Limonata dediğin adam bugün Galatasaray'ın orta sahasını ayakta tutuyor..
Printable View
Limonata dediğin adam bugün Galatasaray'ın orta sahasını ayakta tutuyor..
Mondragon Türk olamaz çünkü kendi ülkesinin milli takımında forma giydi ... Ayrıca inamoto nun ortasahamızı ayakta tuttuğunu bi ben göremedim herhalde ... Maç içerisinde 1-2 yan pas yapıo ... Tmm ilk geldiği günlere göre gelişme var ama hala Galatasarayın seviyesinde bir oyuncu olduğuna inanmıorum (!) ...
Ayrıca emurafu yazdığından bişey anlamadım Türk olmuş mu , olmamış mı ? Yazdıklarını bi daha oku istersen "wederson türk deilmiş, wederson Türk oldu" Bu ne demek ??
herhalde biliyorsundur paf takım ilk yarıyı lider kapattı yani herzamanki gibi yine şampiyonlukta iddaalıyız o yüzden iskelet kadrodan birileri gönderilmez diye düşünüyorum zaten yeterince kiralik oyuncu gönderdik diğer takımlara
Mondi Türk vatandaşı olabilir ama milli takımda oynayamaz ;;)Quote:
Originally Posted by uaburak89
inamoto GS seviyesine hiç gelmedi hiç gelmeyecek en kısa zamanda ondan kurtulup genç DMC lere yol almalıyız zeki bir yönetim hedwiges maduroya talip olurdu ne pahasına olursa olsun
Dmc oynayacak bir oyunucunun , savaşçı , atletik olması lazım .. Appiah gibi bir oyuncumuz olsa acaba bugün ligteki , avrupadaki durumumuz aynı olurmuydu ??? İnamoto belki ii bir amc olabilir ama bizim dmc ye ihtiyacımız var ... İliç ii kötü götürüo ofansif tarafı ... Eğer inamotoyla dvm ediceksek bu sene başarı bir hayal bence ..
mondragon turk vatandası olamaz kendı mıllı takımında oynayan oyunular turk olmak ıstedıklerı zaman 5 yıl daha beklememlerı gerekıo yanı mondragon simdi basvursa 40 yasında turk olur ancak
abi şu takımda gitmesi gereken yabancılar tomas (gole rağmen beğenmiyorum), inamoto(en sevmediğim oyuncu çok sıradan uyduruk), iliç(tarzını beğenmiyorum top sürme yeteneği pek yok) ,mondragon (zamanı gemek üzere yaş 35 iş bitiyor :D), song (parayı kafasına koyduysa gitsin artık hayır gelmez ondan) bunların genç yabancılar alınmalı sıralarsak bir dmc (hedwiges maduro) bir kaleci (francisco guillermo ochoa), bir forvet (higuain) iki defans (curtis davies, steven taylor) bunlar GS nin yapamayacağı transferler mi ülker de destek verse yabancıları iyi fiyatlara satsak hepsini alabiliriz hem bugünün hem de geleceğin yabancılarını oluşturmuş oluruz
Dipnot: Biraz fantezi olmuş oloabilir ama yapamayacağımız transferler değil.
bence bu takimda inamotonun ve cihanin yeri yok,en yakin zamanda satilmalilar.
inamotonun yerine emana ve cihanin yerine mehmet topuz gelse süper olur.
wederson mutlaka gelmeli!!
mesela kadro söyle olsa:
-----------------------mondragon----------------------------
--mehmet t.--------song----------tomas-------------wederson--
--------------------emana------okan buruk(ayhan)----------------
--hasan sas(sabri)-----------ilic------------------------arda turan--
-----------------------ümit karan(hasan kabze)-----------------------
Fazla fm oynuyorsun sanırım:D
Dediğin adamlar hadi geldi diyelim sırf bonservis için 20-30 milyon dolar gözden çıkartmak gerek yıllık kim bilir ne kadar higuain zaten real'e gitti.Biraz daha gerçekçi yorum yapalım.
Bence takıma bek alınmalı onun haricinde gençlerle de beraber sakatlık problemi yaşanmazsa 2-3 yıla kadar canavar gibi takım oluruz.Aykut ve fevzi çok iyi kaleciler mondiyi aratmazlar.Defans göbeği iyi beklere takviye gelirse çok sağlam bir defans hattı olur.Göbeğe de savaşçı bir oyuncu alınabilir.Onun haricinde takviye isteyen bir bölgemiz yok bence
inamoto,cihan bunlar topcu degil. inamoto'nun bursa macındaki hatasını hatırlıyorumda küfür edesim geliyor
yorumlarda abartmayin bence
inamoto mevkiinde oynasa (bordo maçı gibi) süper topçu. tugay bile 2 gün önceki röportajında inamoto orada nasıl oynatılıyor anlayabilmiş değilim dedi.
G.Saray'a 'Şeker' teklif
Galatasaray yönetimi transfer için Eric Gerets'in raporunu beklerken, ilginç bir teklifle karşı karşıya kaldı.
Lig (B) 1. Grup takımlarından Şekerspor'un Sarı - Kırmızılılara Sergen'i önerdiği, karşılığında da Ferhat, Aydın ve Özgürcan gibi gençleri istediği ortaya çıktı.
