fb alır diye düşünüyodum ama maçı kaybetmişş. bizim aldığımız bir puan a şu anda şükrediyorumm...
Printable View
fb alır diye düşünüyodum ama maçı kaybetmişş. bizim aldığımız bir puan a şu anda şükrediyorumm...
Getirinm Yılmaz Hoca'yı takımın başına görün bakayım top nasıl oynanıyor adam F.Bahçe'yi yönettiği her takımla yendi.
Şu Volkan 'ın aldığı paranın 4'te 1'ini versinler bana ben daha güzel seyrederim topu yeminle.İlk başta yediklerine şanssızlık diyorduk ama bu kadarı fazla.Burdaki AZ maçında yediği 2. golün sağdan versiyonu.G.birliği maçındada aynı şekilde seyretti, AZ maçındada, dün akşamki maçtada.Yine iş Zicoda bitiyor.Bir antrenör oyuna bu kadar mı pasif kalır.Yani yönetim bunu farklı şekilde mi görüyor yada biz başka maç mı seyrediyoruz.Nasıl tahammül edebiliyorlar şu adama inanılacak gibi değil.
bencede fenerin birazilyalı teknik adam isteği bitsin zicoda olmadı ve volkan inanamıyorum.ama yine iyi son milli takımda iyydin
Hiç beklediğim bir sonuç .. Antalyasporumuzu tebrik ediyorum .. Bu maçı kaçırdığım için de hala moralim bozuk ..
Anlaşılan artık taraftarın sabrı tükenmiş fenerbahçeli futbolcular hem antalyada hem de istanbulda protesto edilmiş.
bu sekilde dewam ederlerse gecmişde yasanan rustu olayının volkan için tekrarlanmasından korkuorm bunu engellemenin tek yolu kaleye serdar ı koyup volkan a ozel antreman yaptırmaktır ayrıca gecen sezondan sona bu sezonda sampiyonluğu kacırırsak kulup baskanından t. direktorune herkes deişir ki bu bizi 10 sene oncesine goturur... bu sezon cok cok cok cok onemli İNANIN ÇOCUKLAR İNANIN !!!!!! 3 KUPA İSTİORUZZZZ
Söylediklerine aynen katılıyorum yatebos.Bu iş artık çığrından çıktı acilen birşeyler yapılması lazım.Bizler taraftar olarak tepkimizi belirtiyoruz.Gerisi yönetimin işi, ya işlerini yapsınlar yada takımın daha fazla zara görmemesi için kenara çekilsinler.