bu kadroyla bitmiş bir maç bence.bjk bu maçı kesin alır gibi gözüküyor.
Printable View
bu kadroyla bitmiş bir maç bence.bjk bu maçı kesin alır gibi gözüküyor.
İşte ilk 11'ler!..
(CANLI) Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi iki takımın hocası Jean Tigana ve Erik Gerets'in sahaya süreceği 11'ler belli oldu.. Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets Beşiktaş maçı kadrosuna sakatlığı olmamasına rağmen Song ve Hakan Şükür'ü almadı. Gerets'in ileri ikilide ise Ümit Karan'ı yedek soyundurup Necati ve Hasan Kabze'ye ilk 11'de görev verecek...
Hasan Şaş, Orhan Ak ve Cihan sakatlıkları sebebiyle bugün forma giyemeyecekler. Beşiktaş'ta ise Gökhan Zan ve Kleberson sakat durumda, maç kadrosunda bulunmuyor...
Beşiktaş:
Runje
Ali Tandoğan
İbrahim Üzülmez
İbrahim Toraman
Baki
Delgado
Serdar
Koray
Ricardinho
Bobo
Nobre
Galatasaray:
Mondragon
Sabri
Emre
Tomas
Ergün
Okan
Arda
Ayhan
Mehmet Güven
Hasan Kabze
Necati
03.03.2007
Kaynak : SuperSpor.com
Galatasaray paflarda 3-2 öndeymiş
Besiktas cok rahat alcam bu macı
ßu maç Ya ßerabere Yada Galatasaray ALır..;;)Ama İLk önce ßeraberLik..:)
abi ben bi tek bakiden korkuyorum:D
bjk alir ama gonlum beraberlikten yana
i,nşallah berabere biter diyecem ki heralde öyle olur
gs neden bu oyunculari oynatmiyor yoksa diyetmi odececek?
Beşiktaş rahat alır, tahmini skorum 3-1 veya 3-0. Gönlüm her ne kadar beraberlikten yana da olsa, BJK bu Galatasaray'ı ezer geçer. Bobo ve Delgado'ya dikkat.
Lig TV'den yeni bir açıklama daha.. Kafam karıştı iyice :D
Forvetimiz, Ümit Karan - Hasan Kabze
Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde yapılan derbi maçta lider Galatasaray, en yakın takipçisi Beşiktaş'ı 3-2 yendi.
Beşiktaş'ın sahası Fulya Şan Ökten Tesisleri'nde yapılan maçta Galatasaray'ın gollerini 21. dakikada Aydın Yılmaz, 35. dakika Erhan, 65. dakikada da penaltıdan Anıl kaydederken, Beşiktaş'ın golleri ise 45. dakika Can Erdem ile 53. dakikada Mehmet Sedef'ten geldi.
Bu arada maçın 90. dakikasında Beşiktaşlı Can Erdem'in kafa vuruşunda top yan kale direğinden döndü.
Galatasaraylı futbolcular maç bitiminde saha ortasında büyük sevinç yaşadılar.
Beşiktaş'ta zaman zaman A takım kadrosunda yer alan Mehmet Sedef, Emre Özkan ve Can Erdem, PAF takımında forma giyerken, Galatasaray'da ise A takımda oynayan Aydın Yılmaz, maçta görev yaptı.
Galatasaray bu galibiyetle 23. maçında 56 puana ulaşırken, Beşiktaş ise 50 puanda kaldı.
Sezonun ilk yarısında yapılan maçı da, son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray 6-1 kazanmıştı.
paf takıma tebrikler bu senede şampiyonuz pafta
Necati - Hasan Kabze oynayacak Ilic ve Umit yok
1 Mondragon
55 Sabri
21 Emre Aşık
2 Tomas
67 Ergün
24 Mehmet Güven
7 Okan
18 Ayhan
66 Arda Turan
58 Hasan Kabze
10 Necati
Hakan Unsalin yorumuna bayildim ;)
galatasaray forvette sikinti cekerse geretz 25. dakikada mehmet guveni alip ilici sokar mehmet guveni bitirir dedi :D
Doğru söylemiş .. En çok üzüldüğüm oyuncu zaten .. İnamoto'nun oynadığı takımda ben ilk 11'e giremesem futbolu bırakırdım ..
GS şova Son 6 Dakika
Galatasarayımız'ın kadrosu:
----------Mondragon------------
---------------------------------------
Sabri----Emre----Tomas----Ergün
----------------------------------------
Okan---Ayhan---Mehmet----Arda
----------------------------------------
-----Necati--------Hasan K.-----
mehmet ve emre bize çalışcak bugün inşallah :)