lütfen tepki vermeyelim türkiyede futbolun bir gerçeği oldu bu el... elle oynarsan kazanırsın oynamazsan kaybedersin bu kadar
baya sağlam çarptı herhaldeQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Printable View
lütfen tepki vermeyelim türkiyede futbolun bir gerçeği oldu bu el... elle oynarsan kazanırsın oynamazsan kaybedersin bu kadar
baya sağlam çarptı herhaldeQuote:
Quote:
tabi burak ta elime çarptı dedi maçtan sonra.hayret kimse de elle dokunmuyor şu topa acaba biz mi yapıyoruz bu hareketleri.
neeeeeeeeeeeeeeeee çarptımı...haklısın lugano nun elleri su yüzden açıktı dimi...kerimoğlu oynuodu dimi..o yüzden eller açıkQuote:
Tukcell super HENTBOL ligi.Hiiiç bitmesin..
batu çarptı ha..Burağınkide çarpmayddı ya bize göre..nası ama..süper..
işte bu kadar futbol da el resmi olacak zaten yakında nihat özdemir çalışıyormuş!olmasa da zaten bizden başka gören yok.Quote:
Originally Posted by hurmet
Aklın yolu bir ise birlikte hareket edilir tek başına değilQuote:
Originally Posted by dabadiba
Eğer teksen akılda problem var demektir
ole bana carpsaydı 1 hafta yerımden kalkamazdım heralde.
Ne oldu gördük Fener'i de.. EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG isterdiler ..? Ne oldu !?
nihat özdemir nerede bilen var mı?o çok severdi konuşmayı.yoksa utandı mı?çıksın çıksın yabancı yok.
O zaman artık çarpılmamış lig istiyoruzQuote:
batuhan1907 tarafından gönderildi
Bu arada Tuncay'ın goünde Lugano'nun eline çarptı. Bu yüzden gol geçerlidir.
nolcak...top ortalık malı oldu..habire ellenio
ama dikkat edersen burağın olayı bu kadar tepki görmemişti...Neden aynı olay fb ye olunca bu kadar tepki görüyo anlamış değilim?Quote:
Originally Posted by DeDe
Ben 1 hafta boyunca gazetede 2 sayfa el konusunu gördüm. Bu kadar tepki görmedi mi? Belki ilk defa yaptıkları içindir olabilir mi?Quote:
Originally Posted by tosunpasa
Lavaboda görmüşler eli kirlenmiş deQuote:
Originally Posted by scolari12111
Ben sizin yorumlarınıza biraz saygı duyuyorum ve adam topu arkasında havada mücadele ediyor ne zaman düşünüpte elle topu Tuncaya atacak bu kadar olur?Quote:
Originally Posted by dnz498
bence artık oyak reklamıda değişsin Elle oynayan mutlaka kazanr :D geçen hafta bjk bu hafta fener bakalım kimin lobisi daha iyi çıkacak
abi bu işin ilki ikincisi mi var ya?Sonuçta yapılan eylem aynıQuote:
Originally Posted by ermoon
:n::n::n::n: eline çarptı bide altı çizili :n: tabi ya tabi haklısınız
iyide arkadaşım bak ben snaa FB nin elle oynadığı pozisyonlardan hatırladıklarımı sayayım...Quote:
1- GS olimpiyat stadında oynuyor FB ile. trübünler tıklım tıklım dolu. ve luciano ceza sahasında topu elle çıakrıyor tüm oyuncularımız görüyor hakeme itiraz ediyor ama nafile haem görmüyor.
2- geçen yılki anelkanın malum olayı.
3- bu senede lugano elle oynuyor gene gören yok.
bunlar sadece aklımda kalanlar. başka var mı hatırlamıyorum.
BJK de bu yıl burağn pozisyonu var bir tek. Birde FB ye olunca herkes yükleniyor ya hani size göre biraz düşünün öyleyse sizce FB yi bu kadar antipatik yapan şey nedir? ben söyleyeyim
1- Yönetimden biri çıkıyor "ADALETLİ BİR LİG İSTİYORUZ" diyorlar. Ancak bu adamlar geçmişte hatalar lehinde olduklarında çıkıpta HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEYEN adamlar. Ya sen hatalar işine gelmeyince ses çıkarmayacaksın kendi canın yandı mı veryansın edeceksin yook yaa :mad: Hani ADALET istiyordunuz.
2- FB klüpler birliğindne çıkıyor kendisini ÇOK BÜYÜK görüyor.
3- Fenerbahçe Spor Klübü oluyor FENERBAHÇE CUMHURİYETİ... Bu ülkede TEK BİR CUMHURİYET VARDIR...
daha yazsam sayfalar sürecek FB yi bunun gibi bir sürü antipatik yapan olay var. O Yüzden SİZİN YÖNETİCİLERİNİZ gerçekten SAMİMİ olarak ADALET isterlerse işte o zmaan TEPKİ azalır...
boşuna istemeyin tsl hiçbir zman öyle olmayacak şaibeleriyle kalacak.mecliste bile komisyon açılan bir ligden ne beklenir!
ayrıca bişeye daha dikkati çekelim..fenerbahçe yenmedi..antalya yenildi
görmedi mi..tepki verilmedimi..vay neden sevinmiş gole,emeğe saygısızmış..anelka sevinmemişmiş..Quote:
anelkanınkinden fazla tepki gördü..ama işinize gelmedi görmesi gibi sanki ne dersiniz ?yada hemen akabinde sizin EL'inizin bu kadar çabuk değeceğini düşünmemiştiniz..sizinki değince naılsa bu olay unutulur sizin elinizin üstünü örterdiniz(geçen seferkiler gibi)..ama şimdi örtemeyeceksiniz de..Nihat Özdemir..Efendim zat-ı şahanelerinizden açıklama bekliyorum..
Elle atılmayan gölü silin o zaman hiç bir şey değişmeyecek skor 3-2 olacaktı. :D
sen sımdıye kadar yazılan yorumlarda luganonun elestırlidigını gordunmu bende sana onu soruyomQuote:
katılmıyorum bence hakem Antalya'yı yendi Fener'i karaladıQuote:
Originally Posted by tardelli11
o da yenilmezdi blki yenerdi bile ama hakem sağolsun ucundan tutuverddi pamuk gibi elleriyle.Quote:
Originally Posted by tardelli11
birader benim mesajı okumadın o zman sen.Quote:
Originally Posted by cArsı_nas
maç 1-1 ken 2-1 oldu maçın herşeyi değişti 2-1 olmasa o maç 4-2 bitmezdiQuote:
tabi canım..ona dicek bi söz yok zaten...hakem su işin ucundan bide ben tutim dediQuote:
Originally Posted by scolari12111
bak yukarıda anlattım sevgili arkadaşım FB olunca nedne bu kadar tepki olduğunu...Quote:
Burağ'ıon golünde kötü eleştiriler sadece bir kez yapıldı ama nedense Fenerbahçe olunca işin içinde ki top çarpmaydı herkes herkese yanıt veriyor Feneri ve buradaki 12 numarayı zedeleyen mesajlar atılıyor bence burada o kadar tahrik edici mesajlar varki bir yöneticinin sesi bile çıkmadı Eğer varsa görmediysem bilemem bütün mesajları okuyamıyorum saniyede 5 mesaj yazılıyor. Yazıklar olsun güzel bir şekilde hiç bir zaman burada yorum göremiyecem. ???????