor ki elle atılan gol diye. Rıdvan demişti o zaman pozisyonda faul var ama o kadar el dendi ki artık elle atılan gol diye hatırlanacak diye.
Burak da çok güzel eliyle önüne indiriyor ve golü atıyor sonra da ne eli bilerek değil top çarptı hakem verdiyse gol nizamidir diyor. Ama ben de o zaman medyanın yaptığını şimdi yapacağım. Çünkü bu olayda medya uyuyor...
Ben söyleyeceğimi söyledim bu maçla ilgili.''Doğuştan Beşiktaşlıyım'' diyen bir adamdan ben o pozisyonda hakeme elle aldığını söylemesini beklerdim,yapmadı.Benim gözümde değeri çok düştü,ha umrundamıdır onun bilmem.Sonuçta 2 gol attı,insanların ağzına takımımızı sakız yaptı.Artık ne olursa olsun ben bu adama sempati duyamam.Geçmiş ola,bravo Burak Yılmaz.Çok çok aferin sana,milli takıma falanda gidersin belki.
Quote:
Originally Posted by sekopej
Gecen senee donuyoruz.Nobrenin rize macindaki el pozsiyonu flaan hic konusulmusmuydu. Burakin pozisyonundan net olmasina ragmen. Burakin pozsiyonunu sezmek cok zor hakem icin. Hatadir onu kabul ediyorum ama dedigim gibi zor.Ama anelkanin pozisyonunu gormemek icin esek olmak yada kasitli yapmak lazimn.oNDAN O POZISYONLA BU POZSIYONU BIR tutup kendiniz ovutmayin arkadaslar
Ben kendimi avutmuyorum. Nobre de çok konuşulmuştu hatırlatırım. Her hafta gündeme geliyordu yaptığı hareketler...
Tekrar söylüyorum tamam elle kontrol etti hakem görmedi gündeme gelmedi ama maçtan sonra NTV'de gördüğüm açıklaması en azından bu medya tarafından tartışabilirdi ama neyse.
Benim istediğim geçen sene böyle bir olaya tepki koyanlar neden bu sene olabilir diyorlar.( Aynı tepkiyi gösterenlere birşey demiyorum, hem forumda hem kendi arkadaşlarım arasında Burak'ı eleştirenler var çünkü)
Son kelimelerine tartışma çıkmasın diye cevap vermiyorum lütfen olaylara tarafsız bakmaya çalışalım....
arkadasim ben el yokmu diyorum. Objektif davraniyorum. Evet el var. Ama analkenin pozisyinuyla bir tutulmaz diyorum,Ve bu dedigimin sonuna kadar arkasindayim. Saygilar sevgiler arkadasim cunku bu konu uzarsa benim uyeligim icin kotu olacak:D
Quote:
Originally Posted by Kralatti
Niye senin üyeliğin için kötü olacakmış. Seviyeli bir tartışma olduktan sonra. ;;)
Neyse bence ikisi de aynı olaylar, sonuçta elle oynanmış. Maçtan sonra çıkıp maalesef elle oynadım desydi oynadığı muhteşem oyunun yanında karekterini de överdim.
Evet konuyu tartışmaya gerek yok zaten basın da elle aldığı söylenmedi bile. Biz burda boşu boşuna konuşuyoruz. Ama bazı arkadaşlar gerçekleri görmüş onları da kutluyorum....:)
orda el yok lütfen adam direk kolla indirdi. ve anelkyla bencede bir tutulmamalı
sebebi ise anelka faul el karışık bir pozisyon yarattı burak direk kol kullandı
bence sonuçta her ikiside kural dışı goller oldu ve hakemlerin görmesi gereken pozisyonları nedense görmemesinden kaynaklandı.olan konyaspora oldu.
zaten başkan açıklama yaptı o lafı çok anlamlıydı;
"bizim istanbula gelip maç yapmamaıza gerek yok"
bence de özellikle konya hiç maç yapmasın bjk ve fener le hatta bizlede yapmasın ne olur ne olmaz bizde atarız belki :D
valla zaten sıra galatasarayda :DQuote:
Originally Posted by hurmet
ama vakit var daha,senede bir sefer oluyor bu sene BJK kaptı :D
seneye artık :D
bence zafer... adlı hakem hakemlikten 1-2 yıl ihraç edilmeli sonra da bu maç tekrarlanmalı, hakemlerin sayısı 3ten 5e flan çıkarılmalı (saha içi) mhk bi el atmalı bu işe bjk ve fener değil
ya anlamadığım artık teknoloji denen bişey var,ve tonla kamera takip ediyor maçları,bu tip olaylar anında hakeme iletilip duruma müdahale edilebilir.ama amaç temiz futbol değilse onu bilmiyorum gerçekten.
şu an stadyumda tartışılıyor konu ilgilenenler bakabilir.