Evet banko berabere biterse kazanıyorusn 4 puan...
Trabzon 2-0 yaptı Çağdaş ile...
Printable View
Evet banko berabere biterse kazanıyorusn 4 puan...
Trabzon 2-0 yaptı Çağdaş ile...
Gooool gol gol gol inanılmaz 8 hafta sonra 2 gol geldi.Ağlamak istiyorum:DBi de bu maç gol yemesek ligin en iyi maçlarından birini çıkarmış olcaz:D
böyle saçmalık mı olur?berabere biterse 4 puan alacakmışız.düzenleyen arkadaş haftanın en zor maçını belirler herkes bunun üstüne tahmin yapar bilen 4 puan alır bu daha mantıklı değil mi?
arkadaşım lütfen saygılı bir şekilde yap yorumunu.her hafta bir maç için banko maç seçilmesi isteğini üye arkadaşlarımız yaptı ve ilk hafta böyle bir uygulama yaptık.değişik fikirler çoğunluk olarak onaylanırsa o şekildede bir değişikliğe gidilir.ama bu zor ve meşakkatli işle uğraşıyoruz sırf kaynaşma ve eğlence olsun diye.bu şekilde gereksiz cümlelerle ortamı germe istersen.:mad:
Oleeeeeeeyyyyyyyyy...
7 de 4 oldu..
İnşallah akşam 8 de 5 yapacağım...
Haydi Cimbom....
o nu düşünüyordum acaba nasıl puanlamayı yapıyor çok zor olsa gerek diye?elbette ki saygı duyuyorum sadece bir fikir benimkisi ama daha mantıklı olmaz mı yani ok maçı seç ama ille de berabere bitmesi diye birşey olmasın sonucu bilen 4 puan alsın bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünecek ama katılacaklarını tahmin ediyorum bana.
şu ana kadar oynanan 8 maçın 5 ini bildim.bu hafta 11 puan etti.GS de yenerse 13 puanla haftayı kapatacam.
galatasaray da yenerse 17 puan toplayacağım bu hafta inş lider olurum
olmazsa bu trabzonluları yarışmadan çıkaralım kardeşim.zevk kalmadı valla,hepsini biliyor adamlar :n:
offf 7 puanla bitirdim haftayı cok kotu ya
14 puanim oldu iki haftada :(
7ser 7ser gidiyorum hadi hayirlisi...
17 puan bu hafta geçen hafta da 15 puanla toplam 32 puan hadi hayırlısı gidiyozz
cengiz kardeş coşmuşsun bu hafta sonunda ya 1. olmadı 2. olcaksın
herkese başarılar.. keşke bende katılsaydım:( burda gülmeyen iddaa'da gülermiş:):D:D:D kazandım nu hafta idda'yı
bende 9 puan kazandım kötü ilk haftadan 13 puan vardı toplam:22
9 puan toplamışım bu hafta.. :S