LA LIGA 26.HAFTA MAÇLARI
http://img212.imageshack.us/img212/1942/liga26yd6.jpg
EL STADIUM
http://img403.imageshack.us/img403/5...titled3zk4.jpg
Ersin Düzen: Bir El Stadium programından daha iyi akşamlar sayın seyirciler. La Liga 26.Hafta maçları, Türk teknik direktörlerimiz açısından verimli oldu. 3’te 3 yaptılar. Bu haftaki konuğumuz Cihan Oskay, kendisi İspanya La Liga’da bilinmeyenleri anlatacağı kitabını tanıtacak bize. Hoşgeldiniz.
Cihan Oskay: Hoşbulduk. İspanyol futbolseverlerin gerçekleri öğrenmeye hakları olduğunu düşünüyorum.
Ahmet Çakar: Yine ne masalı anlatacan bize Cihan efendi?
Cihan Oskay: Masalmış! Peki o halde neden yayına çıkmam geciktirildi? Neden kitabımın baskıları durdu? Neden tehdit telefonları alıyorum? Ama yılmak yok! Gerçekleri tüm çıplaklığıyla herkes öğrenecek.
Gürcan Bilgiç: Programımız genel izleyici kitlesi içindir Cihan bey. Ayıp oluyo ama ehehehe
Cihan Oskay: O manada söylemedim. Öküz altında buzağı aramayın. Beni yıldıramazsınız!!!
Ersin Düzen: Lütfen biraz sakin olalım… Evet ilk maçımız Valencia – Gimnastic maçıydı ve Valencia 1-0 ile yendi. Fakat çıkan 2 kırmızı kartın 1’i kafaları karıştırdı. Söz sizde Sayın Çakar.
Kazım Kanat: Kafalar falan karışmasın. Hakkımızla aldığımız bir maçtı.
Ahmet Çakar: Eyyy Kazım Efendi!... Ne hakkından bahsediyosun sen? Resmen kabak gibi ortada 2.kart haksızdı kardeşim!
Cihan Oskay: Haksızlık demeyin şuna! Bu işte şike var, şaibe var. İşte belge, işte kaset!!! Açın tekrarını izleyin. Defalarca oynatın, yine kırmızı değil yine değil!! Büyük takımlar zirveye çıkacak diye küçükleri ezmesinler!
Gürcan Bilgiç: Bu kitap tutmaz bence.
Cihan Oskay: Niyeymiş o? Bu kitap tutacak arkadaş! Çünkü herkes gerçekleri öğrenmek istiyor.
Gürcan Bilgiç: Peki kitabından ayda 5 milyar kazanmak istermisin?
Cihan Oskay: İsterim tabi…
Gürcan Bilgiç: İyi o zaman aya git kazan, anca öyle olur ehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan, sus bi kardeşim. Espri stoğun mu tükendi? Bu ne böyle ya? Buna ergenlik çağındaki çocuklar bile gülmez.
Kazım Kanat: Gitme çocuğun üstüne doktor. Ne güzel hayat dolu bir genç işte.
Ersin Düzen: Sevilla – Mallorca maçındayız. Sevilla 1-0 kazanarak, toparlanmayı sürdürdü.
Gürcan Bilgiç: Maçın hakkı 3-0’dı ama 1-0 olsun bizim olsun. Kanoute’nin gol attıktan sonra sakatlanması kötü oldu. Tam yükselişteyken, lazımdı gelecek haftalarda.
Ersin Düzen: Ve son maçımız R.Madrid – Osasuna
Ahmet Çakar: Bu maçta Osasuna’lı oyuncular Madrid kıyımı yaptılar. Böylesine sert bir maçta sadece 2 sarı kart çıkması akla mantığa sığmaz. Tamam, futbol sert bir oyundur. Ama bir yerde duracaksın! Bu kadar abartılmaz. 5 dakikada 2 gol attık ve kazandık. İyide oldu. Devam ettiririz inşallah.
Cihan Oskay: Şimdi ben size kitaptan kesitlerimi sunacağım. Öncelikle Valencia’yı ele almak istiyorum! Bu takım kesinlikle bir şeyler yapıyor. Bir şeyler dönüyor. Sen, öyle Avrupa’ya zar zor giden bi takımken, hop bir teknik direktör çıkacak, 1 transfer yapacak ki o da ne kadar gerekli bilinmez. Gideceksin Avrupa’da kafa tutacaksın, ligde şampiyonluğun en büyük adayısın. Haaa işte orada duracaksın! Valencia’nın eti ne budu ne ki bunlar buralara geldiler? Bu soruyu herkes soruyor. Ve cevaplarını ben size vereceğim.
Gürcan Bilgiç: Sen önce şunu öğren Cihan bey; NE KADAR SALLARSAN SALLA 4 YANLIŞ BİR DOĞRUYU GÖTÜRÜR!! ehehehehehe
Kazım Kanat: Puhahahahahaha…. Aferin Gürcan. Olacan sen olacan. Işık görüyorum ben bu çocukta.
Gürcan Bilgiç: ehehe sağolasın hocam.
Cihan Oskay: Çok güldük çok eğlendik, ama belgeler var elimde.
