allah allah arkadaslar oyun daha yeni cikti ohooo
Printable View
allah allah arkadaslar oyun daha yeni cikti ohooo
Benım bır ıstegım var:D
Özellikle fm de yorumlar ve elestırıler bölümü turkce olursa sevınırm
2006 icin olan yama su an 2007yede uyuyor ben kullaniorum
ya aceleye gerek yok ben istiyorumki sağlıklı bir türkçe yama olsun oyunda baya yeni özellik var ve ben bunları anlayarak oynamak istiyorum o zaman evki çıkıyor mesela yorumlar takım raporları maç konuşmları felan
az ve eksik olacagina biraz daha sabredin öz olsun daha ii
kolay gelsin
bence gec olsun guc olmasin . Olmusken kaliteli bisey olsun . Sizlere guweniorz...
Türkce caLısmaLarı yapan arkadaslar biras biLgi verseLer nası oLur :)
yani % kac türkce suan qbi...:D emeği qecen herkese thanx ii caLısmalar...
teşekkürler Turksportal sayesinde yine Türkçe oynayacağız
tam olarak ne zaman cikicak tarih olarak bizi bilgilendirirseiniz sevinirimmm sabirsizlaniorumm
walla arkadaslar allah kolaylik versin isiniz zor ...
sabirsizlikla turkceyi bekleyenlerdenim bende :)
tarih vermiyoruz bu bizim politakamız. çıktığı gün görürsünüz :) ama çok yakında
peki ekim in son günlerinde veya kasım da mı çıkıcak bari onu söyleyin
ßeLLi değil dio ya dostum ama ins. en kısa sürede cıkar (( en kısa süre kac qün acaba :D:D:D )))
yaa tmm cıkıcak yakında diolarsa yaparlar türksportal dan iisi mi var?? sabredin azcık:) sey yaa oyunun en can alıcı yerleri türkçe olur inş...
evet yorumlar türkçe olursa iyi olur
dostlarim oyun turkce yapiyorsunuz iyi calismalar fakat sizden bir ricam olcak oyunun turkcesini fm 2006 daki gibi flash bir animasyonda yapmayin bende hep hata veriyordu o sekilde can cekistim resmen gecen sene...
cok guzel ve saglam bi yama olsun yeter
daha cikmamis :( hergun kontrol ediyorum bu sayfayi walla... nese biraz daha sabredelim...
eğer sigames oyunu çevirmede herhangi bir sorun çıkarmıyorsa, bence dil dosyasını editlemeye yarayan editor buraya koyulsun; isteyen turksportal in yaptığı çeviriyi kullansın isteyen de kendi çevirip kendi oynasın...
evet guzel fikir
sigames bu dosyaların editlenmesi için bir editör çıkartmadı ama bunun üzerinde düzeltme yapmak yasak değil.
Orada patenti alınmış marka ve benzeri önemli yazıları kaldırıp başka bir ürün sıfatına sokmak lisanslı bir ürün üzerinde işlem yaparak başka bir marka oluşturmak gibi algılanabilir. Bunu önceden editlenebilir dil dosyaları ile kulllanan bir takım kişiler sebebiyle dil dosyası yapısı herkesin düzenleyebileceği halden çıkartıldı.
Bunu düzenleyebilmenize yarayan editörler mevcut fakat biz Turksportal olarak çevirileri kendi yazdığımız editör ile sürdürüyoruz.
Çeviriyi kendine özgü yapmak isteyen kişileride oldukça zor bir aşama bekliyor. Biz bir kaç senenin verdiği çalışma ile belli bir aşamaya geldik fakat gerekse önceki çalışmalarda yapılan çeviri hatalarının yeni versiyonlarda düzeltilmesi, yeni eklenen kelimelerin çevirileri vb. olaylar çok zaman harcamaya sebep veriyor. Çalışmalar hem zor hemde çok emek isteyen zaman ayrılması gereken bir konu. İnsanlar kolaybir olaymış gibi içine giriyorlar ve belli bir süre cayıyorlar. Sabırlı ve çalışkan insanların becerebilecekleri bir iş.
edit:gerekli açıklamayı mustafa abi yaptı
walla ben bekliyorum nasil olsa sonucta kaliteli bir turkce yama bizleri bekliyor...
walla bekliyorus :D acele işe seytan karısır..
burda fm 2007 nin turkce yamasi varmi
Cıksada tadına varsak ooohh :D
sabredelim arkadaslar herkes sabirsizlanio