Hedeflerimiz doğrultusunda doğru transferler yapmaya devam ediyoruz..
Printable View
Hedeflerimiz doğrultusunda doğru transferler yapmaya devam ediyoruz..
EEEE buna varmı itirazı olan:)
Hosleye ne diyeceksiniz bakalım...
Derleeer derleer iyi olsada kötü derler :) Şaka bi yana tabi :) Hosley nokta atışı olmuş ;;)
Herkez 3 numara yok diyordu birseyler üretiyordu onuda Halettik..
Çok yararlı bir oyuncu olduğunu istatistiklerinden görebiliyorum. Umarım takımımıza büyük katkı sağlar. 3 numarayı da sağlama aldık böylece..Ayrıca bu sene 2 maçtada izledim..
Ligde şuan maç başına 11.8 ribaund ile lider ve maç başına 21.7 sayı ortalamasıyla ikinci. ayrıca maç başına 3.2 asist ve 0.7 blok ortalamalarıyla oynuyor.
Yönetim turgutun dediklerini duydun ligde istatistiklerde zirvede olan bir oyuncuyu aldı:):)
http://img262.imageshack.us/img262/3169/adszcd9.jpg
Turgut olaya bakya sen ne diyordun hemen aldılar..3 numarayı yazıyordunuz sürekli onuda hallettik...
Kaliteli transferlerle,yolumuza emin adimlarla devam ediyoruz.
Çok iyi transfer oldu bu.
Ayrıca Cenk Akyol transferide çok iyi. Kendini göstermesi için çok iyi bir takımız biz;;)
Yalnız haber kolpa cıktı ...
G.Saray'dan "Hosley" açıklaması
Geçtiğimiz günlerde bazı medya organlarında çıkan ve Pınar Karşıyaka'nın ABD'li forveti Quinton Hosley'nin 300 bin dolar bonservis ücreti karşılığında G.Saray Cafe Crown'a geleceği yönündeki haberlerle ilgili olarak sarı kırmızılı takımın coachu Murat Özyer, Sporx.com editörlerinden Sedat Balcı'ya konuştu.
Özyer yaptığı açıklamada Hosley'i transfer etme gibi bir düşüncelerinin olmadığını, beşinci yabancı haklarını şu an için kullanmayı düşünmediklerini ancak gelecekte gerekirse böyle bir transfer girişiminde bulunabileceklerini ifade etti.
Ligin MVP adayları arasında yer alan, ribaunt krallığında lider, sayı krallığında ise ikinci sırada yer alan başarılı oyuncu için Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır'ın çok istekli olduğu ancak Cenk Akyol transferi sonrası forvet takviyesini şu an için istemeyen coach Murat Özyer'in aceleci davranmadığı gelen bilgiler arasında.
http://www.sporx.com/images/16/43/24...robnjak001.jpg
Drobnjak Beşiktaş ile anlaştı!
Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş Cola Turka, geçmiş sezonlarda Efes Pilsen'de forma giyen ve Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) tecrübesi de bulunan Sırp pivot Predrak Drobnjak'ı transfer etti.
Siyah-beyazlı ekip, 2.12 metre boyundaki Drobnjak ile sezon sonuna dek sözleşme imzaladı.
Efes Pilsen'de 3 sezon forma giyen Drobnjak, NBA'de Seatle Super Sonics, Los Angeles Clippers ve Atlanta Hawks takımlarında 4 sezon oynadı.
NBA deneyiminin ardından İspanya'nın TAU Ceremica takımına transfer olan Sırp oyuncu, geçen sezon ise ülkesinde Partizan takımında oynadıktan sonra bu sezon İspanya'nın Akasyavu Girona takımına geçmişti.
Drobnjak, Partizan forması altında Avrupa Ligi'nde 15.7 sayı, 6.5 ribaunt, 1.7 blok istatistikleriyle ligde en değerli oyuncu sıralamasında üçüncülüğü elde etmişti.
Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı Genel Menajeri Burak Bıyıktay, bu transferle, sezon başında 3 kupada da şampiyonluk hedefleri doğrultusunda kadrolarına çok üst düzey bir oyuncu daha ekleyerek hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi. 21.12.2007
Kaynak : AA
Bu adamı cirona ile oynagımız iki maçta izledim..İnanın hiç gözüme carpmadı..Performansı baya düsüktü bizim maçlarda..Hatta dedimki bu adam galiba 2002 avrupa sampiyonasında oynamısdı..Finalde bize karsıda oynamısdı çok güzel oynuyor demişdim..
Bakalım uyum saglarsa maya tutabilir..Besıktas zaten pota altında iyiidi bence..
Drobnijak yaşlandı artık. Ama çok iyi oyuncu Nicevic veya Kaya ile iyi anlaşabilir.
Beşiktaş hayırlı olsun..Hem Türkiye ligini biliyor hemde tecrübe..!
