valla cok heyecanlandim simdi son 5 gün ciksada izlesek,valla gstvvyi izlerim sirf,ama sakin o cinko denen yarisma programini yayinlamasinlar vallahi deli ediyor zaten beni o yarisma gstvde cikmasin.
Printable View
valla cok heyecanlandim simdi son 5 gün ciksada izlesek,valla gstvvyi izlerim sirf,ama sakin o cinko denen yarisma programini yayinlamasinlar vallahi deli ediyor zaten beni o yarisma gstvde cikmasin.
her ggün izlerim inşallah süper olur..
TEST YAYININI İZLEMEK İÇİN
UYDU FREKANSI :TURKSAT 2A 11804 MHZ
POLARİZASYON. DİKEY
SEMBOL ORANI : 24444 ŞEKLİNDE GİRİNİZ
GALATASARAYTV HABERLER
Galatasaray TV
GALATASARAYTV 15 OCAK'TA ASIL YAYINA GİRİYOR... TÜM TÜRKİYE'YE ve TÜM GALATASARAYLILARA HAYIRLI OLSUN
-ALINTIDIR-
15 ocak tamamda
2007 mi 2008 mi 20.. :)
Canaydın varken hiç bişey belli değildir
neyse beklemedeyiz
ohh bee hele sukur bizimde bi kanalimiz oldu 15 ocak 2007 :d inşallah açılır tüm gslilere haıyrlı olsun
GS TV yıldızları !Galatasaraylı futbolcular yakında açılması beklenen GS TV için kamera karşısına geçtiler.
Sarı-Kırmızılı futbolcular, halen deneme yayınlarını sürdüren ve sezonun ikinci yarısı ile birlikte normal akışa geçmesi beklenen Galatasaray TV’nin reklamında oynadı.
Sarı-Kırmızılı futbolcular, halen deneme yayınlarını sürdüren ve sezonun ikinci yarısı ile birlikte normal akışa geçmesi beklenen Galatasaray TV’nin reklamında oynadı. Biraraya gelen futbolcular, “Biz de Galatasaray TV’deyiz” diye bağırdı.
Fanatik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Artik 24 saatden az kaldi
Bu gece saat 24:00 de gırecekmı yayına acaba
sen açılsında ona dua et gece 24te başlarmı diyon :)
ben bugün gece 24:00 i bekleyecem,o saatten önce uyumak yok,acaba GS TV nasil olacak?
GS lilere hayırlı olsun...Darısı başımıza:D
yarin sabah acilacak
nerden bilion?
valla final var o saatte :D
Digiturk te ne zaman olur bilen varmı?
hayırlı olsun aman bizim kanal gibi olmaz inş:p
ya abi kabloluda göstercekmi kanalı
Şimdi bu TV'cik nerede gösterilecek? Kablolu TV ile daha anlaşma yapılmadı, Digiturk'te varsa süper olur.
yayının başlaması "bomba gibi bi haber" olarak nitelendirilecek cinsten
ama asıl bomba şu olur
ilk yayın Canaydın ile yapılır ve derki "İstifa ettim" işte asıl bomba o dur..
yayınıda kapatın TV'yide, her tarafta bayram coşkusu
Eni sonunda çıktı yaw...Hayırlı olsun...
canadına karsı niye bu kadar tepki anlamıyorum yani adam pislikleri temizlemeye calısıyo zaten gs tv kabloda da göstermiyo bizim icin 0 a 0 elde var 0
maalesef...
hayırlı olsun.
Malesef pislikleri temizlerken, kendisi arkasında ne pislikler bıraktığını göremiyor.
Eyw abi ama bu adam kendini bize böyle gördürmeye mahkum etti.. Kendi etti, kendi buldu.
---
Bu arada kablolu TV'de yoksa biz bu kanalı nereden izleyeceğiz? Digiturk'de var mı? Resmi sitedede bir haber yook.
Test Yayını eklentisini yine koymuşlar sabah 8 sularında açılır herhalde :)
bitsin artık şu Cihan - Arif verkaçı :D