hangis 300 mblık olandı
Printable View
hangis 300 mblık olandı
bu ilk verilen linkler mac içinmiş arkadaşlar.yanlışlıkla indiren varsa uyaralım.ben indirdim yanlışlıkla şahsen.
bu çilekli için torrent var o nasıl çalışıyor bilen varmı ayrıca vanilyalı demo ok pc için o ne zaman koyulcak...Quote:
Originally Posted by Juninho_paulista
edit:en başa koyulmuş görmemişim :D
vatana mıllete hayırlıs olsun:)
Quote:
Originally Posted by emre1905
strawberry
vanilya pc için saat 3 gibi konulacak sitesi bir önceki sayfada bir arkadaşımızın kopyaladığı yazıda var.Quote:
Originally Posted by nekop
evet saat 3 te verilen siteye girilip linke tıklayınca açılcakmış.sadece strawberry verildi pc için
arkadaslar anasıtede fm 2007 demo eklenmıs bı bakın ıstersenız
indirip çalıştırabilen var mI?
Buyrun Rapid Linki
http://rapidshare.de/files/34954410/...strawberry.zip
Vanilyalı Demo(PC)eklenecek merak etmeyin
Arkadaşlar Merak Etmeyin Demolar Çalışır Resmi Siteden Verildi Linkler Yamuk Olmaz.(vv)Quote:
Originally Posted by macrofobia
bu ne yaww hiç bir link acılmıyor bi 10 dakika indirmeyin ben indirince sizde yavaş yavaş indirirsiniz :D
yaw çok kafam karıştı...sahurun sonuna kadar internet cafede indirip ipod a atabileceğim boyuttamı bu??torrent denilen şey ne bide???indirdim torrent yazanı bitti hemen nabıcam ben bu dosyayı...yardım yardım yardım
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28484
buyrun indirin arkadaşlar
Quote:
Originally Posted by ehamuscu
dostum keske torrent olanı ındırmeseydın o ısler bıraz karısık
ıpod a atmak ıstıyosan strawbery zıp ı ındır ustte arkadas rapıd lınkını verdı ben su anda ındırıyorum yaklasık 2 saat ı var
net cafe acık olurmu o saate kdr bılemem:)
yav inen dosya java destekli mi?
dostum java desteklı olması lazım
Quote:
Originally Posted by slayer34
bende hata veriyor neden olabilir?
Ben strawberyi İndiriyorum 166 Mbı Bitti.Bitince Rapide Atarım Turk Sportal.net Adıyla Yayınlarız Üyeler Sıkıntı Yaşamaz.
Quote:
Originally Posted by macrofobia
verdıgı hatanın nedenı javaymıs dostum dogru soylemıssın javayı kurmak lazım bı arastırım lınk fln bulursam koyarım...
ya peki bu rapid de neden download diye bi yer bulamıyorum ben bu sefer??hani o kadar download yaptık neden fm yi buldu??yardım yardım yardım..gözün kör olsun rapid:(
Biraz sabır. Java sorununu bir halledeyim sonra indirdiğim .zip dosyasını bir yerlere upload eder kullanıma açarım.
beyler yatmayı düşünenler falan hiç indirmeye kalkmasın bende 2 saat 40 dakika falan diyor anliyacagınız bu gece uyumak bize haram :)
Quote:
http://rapidshare.de/files/34954410/...strawberry.zip
rapıd lınkı dostum...
arkadaslar buda java lınkı oyunu ındırdıgınızde hata verıyorsa javayı ındırmenız yeterlı
2007 demo için verilen bütün linkleri indirdim hepsi dmg dosyası.. yardım edin nasıl indiricem
bu yama dogrumu indirelimmiQuote:
dostum site tamam da benim açtığım rapid de download diye bi buton yok bu neden olur yaQuote:
rapidshare sitesine çok yüklenme var bu aralar o yüzden karşına zaten hemen bir hata çıkar. o yüzden olmalı.Quote:
Quote:
dostum rapıd den 1 saate kadar bıseyler ındırdıysen download cıkmaz cunku rapıdde kota oluyı oluyor zaten download cıkmadıgı ıcın sagda 54 mın fln dıye bısey yazar yanı turkce mealı 54 dk sonra bısey ındırebılırsın demek:)
o yuzden download cıkmıyodur
bu javayı açıyorum register istiyor kayıt oluyorum bir değişme yok Nasıl download etcez ?