Fletcher iyi transfer olmuş gerçekten Serkan Abi;;);;)
Printable View
Fletcher iyi transfer olmuş gerçekten Serkan Abi;;);;)
senden clyi bekliyoruz
TEK HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ
Juventus’tan gelen teklifi, geçmişte bu kupayı kazanamadığım için kabul etmiştim. Tüm kupaları almıştık, ligde şampiyon olmuştuk ama ŞL’ni alamamıştık. Bu sefer tek hedef koydum, bu kupayı alacaktık...
2 transfer yaptığımı söylemiştim, Flatcher (45 M), Xu Heng (11 M). Kadro zaten yeterince kaliteliydi, şimdi elimizde bulunan bu oyuncuları küstürmeden, hepsini oynatabilecek bir sistem bulmak zorundaydık...
Derken ŞL ön eleme maçları başladı. Juventus önceki sezon ligi 3. sırada tamamladığı için 3. Ön Eleme’de oynanamız gerekiyordu. Kurada seri başıydık ama gelebilecek en zor takımlardan biri olan Blackburn ile eşleştik.
ŞL 3. Ön Eleme Turu
Sezonun ilk resmi maçını Torino’da Blackburn’le oynayacaktık. Daha önce Juventus’ta kullandığım 4-3-3 taktiğiyle başladım sezona. O taktiğin etkili olmasını sağlayan Trezeguet hala kadrodaydı fakat 34 yaşına gelmişti ve artık eski gücü kalmamıştı. O nedenle taktik pek başarılı oldu denilmez.
İlk yarı 0-0 sona erdi. Evimde avantajlı olmak için gol atmam gerekiyordu. Devre arası 3 oyuncu değişikliği birden yaparak ikinci yarıya başladık. Erken de golü bulduk. Bursa’dan getirdiğim Xu, ilk resmi maçında, sezonun ilk golünü atıyordu. Daha sonra pek etkili olmazsak da pozisyonlara girdik ama başka gol atamadık. 71. dakikada da kalemizde golü gördük ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
Şok içersindeydim, hedef kupaydı ama sanırım biz gruplara bile kalamayacaktık. 2 hafta sonra İngiltere’de oynanacak maça iyi hazırlanmalıydık. 22 Ağustos gelmişti, sıcak bir yaz akşamında gruplara kalmak için son engeli atlatmamız gerekiyordu. Mutlaka galip gelmeliydik...
Karşılaşma başladı, geçen maç tek golümüzün sahibi Xu bu maçta ilk 11’deydi. İlk yarı pek etkili olmadık ve 37. dakikada Pedersen’in attığı golle soyunma odasına yenik girdik. Trezeguet benim için tam bir hayal kırıklığıydı, oyundan yine çıkardım onu devre arasında. Artık tüm riskleri alıp saldırmaktan başka seçeneğimiz yoktu. 64. dakikada sahneye Xu çıktı ve durumu 1-1 yaptı. Eşitlik sağlanmıştı, baskımızı arttırdık ve turu getiren gol 88. dakikada Bojinov’un ayağından geldi. Ben uzatmalarda neler yapabileceğimizi düşünürken gelen bu golle gruplara kalıyorduk.
Bu turda zorlansak da artık geçmiştik, takımdaki stres gitti ve bir rahatlama geldi, gruplardaki rakiplerimizi görünce iyice rahatladık. Zorlanmadan lider olarak çıkabileceğimiz bir kura çekmiştik...
Rakiplerimiz; Rusya’dan CSKA Moskova, Yunanistan’dan Olympiakos, Polonya’dan Wisla'ydı.
Çok kolay kura Serkan abi çıkarsın bence
Kardeşim elinle koysan o takımları gruba utanırda bir tane kuvvetli takım koyarsın bu kadar olmazki yahu...:D
Başarılar Serkan artık bu sene duble bekliyoruz senden.
Gruptaki ilk maç deplasmanda Wisla’ya karşıydı. Pek zorlandığımız söylenemez. Reyes’in güzel oyunu ve skora katkısıyla ilk yarıda durumu 3-0 yaptık. İkinci yarı kontrollü oyunla, skoru koruyarak karşılaşmayı tamamladık. Buffon geçirdiği sakatlıktan dolayı kadroda yoktu. Kaleyi 38’lik Dida korudu bu maçta...
