Galatasaray ama daha ligin başındayım
Printable View
Galatasaray ama daha ligin başındayım
Trabzonspor. Çünkü yenerken ecel terleri döküyorum.
konya arkadaslar ben bursaspor ile oynuorum bu sezona kadar yani 5 senedir yenemiyodum
Kayserispor :mad:
Ben Eskisehirspor'um süper ligde en sinir olduğum takım gençlerbirliği ne yapıp ne edip beni yeniyolar.1 kere berabere kalabildim
ben beşiktaştayken bursa yha sinir oluyorum yenildiğimden değil her mac 5 atıyorumda teknik direktörleri maçtan önce alehime konusuyo mactan sonra yenilince hazmedemiyo.
Napoli
Bari
Vicenza
trabzon beni baya zorluo...
Herkesi yeniorum Yenemiyecegim Takım yok.:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2007 deyim Feneri Uefa Cupasın Sampiyonu yaptım Schalkeyi finalde 3-0 yendim KADrom
1-Rüstü 2-önder 3-lugano 4-edu 5-deniz barıs 6-appiah 7-Aurelio 8-alex 9-Anelka 10-tuncay 11- D'alesanddro AYrıca Super cup ayı finalde Carrickli Manchester ı 3-0 yenerek aLdım o yıL chamipyonlar liginde gruplarda elendigimi ekliyeyim :D:D
ben şu an beşiktaşım ve konyaspor'a gıcık oluyorum özden ligin en çok gol yiyen kalecilerinden biri ama bana gelince panter kesiliyor ne hikmetse!!
Modena. [ Ben Messina'yım ]
şuan bir çok takım dolaştım türkiye de öyle bi takım yoktu herkesi yeniyordum ingilterede man utd a geçtim orda wigan vardı sonra az alkmaar a geçtim ordada roda en sinir olduğum takım
ben kendı lıgımı kurdum oyunda fenerbahce ıle lıg sampıyonu oldum bıtıme 3 hafta kaldı ALİBEYKÖY deplasmanında 2-0 mağlup döndum hasta oldum kadıköyde 13-0 yenıp lıg rekoru kırmıstım ama deplasmanda rehavet ıste :D
türkiyede antalya ya karşı 25 sut çek onlar cordobanın kurtarışları sayesinde 3 suttan 1 gol atıp 1-0 kazanıyolar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oyunda en çok feneri yeniyom çok dandik fener
Fenerbahçe...
walla Gençlerbirliğini küme düşüresim geliyo adam kendi evinde Beşiktaş'a 4-3 yeniliyo, Şükrü Saraçoğlu'nda benim takımla 1-1 berabere kalıyo.
fener... 3 kere sampiyonlugumu aldı elımden::(
valencia da villa var adamın hervurduğu gol oluyo sinir ediyo
GS nin basında yım v.manisaspor zorluyo her sene banko 2 puanımı yiyo en az
reading evimde deplasmanda her yerde çok zorluyo...
:icon_eek:
Valencia Betis
şuan barca ile oynuyorum
galatasarayım fenere gıcık oluyorum nedense:D
Portsmouth sonlarda bıtırıyor ama yenemıyorum arsenal 4 tane attım ona 2-1 zor yenıyorum.
Allah o Tottenham ın belasını versin...4 sezondur yenemedigim tek takım :D:D Ya berabere kalıyoz ..ya da o alıyo
Adana Demirspor her maç ya berabere bitiyor ya Adana Demir alıyor.
Ankaragücü.
Son hafta Galatasaray ile şampiyonluğu kaçırmıştım Ankaragücü yüzünden
Konyaspor..Gs ile her oynadığımda bi gıcıklık yapıyolar..Ya maç berabere bitiyo ya da onlar kazanıyo..
gaziantepspor kuşkusuz
kayserisporum
adamlarda de nigris die bir oyuncu var bu sezon 25 gol attı çoğu bana
gerçekte 1 gol dahi atamamış adamların böle şeyler yapması insanı oyundan soğutuyor aynısı deivid için de geçerli