harbiden çıktı mı telafi yaması????
Printable View
harbiden çıktı mı telafi yaması????
Sadece Fenerbahçe değil birçok kulübün yardımcı antrenötleri doğru değil. Çıkan çoğu yamada ise bu durum aynı. Yardımcı antrenörler hakkında bilgi alacağım alacağım bir site olsaydı mutlaka ayarlardım.Quote:
Originally Posted by sekopej
Yetkililere yeni telafi yamasının linkini verdim daha önce ama daha henüz eklenmemiş.
barcelo kardeşim telafi yaması nedir.cıktımı
20 ye yakın transfer yapıldı. Brezilya ligindeki kulüplerin tanınmışlığı ile ilgili düzenlemeler yapıldı. UEFA Süper Kupa'sı gerçek rengi ayarlandı. Birkaç oyuna yabancı medya kuruluşu eklendi.Bİrkaç oyuncunun mevki hatası düzeltildi.
o zaman onuda bekleyeleimde tam olsun.saolasın açoklama için
Bekleyelim yav :D 1 sezon biter o zamana kadar herhalde :D snra yeniden başlarız :D
çıktı mı telafi yaması????
çıktı mı telafi yaması????
Hurmet arkadaş sana özelden link atmıştım. Şu rapdishare linkini yenileyebilirmisin:D
BarceloGS kardeş telafi yamanın link i de burda mı olucak ?
abi linkte bir sorun var indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar telafi yaması çıkmıştır. Dosyayı sunduğum bu bölümden indirebilirsiniz.
Hocam link nerde ?
Daha önceden indirdiğiniz Version3ün bulunduğu yerden indiriyorsunuz. Aynı yerden. Link değişti o yüzden.
Hmm oke anladım sağolsın..
arkadaşlar ben yorumları okudum...
barcelogs update işini iyi yapıyor....
ancak okuduğum yorumlarda hata felan diyor...
bu yamada hata felan mı var????
walla kimse gs abartılmış demesin saçmalamış olur.önceki yamaya göre bir çok oyuncunun gücü düşürülmüş.walla ben önceki yamaya göre beklemiştim güçleri ama değil.
ellerine emeğine sağlık barceloGS.çook güzel bir çalışma olmuş
merak ettim süper kupada var mı GS-BJK
yama cok güzel.
arkadasıma tesekkürler.
orhan ak'ın geliştirilmesi ii olmus.,
ama ferhat öztorun ve mehmet güven cok fazla abartılmıs.
ben oyunu baslattım fener 6 mn euroya mehmet güveni aldı..
ferht cok tecrübesiz gercekte. kademe hatasını cok yapıyor.
gs li genc oyuncular konusunda kardesim biraz duygusal davranmıs herhade,
bir de mehmet topuz u biraz daha ii bit hale getirip aynı zamanda sag kanat yapmak lazım
fatih tekkeyi de düzeltmek lazım
onun dısıda ii olmus dostum
ellerine saglık
Umarım diğer arkadaşlarımızın updatelerinde eksik olan Anadolu takımlarının transferleri yapılmıştır Bursaspor gibi
teşekkürler..indiriyoruz bakalım nasılmış
allah razı olsun
tesekkurler
supperrrrrrrr
bu yamada yeni transferler hemen takımda mı yoksa bir sene sonra mı geliyorlar... daha indiremedimde.. elektirkten iptal oldu :(
tabiki takımdalar
Bu yamada bu sene transfer olan tüm oyuncular şu andaki takımındadır.
Bazı arkadaşlar nedense yamaya art niyetli yaklşıyorlar. Diyolar ben bunu indirmem ben bunu sevmedim öbürünün yaması daha güzel. Belli ki gıcık tutuyorlar ve bunun için tahrik edici sözler kullanıyorlar.Bu tür insanlara karşı birşey sevindiremezsin kendileri de sevilmez zaten.
sağol kardeş
ellerine sağlık kardes
Quote:
Originally Posted by BarceloGS
bunu galiba bana kasten söledin ama ben öle bişi demek istemedim..zaten oyuna girip bakmadım başkalarının sölediklerinden çıkardım gs yi abartıınla ilgili..yoksa senin yamanı indircektm zaten..
direk önyargı göstermeyelim o zaman.forumun geri kalanına bakarsan 2.yamayla ilgili en cok abartı diyen bendim gs ye.bunu barcelogs kardeşimde biliyor.ama bunda hiç bişey yok.bu takım mahelle takımı değil.şampiyon.gücünün ne olması bekleniyor anlamıyorum.isme göre değil yeteneğe göre.lütfen artık abartı demeyin.arda örneğini bida veriyorum.isterseniz bida bakın arda fazlamı eksikmi.galatasaray normaldir lütfen bu konu uzamansın artıkQuote:
Originally Posted by erkanzengin
vala bende bunu bekliodum saoL eline koluna saglık böle devam ;) (ı)