bende bişey demiorum zaten keske hepsi yedek takımla cıksa ne guzel olurd
galatasaray son haftalarda ki yükselişine devam ediyor ... maçtan sonra mondragon un açıklmaları beni çok etkiledi ... keşke her yabancı oyunucu onun gibi düşünse ...
galatasarayı tebrik ediyorum giderayak türk futbolun katkısın yaptı keşke uefay kalsaydı...
Tebrikler GS cok onemli puanlar getirdi Turkiye'ye.
tebrikler cim bom bom.defansta çok bariz hatalar göze çarpsada,ve hernekadar karşı takım maça asılmadı yedek ağırlıklı takımla sahaya çıktı gibi bahaneler uydurulsada bu başarıyı gölgelemez.
ülke puanına etki edecek bir galibiyet güzel oldu :)
güzel bi maç oldu tebrikler Aslanlara..
seni ümit aktan'a havale ediyor ve "değil bir dudek bütün dudekler gelse o topu kurtaramazdı" diyorum :DQuote:
okan'ın golünde: "dudek'in bu topu çıkarması futbol adına cinayet olurdu"
Sabri gün geçtikçe performansını arttırıyor.. İnamoto yerine iyice ısındı, güzel oynamaya başladı..
Formalite maçıda olsa çok keyifli bir maçtı. Defans bölgesine 1-2 takviye ile ya da sezon sonunu bekleyip, Erkan Ferin, Uğur Uçar ve Uğur Demirok ile o bölgedeki eksikliği kapayabiliriz.
Bu arada dün Ergün Gürsoy'un bir konuşması çok hoşuma gitti.. Dedi ki,
"Biz Fatih Terim döneminde onunla uzun yıllar çalışarak, başarıya ulaştık. Bir teknik adamın kendini ispatlaması için 4-5 sene geçmesi gerekir. Fatih Terim bu 4-5 senede takımı iyice oturtturdu ve başarıya ulaştırdı" dedi..
Sözlerine aynen katılıyorum. Gerets başarısızdır diyorlar, peki neye göre başarısız? Bizim ülkemiz Avrupa'da yıllardır fırtına gibi esiyorda, Gerets ile birlikte Galatasaray Avrupa'da tutunamadı mı? Geçen sene zar zor şampiyon olduk, bu başarı değil mi? Tamam Avrupa'dan elenmiş olabiliriz ama zamanla bunuda atlatırız.. Geçen sene Uefa elemelerinden elendik, bu sene ŞL gruplardan elendik, belki gelecek sene ŞL 2.tur'dan eleniriz.. Devamlı kat edilen bir yola varsa bu başarıdır. Şuan Lig'de 2.durumdayız ama Gerets başarısız damgasını yiyor.
Sonuna kadar Gerets'in arkasındayım..
evet takım gittikçe yerine oturuyor
Yedek kadro as kadro ayrımına karsıyım. Bunlari bahane olarak surelenlere de karsıyım(sadece bu mac icin degil butun maclar icin gecerlidir bu).
Nedeni ise sahaya çıkan oyuncuların uzerindeki formayı temsil etmesidir. Ve o formayı temsil ediyorsa o takımın bir oyuncusudur. Yedek veya as oyuncu ayrımı yoktur, takım oyuncusu vardır.
ne diyelım tbr.
Ülke puanı acısından guzel oldu