Başkanlığını G.Saray kongre üyesi Hızır Demir'in yaptığı Şekerspor, bu sezon önemli transferlere imza atmış; Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Tamer Tuna, Ahmet Yıldırım ve Evren Turhan'ı kadrosuna katmıştı. Ancak büyük paralar harcanarak kurulan ekibin bekleneni verememesi nedeniyle yeni bir yapılanma kararı alındı. Bahri Kaya'dan boşalan teknik direktörlüğe getirilen Metin Yıldız'ın G.Saray'ın genç oyuncularını istemesi üzerine de takas olayı gündeme geldi. G.Saray'da Hagi'nin yardımcılığını yapan Metin Yıldız; kulüple yakın ilişkilerini kullanarak gençlere talip olurken, "Sergen'i size bedava verelim. Ancak genç oyuncuları bize verin" teklifi yapıldı. 10 numara arayan G.Saray'a yapılan bu teklif yönetimde farklı tepkilere neden olurken, teknik direktör Gerets'in Sergen'e soğuk baktığı öğrenildi.
Hedefini 'G.Saray başkanlığı' olarak belirleyen Hızır Demir'in ise istenmesi durumunda Sergen'i Sarı - Kırmızılılara hediye edebileceği ifade edildi. Top Gerets'te G.Saray'da transferde belirsizlik sürerken, yönetim Gerets'in vereceği raporu bekliyor. Ancak medyada her gün yeni bir ismin gündeme gelmesi sıkıntı yarattı.
Yöneticilerin büyük çoğunluğu transfere karşı çıkarken, "Bu kadro lig için yeterli. Geçen yıl şampiyon olmadık mı?" görüşü hakim oldu. Belçikalı teknik adam ise yönetime "İmkânımız varsa transfer yapalım" diyecek. Wederson konusunda da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Başkanlar düzeyinde yapılan görüşmelerin olumlu sonuç vermesine karşın 6 yabancısı bulunan Cim - Bom'da kimin biletinin kesileceği belli değil... Ağırlıklı olarak Carrusca'nın başka bir takıma kiralanması formülü üzerinde durulurken, Arjantinli oyuncunun buna şiddetle karşı çıktığı kaydedildi.
Haber: Nevzat Dindar / Cumhuriyet
G.Saray Gökhan'a resmen talip!
Galatasaray ile Kayserispor arasında dün oynanan kupa maçının devre arasında Adnan Polat ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki arasında transfer konuşuldu.
Polat, Özhaseki'den Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı isterken, "Bu transferleri ne yapacağız Başkanım" dedi.
Özhaseki'nin cevabı kısa ve net olarak "Ertuğrul hoca bu oyuncuları bırakmamızı istemiyor" şeklinde oldu.
Adnan Polat, ısrarcı olduklarını ve 2 oyuncuyu da Galatasaray forması ile görmek istediklerini söylerken, Özhaseki "Ben de bu oyuncularımızın Galatasaray gibi bir takımda oynamalarını isterim. Ama, Ertuğrul hoca hedef küçültürüz diye bu futbolcuları vermek istemiyor. Sizden paranın yanı sıra işimize yarayacak önemli futbolcular alabilirsek, o zaman transfer konusunda daha ciddi biçimde konuşabiliriz" dedi.
WEDERSON'A KARŞILIK HASAN KABZE VE ÖZGÜRCAN ÖZCAN
Bu arada Galatasaray yönetimi şu ana kadar Wederson için Ankaraspor resmi bir teklif iletmezken, Sarı-Kırmızılı yönetimin Brezilyalı oyuncuya karşılık Ankara ekibine Hasan Kabze'yi önereceği ve Özgürcan'ı da kiralık olarak verebileceğini ileteceği öğrenildi.
GALATASARAY'IN GENÇ OYUNCULARI KAPIŞ KAPIŞ
Galatasaray'ın alt yapıdan yetişen yetenekli oyuncuları, ara transfer yaklaşırken yine gözde oldular. Çok sayıda kulüp Ferhat, Özgürcan, Aydın, Mehmet Güven ve Oğuz'a talip olurken, özellikle V.Manisa, Ankaragücü, Kayserispor, Mersin İ. Y., Ankaraspor ve Bursaspor bu konuda Galatasaray'ın kapısını aşındırmaya hazırlanıyor.
GERETS, PAF OYUNCULARININ KİRALIK OYNAMASINA SICAK BAKIYOR
Teknik Direktör Gerets ise bu oyuncuların satılmasına kesinlikle karşı çıkarken, başka takımlara kiralanıp tecrübe kazanmalarını istiyor.
Kaynak : DHA
ben şahsen isterim sergeni
evet sergen 10 numara adam. iliç le inamotoyla uğraşıcağımıza ( kii ben ina hastasıyım) sergen gibi bir adamın kahrını çekeriz. ama genç oyuncuları bonservisleriyle istedilerse o kötü tabi :)
sergen gibi sirf parayi düsünen bir adami ben sahsen takimimizda görmek istemem,hem artik sergen bitti ya,o bölgede oguz sabankay veya mülayim erdem ondan daha iyi oynarlar.
Sergenin halısaha maçına çıkacak hali kalmadı.Böyle pırıl pırıl gençleri elden çıkarmamalıyız
kadromuza istedigimiz wedersona fenerbahcede talip oldu,insallah wederson bize gelir.
valla wederson gelirse çok iyi olur bi duran top oyuncusu frikikleri çeksin yeter ... gallorda zaten başka bi kulübe gitmiş bari bu adamı alalım
bir kere sergen teklifi sacma
Sergen mi ? Şakadır bu şaka ... Aksini Düşünmek Bile İstemiorum .. :)