tabikide ronaldinho
Printable View
tabikide ronaldinho
ya kardesim ronaldinho sol açık ya orta saha degilki adam forvette bile oynuyor ya. bence rosicky ve gerard ama genç oyuncu olarak tabiki fabregas
mandorlini :D en azından 3.lig B katagorisinin yıldızı ve 17 yaşında ;)
abicim en iyisi bence masherano roncatto messi bide ronaldinho ha bide tuncay şanlı war tabbii
Frank Lampard, Steven Gerrard, Andrea Pirlo, Leo Messi, Francesc Fabregas..
fiyatına ve performansına göre Freddy Guarin ve Lucas Biglia derim.
en iyi dmc: pirlo / gattuso
en iyi amc: kaka
Ronaldinho ve gerrard 2 si olsun maç kaybetmezsiniz :D
abi bence c.ronaldo ve robben manyak oynuyolar eğer paran varsa bi sezon birini bi sezon birini al türk ligi için de murat hacıoğlu ve kemal aslan en ii dmc de de rossi her maçta en az 7 yle oynuyo
Alan Smith 'i eğer orta sahada oynatan oluyorsa orta sahanın nasıl olduğunu görmüştür ;) mecbur kalana dek bende oynatmıyordum ama M.United dayım smith şu an 31 yaşında ve değeri 10 M Euro öneririm...
aleksandr hleb sezon 2014 32 yaşında ve değeri 14,750 M pound...her takıma tavsiye derim...:)
Bence de Ronaldinho ve Messi
bence francisco javier yeste ile fabricio carvalho ;)
messi ,aimar ,gerrard, lampard.cristiano ronaldo
steven gerrard
lampard ve essien
dmc : mascherano
mc(amc) : frank lampard
ml(aml) : recoba
mr(amr) : kalou
ronaldinho normaldede dünyanın en iyisi dişleride çok güzel...
MR:Robben
MC:Lampard
ML: Ronaldinho [Aslen AML ve AMC'de daha iyi oynuyor.]
steven Gerrard
steven gerard. orta saha mı orta saha bitti.
Micheal Ballack - Chelsea ...
liverpool u 4-2 yendim ilk maçta 4 golü de ballack attı :D
format atmıştım uzun süre yoktum forumda. .. fm yi de yeniden kurmak zorunda kaldım tekrar sizlerleyim :)
lampardı tek gecerımmm beylerrr.sonrasındada genc yetenek derossi derımmm hem defans hem ortasaha gerısını sallla :) bu arada brezılyalı (ALE)(HUDLESTON İNGİLİZ)Tavsiye ederimmmm
MR : Govou
MC : Riquelme
ML : Roben
DM : Alonso
robben ile messi yi kafa kafaya takas ettim. inş. pişman olmam :D gerçi üstüne 33,5 milyon € alcam ama taksitle :D
MR : ronaldo
ML : robben :D
DM : makalele
AMC : Ballack
MC : Essien
ya arkadaşlar biraz daha küçük takımlara alınabilecek oyunular önerirseniz sevinirim.büyük takımları çalıştırmak ve transfer yapmak kolay.ben galatasarayı 2 yıldır çalıştırıyorum ve sağ kanatta uğur yıldırım çok iyi iş yapıyo.solda ise sezer öztürk düşük bütçeli arkaedaşlara önerimdir.emre köroğlunu unutmayın.
Ronaldinho Vs Kallström
lampard ve beckham özellikler beckham ortasahanın ortasında harikalar yaratıyo