bence fatıh terim çok kotu konuşuyo veya yorum yapıyo ne derseniz işte ,o çıkıyosa maç oncesini izlemem.
Printable View
bence fatıh terim çok kotu konuşuyo veya yorum yapıyo ne derseniz işte ,o çıkıyosa maç oncesini izlemem.
Quote:
Originally Posted by bursa_mc
bu yazdığını gören fatih terim canlı yayında küfür ediyor zannedebilir.
ben hiç beğenmıyorummQuote:
Originally Posted by Del Piero_10
Ömer üründül olacak kolektif kolektif anlatacak maçı:D
Şampiyonlar Ligi finalinde gattuso için "iyi çocuk aslında" diyerek beni benden almıştı fatih hoca.Yorumlarından o kadar çok rahatsız olmuyorum ben.Sabri Ugan'dan trafik raporu dinleyeceğimize fatih hocayı dinleriz daha iyi bence
Allah rahmet eylesin :(Quote:
Originally Posted by anakonda52
fatih terim
gökmen özdenak
hakan ünsal
ergun gürsoy
serhat ulueren
yorum yapcak
Olimpiyatta muhtesem bayrak sov var seyirci süper.....
neyse ben maca kacıyom....mactan sonra görürüsürüz hemde galip gelerek
bu mac 1-0 bizim gol ümit karan:D
Mükemmel Başladık Maça :)
Gooooooooooolllllllllllllll
İşteee bu bee fark olcak farkkk hiç bi şey bu PSV'de
ve Gol Gol Gol
Sasa ILIC #22
--------------
Dakika : 18.35
Galatasaray : 1 PSV : 0
Devam Böyle Aslanlar Devam Devam..
Goooooooll hehe :D
Bir 2.Gol Gelecek ,
Takım Mükemmel Oynuyor Şu ana kadar.. Nazar değmesin
rüzgara karşı bi gol daha ikinci yarı rüzgarla beraber gol yağmuru haydii çocuklar bozmayın hep böyle devam
G.Saray bu oyuu devam ettirsin PSV kaleye şut çekemez.
Aynen Öyle Olacak Abi ;)Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
ardanın topu ayağında biraz daha az tutması lazım
Gayet güzel gidiyor maç. İlk yarı yoğun rüzgara karşı 1 gol daha atarsak tamam. 2.yarıya çok rahat çıkarız :)
İlk yarı 1-0 sona erdi.
kendi kendimize kaşınmazsak gol falan atamaz bu adamlar
Gayet güzel oynuyoruz. Psv diye bir takım göremedim ben sahada açıkçası. Galatasaray üstün oynuyor. Arda ve İlic takımı lokomotif gibi yürütüyor. Şuan için işler güzel. İkinci yarıda Aydın çıkıp Cihan girebilir. Sabri ile Cihan yer değişebilir. 70 - 80 dakika arasındada Ayhan çıkıp Mehmet Topal girebilir.
İlk yarı sona erdi. 2.yarı rüzgarıda arkamıza alcaz :D İnşallah 2.yarıda daha fazla gol bulacağız :) HAYDİ CİMBOM!!!
rüzgara karşı oynamak zor ama zoru başardık
Hadi bakalım ikinci yarı rüzgarın etkisiyle maçı inşallah alırız ben ikinci yarıyı izleyemiyecem uykum geldi arkadan yatakta çekiyor yatacağım. G.Saray başarılar tahmini skorum 3-0. (Aklıma geçen yılki F.Bahçe'nin galibiyeti geldi. :) )
Şu ana kadarki oyundan oldukça memnunum.Bir aksilik olmazsa bu maçı alacağız gibi görünüyor.Gerets'in 2.yarıda doğru oyuncu değişiklikleri yapması lazım.Sarsılan güvenim geri geldi.Biz bu maçı alırız.
evet beyler bu mac bizim su aruna konayı durdurursak tamam
bu arada inamoto güzel oynuyor bugün
Evet Inamoto fena değil.Umarım performansını 2.yarı da devam ettirir.Quote:
Originally Posted by anakonda52
Sol kanat tamam ama sağ kanattan çıkamıyoruz. İlerleyen zamanlarda ya da maçın başında Aydın çıkmalıdır. Arda - İlic - Ümit Karan bu 3lüyü her maçta görmek istiyorum..
Ben maça gitmedim ya bu maçı yenerizde, farkta olur..
beyler bi şey soracam yedeklerde carrusca var mı
ayhan değilde inamoto yerine topal girse daha iyi olur gerçi Ayhan'ında sarı kartı hakem de dengesiz biri çok dikkatli olmak lazımQuote:
Originally Posted by ermoon
Rüzgar gerçekten ciddi biçimde oyunu etkiliyor. Galatasarayımız maça mükemmel başladı. sonucunda Golüde bulduk. Mondragon un yaptığı hataysa çok amatörceydi :( Nerdeyse gol yiyorduk ( -ki mondi topa ceza sahası dışında değdi.) ilk yarının sonlarına doğru oyundan düşmeye başladık. Umarım ilk yarının başlarında ki oyunumuzla ikinci yarıyı götürürz ve bu maçı kazanırız...
İnşallah kazanan taraf biz oluruz.Arda gerçekten güzel oynuyor.Aydın'ı çıkarabilir belki Gerets.Mondragon ; yine kötü huylarından birisini yaptı ve yüreğimizi ağzımıza getirdi.Eğer o gol olsaydı eminim ki Mondragon'u alkışlamazdık..