Emrah tamam sen haklısın ya..Allah aşkına karşılıklı oynadığım bir oyuncu için bu kadar bilgili konuştun ya helal olsun..Şımarmış artisleşmiş bir oyuncudan ne bekliyorsunki Ben hiçbirşey beklemiyorum.:! Özelliklede lider olmuş bir takım adına..!
Drobnijak transferini dün gece Kanal24 de degerlendirdiler..Yigiter ulug dediki Cirona takımının menejeri çok iyi arkadasım dedi..
Massare ile konusdum dedi.Drobnijak Çok şikayet ediyormus takımı uyumsuzmuş..Oynamayınca hemen kızıyormuş..Üstelik hiç savunmaya yardım etmiyormuş..Savasmıyormuş menejeri bu yüzden bıraktık demiş..
Yigiter ulug dediki 3 seneki önceki Drobnijak olursa çok katkı saglar dedi...
Ayrıca benim dedigimi onlarda dedi..Besıktasa Guard oyuncu lazım dediler..Pota altında zaten adam var dediler..Ayrıca apodaca da sorunlar varmış..Yerine biri alınabilir dediler..
Telekom Jurkovic ile anlaştı
İbrahim Kutluay gidiyor...
25 Aralık 2007 Salı | 13:57
Fenerbahçe Ülker'in yıldızı İbrahim Kutluay, askerlik yasasının çıkmaması nedeniyle yurtdışında gitmeye hazırlanıyor. Yunanistan, İtalya ve İspanya'dan teklifler alan milli basketbolcunun, kararını 1-2 gün içinde vermesi bekleniyor.
Fenerbahçe Ülker'in yıldızı İbrahim Kutluay, milli sporcuların askerlik yaşı ile ilgili hazırlanan taslağın yasalaşmaması nedeniyle sezon başında ertelediği yurtdışı transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
Başta Yunanistan'ın AEK ve Panionios takımları olmak üzere, iki İtalyan ve bir de İspanyol kulübünden teklif alan İbrahim Kutluay, bu takımlardan birini seçerek kariyerini yurtdışında sürdürecek.
33 yaşındaki milli basketbolcunun, yeni takımına 1 Ocak itibariyle katılması bekleniyor.
Sporcuların askerliklerini 38 yaşına kadar tehir edilmesini öngören taslak, meclis komisyonlarında görüşüldükten sonra Genel Kurul'a taşınacak. Düzenlemenin, bu yasama yılı sona erene kadar yasalaşması beklenmiyor.
Kaynak:NTVSpor
İbo'nun gitmesi bizim gücümüzü azaltır, zaten yetersiziz, inşallah gitmez, gitse de yerine iyi biri alınır umarım.
brahim Kutluay veda etti
Fenerbahçe Ülker'in tecrübeli basketbolcusu İbrahim Kutluay askerlik problemi yüzünden dün sarı-lacivertli renklere resmen veda etti. Öğleden sonra kulüpten eşyalarını toplayan ve arkadaşlarıyla vedalaşan İbrahim kariyerine, Oktay Mahmuti'nin çalıştırdığı İtalya'nın Benetton kulübünde devam edecek. Ancak İbrahim'in Benetton ie kontratı kısa süreli. Askerlik yasası sezon içinde çıkarsa milli basketbolcu Fenerbahçe'ye dönecek. Sarılacivertli yönetim ise İbrahim'in yerini Alpella'dan Serhat ile dolduracak.
Bu Serhat, yani Serhat Yıldırım'ı sezon başında Pınar Karşıyaka'dan almamış mıydık? Alıp, hemen Alpella'ya verdik galiba ve hala orada. Yoksa bu Serhat başka Serhat mı?
Aynısı Egemen..Gelişmesi için Alpellaya geri verilmişti..!
İbo'nun gitmesi Fb ülker açısından kötü oldu.
Bu arada Serhat Yıldırım Galatasaray alt yapısından çıktı diye biliyorum.
İbo'da gitmiş.F.Bahçe'Nin acilen transferler yapması lazım eğer iddaalı olmak istiyorlarsa.
Serhat yıldırım değil Serhat Çetin'miş
Bir yıldırım geğil Çetin..İki Serhat Karşıyakdan yetişme Rakibimizdi bi aralar :p
Fener'in gözü sayı kralında
BEKO Basketbol Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker, ligin sayı kralı Gary Neal’a kanca attı. Sarı lacivertliler, bu sezon Pınar Karşıyaka’da olağanüstü başarılı bir grafik çizen ABD’li guardın transferini büyük ölçüde bitirdi. Oyuncuyla anlaşan Fenerbahçe Ülker, İzmir ekibinin vereceği son kararı bekliyor. Pınar Karşıyaka Yönetimi ise Neal konusunda ikiye bölünmüş durumda. Yönetimin önemli bir kısmı ABD’li oyuncunun iyi bir para karşılığında satılmasını istiyor. Bazı yöneticiler ise Neal’ın gitmesi halinde takımın zor duruma düşeceği endişesiyle satışa karşı çıkıyor.