İkinci maç İtalya’daydı. CSKA ile oynuyorduk, bu maçta da sahneye çıkan Reyes oldu. Aynı senaryo tekrarlandı, ilk yarı bulduğumuz 3 gol, 2. yarı kontrollü oyun ve galibiyet. 2 maç sonunda 6 puan, atılan 6 gol ile grupta liderdik.
Üçüncü maç yine Torino’daydı. Bu kez sahneye Reyes değil Bojinov çıktı. İlk yarı onun attığı 2 gol ve Luisao’nun 1 golüyle 3-0 tamamlandık. Fakat bu sefer aynı senaryo yaşanmadı ve Thiago’nun bulduğu golle karşılaşma 4-0 sonuçlandı. İlk 3 maç sonunda henüz gol yememiştik...
Dördüncü maç Yunanistan’daydı. Bojinov’un 7. dakikada attığı golle öne geçtik. İlk yarı bitmeden Olympiakos eşitliği sağladı. Golü atan tanıdık biriydi, Umut durumu 1-1 yaptı, ilerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. Gruplarda ilk golümüzü yemiş ve ilk puanımızı da kaybetmiştik. Kalede hala Dida vardı. Trezeguet beklediğim şekilde oynayamadığı için artık yedekti...
Beşinci maç öncesinde Buffon düzelmişti ve kaleyi tekrar Dida’dan aldı. Xu’nun milli maça gitmesi nedeniyle Wisla maçında Trezeguet’i ilk 11’e koydum. Bu maçta eski günlerine döner gibiydi. İlk yarıda attığı 2 gol ve ikinci yarıda attırdığı 1 golle karşılaşmanın skorunu belirliyordu. Bu performansıyla da maçın adamı olmayı haketti...
Gruptaki son maçımız Moskova’daydı. Gruptan lider olarak çıkacağımız kesinleşmişti, son maçta fazla forma şansı vermediğim Kiessling’e şans verdim. Karşılaşma 1-1 sona erecek diye düşünürken Kiessling sahneye çıktı ve bu sezon ilk golünü attı. 88. dakikada bulduğumuz bu golle grubu 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puanla, sadece 2 gol yiyerek 1. sırada tamamlıyorduk...
1. turdaki rakibimiz belli oldu, benim açımdan çok zor geçeceğini düşündüğüm bir kura çektik. Çeyrek Finale çıkmak benim için kolay olmayacak...
5 galibiyet 1 beraberlik Fenerbahçe ile aynı başarıyı yakalayan arkadaşlar var daha zor bir grupta.:D 6da6 yapman lazımdı. :)
CL Geliyor hissediyoruz....
Yahu tebrik etsene kardeşim.:D O beraberlik şanssız şekilde oldu, ama ona takılmamak lazım, hedef kupa bizim...
Neyse edelim bari terbrikler Serkan başarılarının devamını dilerim. :)
Takılmıyoruz zaten ama kupayı istiyoruz....
İlk turdaki rakibim, gönlümdeki takım Fenerbahçe’ydi. Benim için çok zor geçeceği belli olan 2 karşılaşmaya çıkacaktım. Bir tarafta çalıştığım takım, diğer tarafta gönlümdeki takım, bakalım neler olacak?
Fenerbahçe grupta oynadığı 6 karşılaşmanın 5’ini kazandı. Tek mağlubiyetini Marsilya deplasmanında aldı, ayrıca bu maçta yediği gol de grupta yedikleri tek goldü. Çok güçlü durumdaydı Fenerbahçe şu anda...
Forza Fenerbahçe....:D
Fenerbahçe elersin.
İlk maç deplasmandaydı. Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğuyduk. Sakat ve cezalı oyuncumuz yoktu. Kolay maç olmayacağını düşünüyorduk. Ama sadece düşünmüşüz.:D İlk yarıda Tuncay’la Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşmayı kaybettik. Maçın adamı Buffon seçildi, artık siz düşünün sahada nasıl bir oyun oynandığını...:D
http://img26.yukle.tc/images/5150son15.JPG
Amanında Juve veda mı ediyor????
