Maç Bitti !
Printable View
Maç Bitti !
Yazıklar olsun... Beyler Herkes kötü günlere hazırlıklı olsun....
Denizli kolay lokma olmadıgını gösterdi.Denizlispor'u sevmem ama tebrikler..
gerets süper oynattı takımı maçta gerçekten şok geçirdim hakan şüküre 90 dakika dayandı helal olsun cihana 90 dakika dayandı ona ayrı bir helal olsun bu kafayla gerets bizi batırır
bitti benimki of ya
bir kere daha söyleyecem bu takımı batıranlar, hayatını kaydıranlar
YUUUHHH size yazıklar olsun
gel abi gel..galatasaray süper lig takımlarına 1 er puan dağıtıor..ya biz ne zman güzel futbol oynicaz..bu gidişle biz uefa yı bile zor görrürüz bu sene..........üzülüorum
5 haftada sadece 1 galibiyet vve 4 beraberlik gerçektne süper başladık :mad:
ohh bee bitti mac denizlispor ligden düşmesini istemedigim bi takım bu sonucla birlikte artık kendilerini toparlarlar inşallah...
Ümit'sizlik böyle olur işte. Sonucunuda çekersin. Biz değil onlar. Duran topta çok eksiğiz. En yakın rakip bugün duran toptan tam 3 gol attı. Olmazki böyle... Hasan Kabze'ye de kurtarıcı gözüyle bakarsak işimiz iş. Haka Şükür'e mi güvenceksin Gerets. Eski Hakan artık yok.
ben artık hakan a bişey diyemiorum..adam gol atamıo...kapasitesi bu kadar...eskisi gibi deil..yani,bu adamdan futbol geçmiş artık..sadece kafa toplarını indirio die de oynatılmzki..artık değişilmez forwet...ü.karan we h.kabze olmalı
Ayrıca Mondragon, Tomas ve Cihan tam anlamıyla rezaletti. Yenilen golde hataları büyük. Tomas çok hata yaptı ama rakip kaçırdı. Modragon tüm attığı toplar rakibeydi. Çok pozisyon yedik.Cihan her zaman kadroda karşı çıktığım bir oyuncu. Çok adam kaçırdı bu maçta. Etkisizdi. Bu 3 oyuncunu bu sezon kontratı sona eriyor. İnşallah bir sene daha bu oyuncuları görmeyiz.
ya bişey dicem..bizim açtığımız ortalara hiç dikkat ediomusunuz!!!!yemin ederim amatör topçular gibi orta açıolar..sanki voleybol oynuolar...bombele bombele orta açılırmı yaa!!!!!!!!!!elin oğlu ortayı şut gibi açıo.forwetede sadece dokunmak kalıo...ama bizimkiler bi orta açıolar top adama gidene kadar 5dk geçio...olmaz böleeee
Evet haklısınTardelli kardeş. Hasan Şaş cimbomda eni yi orta yapan oyuncu
gösteriliyor ama yaptığı ortaların çoğu kaleci Sülo'nun elinde kaldı.
Golu Attı Tamam Güzel Attı Fakat Sevmediğim Noktası Şunlar ;Quote:
Originally Posted by BarceloGS
1) Kontra Atakda Bile Topu Çok Tutuyor , Topu Ayağında Çok Tutuyor..
2) Her Topa o Koşuyor Frikik Toplarında Bile..
Bunlardan Vazgeçmesi Gerekiyor Bugünde Çok Yüksekden Orta Açtı :(
Gerets'de Düzgün Değişiklikler Yapmadı ! Takımda iş yoktu Takımca Sıfırdık..
Bülent Ünder'in işine son verilirse rakibe karşı nasıl bir oyun sergileyeceğini de çözemezsin. Geçen yılki rakiplerin bir maç önceki oyununu gözlemlerdi. Galatasaray ona göre oynuyordu. Bu maçta rakibe halbuki yerden oynasa daha çok gol pozisyonu bulacaktı açıkçası. Ama paldur küldür orta, uzun top; rakip hava toplarına hakimdi sonuçta.
ya bu kadar uzun konuşacak bişey yok bence... olay basit hakan-cihan-mondragon -tomas bu 4lü değişmedikçe bizden bişey olmaz
lig bizim için bitmiştir artık salı günü bu futbollamı yenicez bord.yu maça fallan gitmiyom
Arkadaşlar Mehmet Topal nasıl oynadı?
