Beşiktaş Sinan Kaloğlu'nu istiyor
Bordoeaux`nun Beşiktaşlı Bobo`yu 5 milyon Euro`ya transfer etmek istemesinin ardından Tigana, Bursaspor`un golcü oyuncusuna göz dikti. `Bursalı Sinan kolay olunmuyor` diyen golcü oyuncu, burada mutlu olduğunu söyledi."
TİGANA GERİ İSTİYOR
Sezon başında Beşiktaş`tan Serdar Kurtuluş`a karşılık transfer edilen Sinan Kaloğlu`na Kartal yeniden kancayı taktı. Brezilyalı golcü Bobo`yu Fransa`nın Bordeaux takımının 5 milyon Euro karşılığında transfer etmek istemesinin ardından Beşiktaş`ın Fransız Teknik Direktörü Jean Tigana, sezon başında Bursaspor`a satılan Sinan Kaloğlu`nun geri alınmasını istedi.
DÜZENİMİ KURDUM
Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş`ın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe`nin de peşinde koştuğunu doğrulayan Sinan Kaloğlu, Bursaspor`da çok mutlu olduğunu ifade ederek, `Benim de kulağıma transfer haberleri geliyor. Ancak Bursaspor`da çok mutluyum. Burada `Bursalı Sinan` oldum. Bu da kolay bir şey değil. Ben Bursa`da düzenimi de kurdum` dedi.
HEDEFİM MİLLİ TAKIM
Sezon başında Bursaspor`a geldiğinde siyah beyazlı kulübün sözleşmesine `Beşiktaş, Sinan`ı istediği zaman 750 bin dolar karşılığında transfer eder` maddesi eklediğini vurgulayan 25 yaşındaki Sinan, `Fenerbahçe ve Galatasaray, Beşiktaş`tan daha ciddi teklifler öneriyor. Ancak benim bir yere gitmeye niyetim yok. Tek hedefim Bursaspor`dan Milli Takım`a gitmek` diye konuştu.
Kaynak : Olay Gazetesi