Aha Fenerbahçe maçı gitmiş
Bütün kariyeri baştan sona okudum,tek söyleyebileceğim Türkiye yaramamış :)
14 gün sonra 2. maç gelmişti. İlk maçtaki kötü oyun ve 1-0’lık dezavantaj açıkçası Juventus taraftarını korkutuyordu. Sağ bek Eboue haricinde kadroda eksik yoktu. İlk maçtaki kötü oyundan dolayı taraftarımıza kendimizi affettirmek zorundaydık.
Maça hızlı başladık, üst üste ataklarla pozisyonlara giriyorduk, aradığımız gol 36. dakikada Bojinov’un ayağından geldi. 1 gol daha bulmalıydık. Ama olmadı, ataklarımız sonuçsuz kaldı ve 90 dakika 1-0 sona erdi. Karşılaşma uzatmalara gitmişti. 30 dakikalık uzatma devresinde de gol olmadı ve maç penaltılara kaldı...
120 dakika boyunca sahanın hakimiydik, FB’nin kaleyi bulan şutu yoktu. Turu penaltılara kalmadan geçmeliydik.
http://img28.yukle.tc/images/2652son16.JPG
Ve Penaltılar;
Fenerbahçe’den Kezman ilk penaltıyı kullandı ve Buffon bu topu fazla zorlanmadan yakaladı. Diğer tüm atışlar gol olunca 5-4 penaltılarda yakaladığımız üstünlükle Çeyrek Final’e çıkan taraf olduk. Çok heyecanlı bir maç oldu son dakikasına kadar...
Fenerbahçe’yle eşleşmeseydik eminim ki en az yarı final oynarlardı. Fenerbahçe’yi elemek beni pek sevindirmese de ben profesyoneldim ve hedefe biraz daha yaklaştığımız için mutluydum...
http://img27.yukle.tc/images/2303son17.JPG
Çeyrek Final’deki muhtemel rakiplerimiz; Inter, Arsenal, Sporting, Liverpool, Tottenham, Porto, Sampdoria.
İnter gelir inşallah. :D
Tebrikler Serkan penaltılarlada olsa....:)
Helal olsun Fener'e
İnter süper olmuş valla. :D FORZA İNTER....:zuhaha
PC sana ne karşı olacak yahu grubu gördük....:)
süperrr olmuş bunu hiç denememiştim yapmam lazım :D
walla fenere yakısır
Ve Inter maçı geldi çattı. İlk maç Guiseppe Meazza’daydı. Maça Inter hızlı başladı ve ilk yarıda 3-0 öne geçti. Büyük bir şok yaşıyordum. 2. yarıya çıkarken , gol için saldırmayı mı, daha fazla yememek için savunmaya çekilmeyi mi yapmalıyım diye düşünüyordum. Biraz daha kontrollü oyunla 2. yarıya başladık, 10 kişi kaldıktan sonra daha çok gol yememek için defansa çekildik ve karşılaşma 3-0 sona erdi.
Hem alınan skor hem de oynanan oyuna bakınca sanırım sezonun en kötü performansını sergiledik...
http://img29.yukle.tc/images/9824son18.JPG
2. maç az sonra sizlerle...
Gecmis olsun Serkan abi.Böyle sonuclara aliskin oldugundan fazla üzülmemissindir sen bu sonuca :D
İNTER :D şampiyon olacağız inşallah arda Juveyi elemekte çok güzel olacak. :D
İnter maçı kötü geçmiş,buradan tur atlarsan da sezonun en iyi maçı olur :)
Ve büyük maç geldi. Çeyrek Finalde kupaya veda etmek istemiyorduk. Maça aşağıdaki kadroyla ve taktikle başladık. Bir not bu arada, Inter mağlubiyetinden sonra oynadığımız Milan maçını 3-1 kazanarak moralimizi düzeltmiştik...
http://img29.yukle.tc/images/8038son19.JPG
Benim aslında fazla konuşmama gerek yok, SS’ler konuşsun. Ben hiçbir zaman mücadeleyi bırakmam, buradan bana laf atan arkadaşlara selamlar olsun...:) Bu galibiyet bizdeki kupa inancını daha da arttırdı...
http://img29.yukle.tc/images/3878son21.JPG
http://img26.yukle.tc/images/5029son20.JPG
Şimdi yarı finaldeki muhtemel rakiplerimiz; Tottenham, Sampdoria, Liverpool...