Formunun zirvesinde
23 yaşında ve 1.95 metre boyundaki Neal, bu sezon Beko Basketbol Ligi’nin en skorer ismi. Oynadığı 14 maçta toplam 330 sayı atarak 23.6 sayı ortalamasına ulaşan ABD’li oyuncu, sayı krallığında ilk sırada yer alıyor. Ayrıca, maç başına 3.2 asist yapan Neal, son dönemdeki olağanüstü form grafiğiyle dikkat çekiyor. Genç oyuncu, 22 Aralık’ta Efes Pilsen’e 92-85 yenildikleri ve 29 Aralık’ta Antalya Büyükşehir Belediyespor’u 100-80 mağlup ettikleri maçlarda 37’şer sayı kaydetti. 26 Aralık’ta Bandırma Banvit’e 96-92 yenildikleri karşılaşmada da 25 sayı atan Neal, böylelikle bir hafta içinde oynadığı son 3 maçta rakip potalara toplam 99 sayı bırakmış oldu.
"Ayrılmaz üçlü" dağılacak mı?
NCAA’de Towson Tigers ve La Salle Explorers takımlarının formalarını giyen Gary Neal, 2003-2004 sezonunda 17.9, 2005-2006’da 26.1 ve 2006-2007’de 25.3 sayı ortalamaları ile oynadı. Neal’ın bir başka özelliği halen Pınar Karşıyaka’da birlikte forma giydiği Sean Marshall ve Quinton Hosley ile hep aynı takımlarda oynamış olması. Bugüne dek her takıma birlikte giden üç oyuncu, Neal’ın Fenerbahçe Ülker’e transfer olması halinde ilk kez ayrılmış olacak.
http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Hürriyet
Gary Neal bizim için iyi transfer olur, fakat guard eksiğimiz yok. Nasıl olacak bilmiyorum ama Neal 1 numara oynayıp, Solomon 2 numara oynayabilir, veya tam tersi de olabilir. İyi bir transfer olur, bir tane kaliteli yabancı almamız şart.
Karşıyaka eğer play off hedefliyorsa kesinlikle satmamalı. Zaten dar bir kadro var, Neal neredeyse her maç 40 dakika oynuyor. Yerini doldurmak çok zor.
Fenerbahçe'ye gelirse şahane olur, potayı gördüğü anda atıyor ve attığını da sokuyor. Yüksek yüzdeyle oynuyor, katkısı kesinle çok fazla olur.
HaberTürk'te de bugün Gary Neal'ın Fenerbahçe ile anlaştığı yolunda bir haber gördüm, inşallah bu transfer gerçekleşir.
Beko Basketbol Ligi ekibi Pınar Karşıyaka'da, basketbol şube başkanı Mutlu Altuğ, Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından Pınar Karşıyaka Antrenörü Ahmet Kandemir'e verilen 3 maçtan men ve 3 bin YTL'lik para cezasıyla ilgili, ''Karar ağır çıktı. Cezaya, Tahkim Kurulunda itiraz edeceğiz'' dedi.
Altuğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 26 Aralıkta Beko Basketbol Ligi'nde Balıkesir'de oynanan Banvitspor-Pınar Karşıyaka maçı sırasında, Pınar Karşıyaka Antrenörü Ahmet Kandemir'in, müsabaka başhakemine yönelik uygunsuz davranışta bulunması nedeniyle, Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulunca verilen 3 maçtan men ve 3 bin YTL para cezasına Tahkim Kuruluna itiraz edeceklerini söyledi.
Altuğ, ''Antrenörümüzün yaptığı hakemin yanlış kararına verilmiş bir tepkidir. Karar ağır çıktı. Tahkim Kuruluna gideceğiz. Bu kararlar taraflı'' dedi.
-''OYUNCU SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ''-
Ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda Alpella ile karşılaşacaklarını belirten Altuğ, şöyle konuştu:
''Genel olarak ilk yarıdaki performansımızdan memnunuz. Bizim de hedeflerimiz var. İkinci yarıda Efes Pilsen hariç üst düzey takımlarla içeride oynayacağız. Bu avantajımızı da iyi kullanarak üst sıraları hedefliyoruz. Bu aralar hangi oyuncumuz iyi oynarsa, o oyuncumuzla ilgili gazetelerde transfer teklifleri haberleri çıkıyor. Bizim de hedeflerimiz olduğu için bu sezon kesinlikle oyuncu satmayı düşünmüyoruz. Üç hafta önce Quinton Hosley iyi oynuyordu. Çıkan haberler bu oyuncumuzun da kafasını karıştırıyor. Performansı düştü. Son iki maçta Gary Neal çok iyi oynadı. Bugün gazetelerde transfer haberleri var. Bunlar hep dışımızda gelişiyor. Biz yerli ve yabancı oyuncularımızın hepsinden memnunuz. Herhalde Pınar Karşıyaka'dan çok kolay oyuncu alınır ya da satılır diye düşünüyorlar. Bırakın satmayı, takıma bir ABD'li daha takviye yapabiliriz. Şimdilik araştırma safhasındayız.''
02.01.2008
Kaynak : AA