2 sezon gectikten sonra taktik pek önemli değil yeterki personeli olun oyuncuların basarı geliyor zaten
2 sezon gectikten sonra taktik pek önemli değil yeterki personeli olun oyuncuların basarı geliyor zaten
ya ben su skinin cok begendim ayrica taktik super skinin linkini atabilirmisn :(
kardeş maalesef bu siteden indirmedim kusura bakma..
denemeye devam ediyorum taktik iyi güzelde sanki fazla pozisyona giremiyorsun ama 10 üzerinden 9 ricam olcak birazdaha iyisini yapabilirsen sevinirim:)
Kardeş sen uzun zaman hiçbişeyi değiştirmeden denersen değişikliği farkedeceksindir.
insallah benim takıma uyar takım super lig de namaglup gidiyo ama avrupa da bisey yok x takımına benzedim vallaha:D
kardeşler bu taktik v2 nin henüz betası v2 nin aslı yakında gelecek, onda tamamen takım oyunu oynanan, sürekli pozisyon yakalanan topla oynama yüzdesinin %55 nin hiç %60 ın kolay kolay altına düşmediği bir taktik göreceksiniz.
ii olmuş yakışır
bu dediklerinibende beşiktaşta denicem inşalla işe yarar
ben de galatasarayda uyguladım sağolasın harika bi taktik herkkes denesin yanlız kaleye iyi biri lazım çok önemli
kardeş sana hile diyenlere aldırma helal olsun iyi taktikler yapıosun ben senin su v2 ini denedim emegini kendi gözünle gör tekrar teşekkür
http://img211.imageshack.us/img211/3516/antepgh8.th.png
Kardeşler, v2 ile Galatasaray'ı aldım. Ligde birinciyim, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Lille ve Anderlecht'in grubunda 4 maç oynadık, 10 puanla 1.yim ve Madird'le beraber gruptan çıktık. Sami yen'de Real'i 4-1 yendim. Kariyere yazacağım ve v2 nin aslını yayınlayacağım.
bir sorum olacak 9 sayfayi okudum:D bu v2 nin taktıgini uygularken basta koydugun ozellıklerıde uygulayalımmı?
Ben zar zor taktik begenen biriyim hatta bu yuzden bakmadiim taktik we denemediim ozellikler kalmadi ama bunu beendim sadece taktigin 4-4-2 olmadigi ozellikle taktigin arkasinda belli oyuncularin ozelliklerinin kullanildigi bi taktik zaman gecirmeyi SIK SIK yapmak sadece pas yerinin dooru we net yere gitmesi die yazmisin ama bu zaman gecir 2-0 yenikkende hizli atak yapman lazim sen zaman gecirme yapiorsan nasil maclari cevirme imkanin oluor ? cook konustum galiba hernese genede ben bu taktigi beeendim emegine saglik !
Bi deneyeyim yorum yapıcam teşekkürler paylaştığın için...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tactics klasörüne kopyaladım dosyayı ama oyunda tactics'de görünmüyor. Nedeni ne olabilir bi yardımcı olabilir misiniz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hallettim arkadaslar teşekkürler...
kardes benbu taktigi denedim ilk macta besiktasa 4 attim iyi dedim sonra ligte 8 macta 4 galibiyet aldim sampiyonlar liginde onelemede kizilyildiza elendim uefa kupassinda grubun ilk macinda vitoria setubal gibi uyduruktan takima 2-0 yenildim gol atmada zorluk cekiyorum rakibin toplam sutu 6-10 arasinda degisiyor ama mutlaka en az iki gol atiyorlar ortasaha uygulamasi iyi ama forvet ve defans icin calisma yapmalisin.takimida solim mondi,cihan,song,orhan ak,ferhat oztorun,fernando gago,lucas biglia,aydin yilmaz,andres guardado,joe cole,cesar delgado.sende ilk basladiginda buna benzer bir durum oldumu.cevabini beklyorum.emegine saglik
Guzel bi çalışma olmuş arkadaşım. Tebrikler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yaa beyler bi de şu oyuncuların "pa" ve "ca" larına nasıl bakıyoruz.
ACELE CEVAP YAZARSINIZ SEVİNİRİM!!!
Oyunun icinde bakamiyorsun FMGenie ya da Modifier kullanman lazim.
ben bu taktiği kullandım ancak verim alamadım..
Galatasaray ile oyuna başlamıştım...
kardes ilk macta arsenal den 4 yedim
beyler her tatktik her zmnaynsını tutmaz oyncların performans ve kondisyonlarına göre taktklernizi siz kendz belirliceksnz.ve taktikgnzi 2-3 ayda bi deiştrn karsı takmlar cozyor ve sizi deşifre ediyorlar.Sonra fark yemeyn bi ara basıma geldi.
Guzel taktik ellerine saglik ssler icin tsk