benim artık takımdan tek beklentim var Türkiye Kupasını alması eğer o da yatarsa seneye UEFA da hayal olur
Printable View
benim artık takımdan tek beklentim var Türkiye Kupasını alması eğer o da yatarsa seneye UEFA da hayal olur
Abi çok karamsar olma ya.Yakışmaz Cimbomlu'ya....:(
Karamsar olmak elbette doğru değil ama banada artık Galatasaray pek umut vermiyor. Avrupa'da zaten artık hedef UEFA, ligdede haftalardır daha topu topu 3.galibiyetimiz. Bare Türkiye Kupası'nda iddiamız olsun.
İnşallah bu yıl derhal toparlanırız. 03-04 sezonundaki gibi bir utanç yaşamak istemiyorum :mad:
Peki şampiyonluk için ligde kim iddialı şu an????
Valla kim iddialı kestirmek güç. Belki Manisa. Ama bizim şu anki görüntüde pekde iddialı olmadığımız kesin ;;) Ancak daha süre çok. Bundan sonra önümüzdeki maçlarda puan kaybı yapmamaya özen gösterir, 3-4 maç üst üste kazanır ve bunu devam ettirmeyi başarabilirsek işte o zaman iddialı duruma geliriz.
ben su galibiyetle biraz umutlandim cünkü rakibiklerimiz manisa ve trabzon puan paybettiler,besiktas 0-0 berabere gidiyor,fener de bu hafta berabere kalirsa bizim acimizdan müthis olur,bence biz bundan sonraki maclarmizi kazanacagiz.
Bence bu senede biz şampiyon olacağız...