Açıkçası fener bu dakikaya kadar atar diyordum ama manisa iyi dayanıyor,helal olsun.
Printable View
Açıkçası fener bu dakikaya kadar atar diyordum ama manisa iyi dayanıyor,helal olsun.
Atarsa Tümer atar. Çok az zaman kaldı artık gol atmamız lazım.
Hadi be Manisa bir son dakika golü:)
90+1'de gol olucak :)
Çok önemli bir fırsattan yararlanamadık. Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada bizde kaybediyoruz.
4 dk uzatma verdi hakem
Hadi yaa bitsin tamam Manisa'da atmasın:D
son 2 dk maçta
Sezer Öztürk'ün 30 metreden sert şutu direğin üstünden az farkla dışarı çıkıyor...
veeeeeeeee maç bitti...
Lanet olsun !
Oh bee sonunda bitti bu hafta fark açılmadı en azından:)
Helal Manisa helal :D:D:D:D:D:D:D:D
Bu hafta da çok ilginç skorlar oldu gerçekten .. Fenerbahçe çok büyük bir fırsatı tepti .. Son haftaya kadar bişey belli olmaz bence .. Çok ilginç bir lig oluyor ..
işte bu hadi geçmiş olsun :) ;;)
oh be maç bitti. bizim için ve bjk için güzel oldu. hep böyle fenerbahce...:)
Oleyyy be :) Ah yenseymişiz ne güzel olacaktı :(
Bu hafta en çok Galatasaray'a yaradı..
Ayrıca tebrikler Fevzi, tebrikler Manisa, tebrikler Giray hoca, tebrikler Vestel, tebrikler Manisa, tebrikler vs. vs.
Mertcan'ın rüyası tutmadı:zuhaha
Yazıklar olsun size be! Zavallı Manisaspor'u yenemiyorsunuz daha!
Beşiktaş diyor resmen al şampiyonluğu diye, Fenerbahçe "Yok sağol, 32. hafta belli olsun şampiyon." diyor.
Kahroldum valla, bu sene hiçbir takım şampiyonluğu haketmiyor, hele Fenerbahçe hiç haketmiyor.
Zico gibi bir hoca gelirse olacağı bu, 100. yılımızı rezil ettiniz yönetim, tebrikler!
tebrikler sezer :) iyi oynadi bugun
Maç bitti 0-0
Zico Zico Diyorduk Zico istenilen kadroyu çıkardı sonuç ne değişen hiç birşey yok.
Deivid Kezman'dan Daha etkili oldu oyun'a girdikten sonra.Alex'in adını 2.yarın hiç duymadım.
En Yakın Rakibimizin puan kaybettiği hafta da galibiyet beklerken bizde puan kaybediyoruz.Bu saatten sonra şampiyonluk giderse kimse ağlanmasın Sen elindeki fırsatları tepersen olucağı sonuç bu olacak.
Böyle devam edersek Şampiyon geçen seneki gibi gider,Biran evvel kendimize gelip galibiyetler almalıyız.Yoksa sene sonunda büyük bir hüsran yaşarız..
tüh yaa avantajı kaybettik
tam süper oldu :D hep böyle fenerbahçe
Manisalı futbolcular 1 km aşağıda sahilde bulunan Haldun Taner Şehir Tiyatrosuna gitsin. 1 mayısta seçmeler varmış garanti seçilirler. Bir takım bu kadar mı rol yapar. Her oyuncu pozisyona girmeden sakatlanıyor büyük başarı. Zaten yaptıkları çirkeflikler saymaya gerek yok. Manisa ligden düşmeli hak etmiyor bu ligde olmayı.
Eğer bu takımıda yenemiyorsak bırakın şampiyon olmayalım. Yazıklar olsun. %70-75'e varan top ile oynadık ama hala anlamadılar kanatlarda Manisa zayıf kanatlardan saldırmak gerekiyor. Maçın en iyi ismi Önder Turacıydı.
Hep böyle Fb seri beraberlikler bekliyoruz senden:)
Tebrikler Manisa:)