yok dagıtmazda yinede dengeli macgecer ama kayseri tur atlar ama belli de olmazQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Printable View
yok dagıtmazda yinede dengeli macgecer ama kayseri tur atlar ama belli de olmazQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
takımımla gurur duyuyorum ayrıca ertğrul sağlamını morinhoyla değişmem walla çok akıllı adam çok ii bir ders werdi
abi artık ben kesin gözüyle bakıyom gelecek maça ewimizde kesin yeneriz dağııtk bugün resmen ama o sanssız gollerde olmasaQuote:
Originally Posted by anakonda52
bence böyle devam ederse kayseri 2. denizli vakası olup iyi bir derece yapacak uefa da..
kayseriyi yürekten kutluyorum ve kayserililere diyorumki bu oyuncu ve teknik ekibin kıymetini bilin.
bravo KAYSERİ.
kayserili arkadaşlarımdan rica ediyorum bi dahaki az maçında tanıdık,akraba,arkadaş kim varsa toplayın gidin maça bu takımı destekleyin bu turu bize getirin...
gidecez abi biletler çıktığı gün tüm arkadaşlar toplanıp gidecez
Tebrikler Ertugrul Hoca ve ögrencileri bugün en zevkli mac AZ-Kayseri macıydı
Kayserispor geçecek gibi görünüyor bu turu. Tebrik etmek lazım can-ı gönülden.
Hollanda da alınmış 3-2 skoru Kayserispor için avantjlı bir skor.Kayserispor un burada turu geçmesi içten bile değil.
ilk kez avrupa mücadelesine çıkan bir takım için olağanüstü bir başarı.kayseriyi ertuğrul sağlamı ayrı ayrı tebrik etmek lazım.mtühiş mücadele ettiler.belki maçı kazanabilirdikte ama iyi oynadığımız anlarda 3.golü yedik.kayseride tek gol bize yeter.
çok iyi oldu bu burda telaş yapmamalıyız 1-0 bile yetiyo nasolsa
Ertuğrul Hoca helal olsun sana.. Futbolunda, teknik adamlığın kadar harika.. Ellerine sağlık harika işler yapıyorsun.. Takımı buraya kadar getirdin.. İnşallah, dualarımızla gruplara kalacaksın..
çok güzel sonuç ama yine de biten birşey yok şu kesin ki içeride de gol yiyecektir bu takımdan kayseri ama fazlasını atarsa turu geçer.umarım atar.
helal olsun ya takımımıza çok iyi oynadık eğer burdada öyle olursa bunları boş yolllarız
bu arada o van gaal mı mangalmı onun yüz ifadesini gördünüz :D :D
görmezmiyim yaw adama resmen futbot dersi verdik adam tutuştu ewimizde 1. golu ilk biz atarsak çok rahat geçerizQuote:
Originally Posted by KAYSERİSPOR
kayseri de ilk golü atan çıkar büyük ihtimalle
kayseriyi kutlamak gerekir bence buraya kadar geldiler bundan ileriyede gidicek güçleri var...
Kayseri kesinlikle bu turu geçecektir
adamlar korktu artık ewimizde wermeyiz bu maçı hollanda taraftarıda olmaz kayseride yine bizim gurbetçilerimiz vardı bu arada gurtbetçilerimizide kutluyorum walla 17.000 kişinin sesini 1.000 kişi susturdular
bu iş kayseride bitecektir inşaallah..
iyisallah gecer en azından yola 3 takımla devam edelim
çok güzel futbol oynadı tebrik ediyorum.
kayseri güzel oynadı burda işi bitrecez(38'li)
kayseri harikasın kayseriyi gruplarda gormek isteriz
Kayseri iyi savundu.. Alkmaar son 15 dakikada sayısız gol pozisyonuna girdi fakat Kayserispor defans oyuncularının ve kalecisinin sayesinde 3-2 ayrılmayı bildi. Fakat hiç yılmadı, çok hırslılardı. Zaten bundan kazandılar! Açıkçası ben Kayseri'den böyle bir futbol beklemiyordum, Hollanda'da fark yerler diye düşünüyordum ama hiçte öyle olmadı. :) Kayseri, evinde Alkmaar'ı eler artık diyorum.
hollanda medyasını korku sarmış Gökhanı öve öve bitirememişler AZ kaldı gruplara
gökhan performansıyla göz dolduruyo inşallah dahada ii olacak
gökhanı beğendim çok toledo da avrupalı olduğunu gösterdi. yerine giren genç kemali de beğendim sol kanatta yeni yeni isimler kendini göstermeye başladı
macı yeni izledim kayseri gercekten iyi oynamış ama yenilmiş gerçi 3-2 kötü bir skor degil ama yinede zor mac inşallah kayserimiz turu atlar...
valla toledoyu bende beğendim defansımızı resmen o kurtardı awrupa tecrübeli adam