Mondragon Hariç Diğerlerine Rağzıyım..
Topal çok iyiydi bence takımda en hırslı o oynadı
Arkadaşlar alınmayın ama Gs'deki ruh ölmüş geçen sene binbir zorluklarla yarışan Gs bu sezon berbat başladı bu durum böyle devam ederse Gs bu gruptan çıkamaz.
öncelikle inamoto yu begendim ama en cok begendigim mehmet topal dı
hasan sas konusuna gelirsek evet gol attı ama biraz gerets hasanını kulagını cekmesi ayrıca mac izlerken geretsin sesi bize kadar geliyordu valla en cok cihana bagırdı artık bu saatten sonra g**** yırtsa bile cihana mahkum sen sezon basında erkan özbay gibi süper biri aldın sonra onu geri gönderdinn
gerets sen daha cok bagırırsın hele sampiyonlar liginde bu cihan bizi rezil eder demedi demeyin herkez der koskoca galatasaray sag bek e bir adam bulamamıs der bula bula bu kazmaya kalmıs derler..........
ben sadece bu maç için sölemiorum..gnelde öyle bunlar..çok ciddiyim yaa.gs bi orta açınca,top rahat bi 5saniyede inio aşağıya..böle ortalarla olmaz bu..bize acil 10 numara lazım..millet ricardinho,delgado,marcelinho yu aldı..biz bunlardan birisini istesek kesin kadromuza katardık..ama nie almadık?sanki kadromuzda 10numarayı hakeden oyuncu warmıs gibi..necati gitmiş utnamadan 10numara yı almıs.yaw akıl mantık istio...sen 10no luk oyuncumusun!!!!!!!!Quote:
Originally Posted by BarceloGS
Haklısın 10 Numarayı Aldı Necati Utanmadan Her Zaman Demişimdir...Quote:
Originally Posted by tardelli11
Duran Topcumuz Yok ? Penaltıcımız yok ? Orta Sahada Top Kontrol Eden yok ? Sağda Cihan'ımız Var Bu Kadar Eleştiriye Rağmen Oynuyor..
Neyin ruhu ölmüş? Anlamadım? Geçen sene ruh mu vardı? İlk maç yönetim istifa diyen biz taraftarlar değilmiydik? O günden bugüne ne değişti?
HEMEN KÖTÜ GÜN DOSTU OLMAYIN!
Ondan sonra çıkıp erman toroğulu Galatasaray taraftarını suçluyor. Kötü gün dostu olduğu için. Geçen sene çok mu iyidik bu sene farklı oldu? Hele bir bekleyin ya. 18.haftaya mı girdik herkes gitit şampiyonluk, bitti herşey, gerets gitsin fln noluyoruz ya? Bismillah diyin. Tamam beraberlik almış olabiliriz ama takım Bordeaux maçına konstre olmuştu. Yönetim haftalardır ŞL diye ter döküyor basının önünde.. Bırakın bu işleri allah aşkınıza.
Son olarak mücadeleye değinmek istiyorum. Gençlerin hepsi iyiydi. Ferhat, Mehmet Topal, Arda Turan. İştahlı oynadılar. Hırslıydılar. İnamoto ilk maçı olmasına rağmen vasattı. Forvet hattı yetersizdi. Gereken zamanda hücumda eksikttiler. Denizlispor'da az gol fırsatı kaçırmadı yani. Maçın sonlarına doğru kapanarak başarılı oldular.
bişey sorcam..sabri neden oynamadı..
bu kadar basit pozisyon mu verilir Allah aşkına ya, Cihan bas bas bağırıyor haftalardır ben oynayamıyor beni halaa niye oynatıyorsun diye..
ahh be KRALım artık diyorum vur şu topa taca çıksın ama sen vur yeter..
Hasan Şaş 1 gol attın, bana göre olmayan birde penaltı kazandırdın hırslı gözüktün ama harcadığın topları saymaya adam yetmez..
Inamoto ilk maçı olmasına rağmen iyi gördüm ben..
Mehmet Topal, yürü be koççum..
salı günü içinde avrupanın havası hep farklı olmuştur bizim için ama oluşabilecekte bi hava görmedim işin açıkcası, hayırlar olur inşaallah..
cimbomda alex yok üstelik hasan sas niye her topun basına gidiyor anlamıyom