Antalya'nın 1 puan almasına çok sevindim umutluydum maçtan önce ve beni yanıltmadılar şimdi Gs ile 2.lik için savaşacağız umarım biz 2. oluruz:)
Printable View
Antalya'nın 1 puan almasına çok sevindim umutluydum maçtan önce ve beni yanıltmadılar şimdi Gs ile 2.lik için savaşacağız umarım biz 2. oluruz:)
"Tek hedef Şamp. Ligi"
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, beklemediğimiz bir sonuç aldıklarını ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi'ne girmek, şampiyonluk bizim için çok önemli. Galatasaray her sene bu hedeflerle yola çıkar. Bu sene maalesef ummadığımız puan kayıpları oldu. Şimdi tek hedefimiz önümüzdeki 3 maçı kazanıp şampiyonlar ligine gidebilmek. Biz bugün maça çıkarken şampiyonluk ihtimalimizin yüzdesi de çok fazlaydı. 2 puan kaybetmek bu hedefleri yakalamak açısından büyük darbe oldu. Aslında bugün futbolcularımız oldukça hırslıydı. Çok iyi futbol oynayamadık, stres de vardı. Ama yinede bu gayretin semerisi 3 puan olmalıydı" dedi.
Kaynak: DHA
06.05.2007
Antalyaspor Kümeden kurtulabilmek için önemli bir 1 puan aldı bence.Galatasaray'da Ş.L şansını zora soktu iyice.Ama Kayserispor Beşiktaş maçına şimdi daha bir asılacak bence..
tebrikler Tarık.. ne diyim yani..
biz bu oyunla Fenerbahçe'ye karşı nasıl oynayacağız merak ediyorum ama neyse artık.. :)
İlic, İnamoto, Song, Carrusca fln gitsinde, Ergün, Hakan, Hasan takımın başında kalsınlar.. Bu gençleri tek başına takıma getirdiğiniz Bülent kaptan yetiştiremez.. Büyük isimlerinde takımda durması gereklidir. Ayrıca yönetimin Bülent'e yaptıklarını unutmayalım bu yüzden aynı olayları bu 3 futbolcuyada yaptırmayalım. Takımdan gitmesinler bırakın yedek otursunlar..
Eray'a katılıyorum. Bülent Korkmaz gibi efendi kişiliğini her zaman korumuş, Galatasaray formasından başka hiçbir forma giymemiş, Galatasaray'ın Avrupa'da başarılar elde etmesinde başrol oynamış bir kişiye jübile dahi yapılmadı. Bunun sorumlusu kim? Özhan Canaydın...
Bence Özhan Canaydın gitmeli en başta. Özhan Canaydın gitmediği sürece Bülent Korkmaz'ın takımın başına geçeceğini sanmıyorum.
Bülent Korkmaz çok iyi bir hoca, bence onunla başarı sağlanabilir. Ancak bu başkan yönetiminde Korkmaz'ın başa geçmesi sadece bir hayal. Galatasaray yönetimi bir kalemde siliyor en değerli oyuncularını. Lucescu takımı şampiyon yaptığında başarılı Lucescu'yu kovdular, ondan sonrası hüsran... Yönetimin hatalarından dolayı Galatasaray bu durumda. Daha iyi bir başkan ve yönetim ile Galatasaray eski günlerine dönebilir. Yeter ki kulüp hem maddi yönden hem de sportif yönden iyi yönetilsin, iyi adamlarla çalışılsın.
Gs şansını kaybetti.Tebrikler Antalya.
[QUOTE=eGowiCh;632141]Eray'a katılıyorum. Bülent Korkmaz gibi efendi kişiliğini her zaman korumuş, Galatasaray formasından başka hiçbir forma giymemiş, Galatasaray'ın Avrupa'da başarılar elde etmesinde başrol oynamış bir kişiye jübile dahi yapılmadı. Bunun sorumlusu kim? Özhan Canaydın...
QUOTE]
Bülent o kadar da efendi değildi canım ama şu anda çok daha sakin ve olgun gözüküyor tabi o ayrı :)
Yılmaz Vural: Düşmeyi Hiç Düşünmedik
06.05.2007 - 23:09:35 |
Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar
Süper Lig 31. hafta maçında, Galatasaray deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönmeyi başaran Antalyaspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, ligden düşme ihtimalini hiç akıllarına getirmediklerini söyledi
Vural yaptığı açıklamada, "Biz hiçbir zaman ligden düşeriz diye düşünmedik. Biz iyi bir takımız ve bütün imkansızlıklara karşı, Galatasaray gibi bir devden puan alan bu takımın ligde kalmak gibi bir düşüncesi olamaz" dedi.
Karşılaşmaya çıkarken amaçlarının galibiyet olduğunu belirten Vural, "Bugün gerçekten 3 puan alalım istedik. Galatasaray'ın da dünkü derbi maçın sonucu nedeniyle, hedefleri açısından, seyircisinin önünde iyi mücadele edeceğini tahmin etmiştik. Bu şartlarda Galatasaray'dan 1 puan almak bizim için çok önemli. Gelecek haftalardaki fikstürümüz zorlu takımlarla olduğu için burada galibiyet alabilsek bizim için çok daha iyi olacaktı. Ancak bu puan da bizim için değerli" dedi.