Ahmet Çakar: Ne belgeleriymiş onlar? Bi zahmet görelim.
Cihan Oskay: BELGE 1: Mert Can Uslu, İlköğretim 1.sınıf Disiplin Raporu. Suç: Okula su tabancası getirmek.
Gürcan Bilgiç: Offfff!!! Vay anasını. Özür dileriz üstadım. Bu belgeden sonra hepimiz Mert Can Uslu’nun şikeci olduğuna hemfikir olduk. Büyüksünüz. ehehehehehehehehehe
Kazım Kanat: Gürcan, kopardın beni bugün valla. Eeee Oskay, yani?
Cihan Oskay: Ne demek yani? 7’sinde su tabancası çeken, ileride ne çeker?
Gürcan Bilgiç: Ne çeker? ehehehehehehe
Ersin Düzen: Öhmmm….
Gürcan Bilgiç: Pastil vereyimmi Ersin?
Cihan Oskay: Mert Can Uslu, kesinlikle şike yaptırtıyor. Kulübe paralar yağdı, daha dün ki maçta karşı takıma 2 kırmızı kart çıktı. 2’side şu an gündemde. Konuşuluyor! Dikkatinizi çekerim, şu an La Liga’daki tüm takımların hakemlerle problemi varken, Valencia’nın olmaması kuşku uyandırıcı.
Ahmet Çakar: Su tabancası belgesine dayanarak mı söylüyosun bunları?
Cihan Oskay: Maçlara ve yapılan bariz hatalara dayandırarak söylüyorum! Valencia diskalifiye edilip, 2.lige düşürülmeli! Ayrıca, Barcelona’yı yendiği 4-0’lık maçta da teşvik primi iddiaları dolaşıyor. Buna ne diyeceksiniz? Sen dünya devi bir takıma karşı oynuyosun, herkesi yeniyo yeniyo, geliyo senden fark yiyo! Barça maçı şikelidir.
Kazım Kanat: Ne alakası var yahu? Valencia, her maçı alın teriyle, hırsıyla almıştır, çamur atmayın!
Cihan Oskay: Aşkın Kalın’ın erkenden kulüpten istifa etmesi, Uslu’nun tehditleri yüzündendir. Uslu’nun tehditlerine boyun eğmeyip, ezip geçmeye devam edince silah zoruyla istifa mektubu yazdırılmıştır. Senin takımın 1.olacak, namağlup olacak, durup dururken memleketimi özledim diye gidicen? Buna kim inanır?
Gürcan Bilgiç: Kadir İnanır ehehehehehehe
Kazım Kanat: Gürcan espri dozajın süper gidiyodu, bozma!
Cihan Oskay: Gürcan arkadaşımızda gayet neşeli, ama durum ciddiyetini algılayamıyor maalesef. Bir başka konuya gelecek olursak. Real Madrid! Bir anda yükseldiler. Eksik maçlarını yaptılar. Valencia’yı bile solladılar. Şimdi 4.sırada, Valencia’nın 10 puan gerisindeler. Üstelik, tam kritik haftalarda Valencia kazanırken, onların verilmeyen penaltıları, çıkan kırmızı kartlar vardı… Federasyonunda desteğini almış durumda Valencia. Bu sene zorla şampiyon olacak! Lütfen İspanyol halkı artık uyansın ve buna bir dur desin! Gerçekleri herkes bilmeli.
Kazım Kanat: Kim ne derse desin! Şampiyon biz olacağız. Bunu da kimse durduramayacak! Bileğimizin hakkıyla!
Cihan Oskay: Bilek hakkı konusunda ayrı fikirlere sahibiz Sn. Kanat. Fakat gün gelecek herkes anlayacak gerçekleri. Ayrıca bir şeye daha değinmek istiyorum. Murat Özdemir! UEFA şampiyonu olmuş, harika bir kadroya sahip takım, ligde bocalaya bocalaya, ite kaka gidiyor. Bu adam hala takımın başında. Gönderilmesi gündeme bile gelmiyor. Bunun sebebini çok merak ediyorum açıkcası.
Ahmet Çakar: İnsanın başına ya meraktan, ya da ….. Anladınız siz onu.
Gürcan Bilgiç: Anladık anladık ehehehe
Cihan Oskay: Eğer bu söylediklerim gerçek değilse, neden tehdit telefonları alıyorum. Bana önce çıkmamam için milyon dolarlar önerdi, sonra kabul etmeyince tehdit etti. Bu şahıs Laporta’dır. Tüm halk öğrensin. Telefonlarım dinleniyor ayrıca.
Gürcan Bilgiç: Çok yorulduklarındandır ehehehehehe
Kazım Kanat: 10 numara adamsın valla Gürcan.
Cihan Oskay: Sizin beyinleriniz gerçeklere açık değil. Olağanüstü hallere açık değil! Ama gün gelecek görüşeceğiz. Terk ediyorum ben bu programı, daha fazla duramam!
Ersin Düzen: Bir El Stadium programının daha sonuna geldik. İyi akşamlar…
Tablo:
http://img292.imageshack.us/img292/5...ablosp4.th.jpg