Anlamamak mümkün mü Emre .. :D
Printable View
Anlamamak mümkün mü Emre .. :D
Biraz özenti gibi olacak ama bende yazdıracağım en yakın zamanda .. :)
Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, İbrahima Yattara'nın kaburgasında oluşan küçük bir çatlak nedeniyle 2 hafta süreyle sahalardan uzak kalacağını söyledi.
Yattara'ya uygulanan yoğun tedaviye rağmen ağrılarında beklenilen düzelmenin gerçekleşmediğini belirten Güney, "Yattara'ya çektiğimiz ince kesit CT tetkikinde kaburgasında çok küçük bir çatlak tespit ettik. Bu oyuncumuz 2 hafta sahalardan uzak kalacak" dedi.
Güney, sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Lars Fredarik Risp' in dün IFK Klinikn'de İngiltere Milli Takımı eski doktoru olan Leif Sward tarafından başarılı bir operasyondan geçirildiğini ifade ederek, "Ameliyat istediğimiz düzeyde geçti. Risp rehabilitasyon çalışmalarına pazartesi gününden itibaren başlayacak. Bu oyuncumuzun da sahalara dönmesi 4 - 6 ay kadar süre alacak" diye konuştu.
Ultraslan'dan mesaj!
Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu Ultraslan, yarın oynanacak Trabzonspor maçında yönetimi protesto etmeye hazırlanıyor. Ultraslan Grubu, yaptıkları duyuruda taraftarları, Trabzonspor maçının ilk 5 dakikasında protesto etmeye çağırdı. Duyuruda, bir süredir kulüpte onaylamadıkları gelişmeler olduğu vurgulanarak, şöyle denildi:
''Bu gelişmeler yönetimden kulübeye, tribünlerden sahaya kadar geniş bir alanı olumsuz etkilemektedir. Uzunca bir süredir bu durumu sabırla ve sessizce izlemeye çalıştık. Bu sessiz izlemenin artık bir yarar getirmediğini görmekten de üzüntü duymaktayız.
Artık izlemeden, müdahil olma aşamasına geçmenin, haklı tepkimizi hissettirmenin zamanının geldiğine inanıyoruz. Protestomuzu Galatasaraylılığa yakışır bir şekilde sizlerin de yardımıyla yapmak istiyoruz.
Pazar günü karşılaşmanın ilk 5 dakikasında bu haklı tepkimizi göstererek, taraftar olduğumuzu, bizden beklenen pasif izleyici profiline girmeyeceğimizi, Galatasarayımıza zarar veren kim olursa olsun karşısında duracağımızı göstermek istiyoruz.''
Taraftar duyurusunda ayrıca, protestonun saat 19.05 itibariyle sona ereceği ve bu andan sonra takımı çılgınca bir şekilde destekleyecekleri belirtildi.
Yattara Galatasaray maçında oynayamayacak
Sağlık Kurulu Başkanımız Köksal Güney, İbrahima Yattara'nın kaburgasında oluşan küçük bir çatlak nedeniyle 2 hafta süreyle sahalardan uzak kalacağını söyledi.
Yattara'ya uygulanan yoğun tedaviye rağmen ağrılarında beklenilen düzelmenin gerçekleşmediğini belirten Güney, "Yattara'ya çektiğimiz ince kesit CT tetkikinde kaburgasında çok küçük bir çatlak tespit ettik. Bu oyuncumuz 2 hafta sahalardan uzak kalacak" dedi.
trabzonspor resmi sitesi
bu adam sakat değil sorun var ama hadi hayırlısı...bi de maçtan bi gün önce mr çekiliyo ilginç....
bu yattarada hep sakatlanıyor yaa olmadıki şimdi
Ya bu kasıtlımı yapılıyor anlamış değilim.Her büyük maç öncesi
sakatlanıyor.Yattara'dan bu sene umudu kestim zate.Pek zararı olmaz bize sakatlığının hiç bir büyük maçta oynamadızate bu sene...
ooooooooo bu ne ya olmazki oooooooo yattara
ooo bu haber cok guzel
Emre ben senin avatarinda ne yazdigini cok merak ediyodum sonunda simdi dikkatli baktim ve okudum ne yazildigini :D
Güzelll :)
Yattara Oynamaz İse GaLatasaray İçin Çok İyi oLur..!
hiç farketmez yattara varmış yokmuş
Evet farketmez yine kazanan taraf biz olacağız...
ben hala çözümedim orda ne yazdığını üstte s-e-r harfleri var galiba alttada bitane Ğ var sanırım ö.m ile söylesene ne olduğunu veya sakıncası yoksa burdan söyle :D
Anadolu takımı falan farketmez.Küçümsediğin anadolu takımları her hafta puan alıyor zirvedekilerden.Her maça nası hazırlanıyosak buna da öyle hazırlanıyoruz.Derbi maçlarındaki başarımızda ortada.Maç sonunda kimin üzüleceğini göreceğiz.Biz susalım maçta futbolumuz konuşsun...
gereken mesajLAR geldi :D anlaşıldı güzelmiş :D
Galatasaray, Trabzonspor maçı öncesi son antrenmanını basına kapalı gerçekleştirdi.
Teknik direktör Eric Gerets, son taktik çalışmasında savunmada Emre Aşık'a yer verirken, Song'u yedek takımda oynattı.
Sarı kırmızılı ekipte sarı kart cezalıları Ümit Karan ve Okan Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Hafta içinde sadece iki antrenmanda yer alabilen Arda'nın da Trabzonspor karşısında yedeklerde olacağı öğrenildi.
Gerets, ileri ikilide Necati ve Hakan Şükür'e şans verirken, Iliç'i de bu iki oyuncunun arkasında oynatacak. Gerets, geçen yıl uzun süre şans verdiği Iliç, Necati ve Hakan üçlüsüne yeniden dönüş yapmış olacak.
Sarı kırmızılı takımın Trabzonspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Aykut, Sabri, Emre Aşık, Tomas Ergün, hasan inamoto, İliç, Ayhan, Necati Hakan
Songun Yerine Emre Aşık Oynuyor Demekki Hadi HayırLısı oLsun İyi oLan Kazansın..! :)Aykutta Kendini Gösterirse ßu Maçta KaLeyi ßidaha bırakmaz..!
Bugün havaalanında takımı karşılamaya gittim.Moraller yerinde gözüküyordu ancak biraz tedirginlik vardı tabii.Yattara sapasağlam duruyordu ancak o taraftar halkası arasına girince sakatlandı demek ki.:)
Eski Açık konusuna değinirsek,malum bilet rezaleti ortada ve eski açıkta çokça Trabzonsporlu olacağı doğru.Arbede yaşanırsa şaşırmam.Ben de biletsiz olsam da stada gideceğim bakalım belki bir umut bilet buluruz.Ayrıca karaborsaya hayır!
Eklediğim haberdeki kadro ile çıkarsak, hiç istenmeyen sonuçlar olabilir .. Umarım GeretS düzgün bir kadro çıkarır ..
gs kadro iyi diil gbi hakan yok mondi yok song yok gözüküyo olmasın zati.ümit karan yok bizdede yattara yok ama alıcaz inş
GaLatasarayın Maç Kadrosu Cidden Hiç İyi DeğiL eğer ßöyle Maça Çıkarsa ßaşarıLı oLamaz Daha İyi Kadro Çıkaracaktır ßence Gerets..! ;;)