Chelsea ne yaw:D Ben GS dedim:p
Printable View
Chelsea ne yaw:D Ben GS dedim:p
türkiye de -- galatasarayla bursaspor
hollandada- ajax
italyada- milan
fransada- rennes
ispanyada--barça
bence bunların dışında
Ath.Madrid
Kesinlikle Ajax
Ayrica Milan`in altyapisi da hic iyi degil bence. Maldini Costacurta ve Albertini disinda
dogru duzgun yetistirdikleri adam yok son yillarda
Ajax derim ben.
Gerçek hayatta Milli Takımların alt kategorilerine en az 3-4 oyuncu göndererek altyapıda ne kadar iddialı olduğumuzu ve FM serilerinde ilerleyen yıllarda ortaya çıkan oyuncuların Milli Takımda banko oyuncularını gördükten sonra Avrupa'da bile sayılı tesisler adı altında gösterilen Özlüce Tesisleriyle, Türkiye'de en iyi altyapı Bursaspor'da demek istiyorum....
Tabii ki de Arsenal.
Barcelona, Ajax ve Galatasaray dünyanın en iyi 3 alt yapısından biridir. İtalyan takımları da son zamanlarda altyapı kadrolarında iyi gelişme kaydetti.
Arsenalinki çok güzel
Kesinlikle Arsenal.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye' de en iyi altyapı Galatasaray' da: Cem Sultan, Arda Turan, İrfan Başaran, Cafercan Aksu, Mülayim Erdem, Uğur Uçar, Ferhat, Aydın Yılmaz,Özgürcan Özcan, Uğur Demirok, Erkan Ferin, Semih Kaya...:)
en iyi altyapı secenekler içinde man. utd
Türkiye'de tartışılmaz bir gerçektir ki Galatasaray'da ancak genele yaydığımızda Arsenal, Ajax ve PSG'nin bu konuda çok başarılı olduğunu görürüz..
Real Madrid alt yapısıda güzel arkadaşlar
Arkadaşlar belki bazılarınız bu yazım için Samsunsporlu olduğu için böyle yazıyor diyeceksiniz ama eğer genç bir takım kurmak istiyorsanız Samsunsporun alt yapısında (Turgut Şahin, Sefa Aksoy, Armağan Kuş, Sercan Temizyürek, Emre Balak ve Samet Kılıç) var onları transfer edebilirsiniz gittikçe güçleniyorlar değerleride yükseliyor. Oyundada gerçek hayatta olduğu gibi Samsunspor para sıkıntısı çekiyor bu yüzden dediğim futbolcuları çok ucuza alabilirsiniz oyunda.
İyi günler...
Tabii ki de Ajax ve Galatasaray ...
Bence en iyi Ajax ama Galatasaray ve Beşiktaş alt yapısıda çok kaliteli iki takımda son senelerde A takıma kaliteli oyuncular çıkarıyor, Fenerbahçe için şuan aynı şeyleri söyleyemem çünkü fener genç oyuncuları dışardan alıyor Kazım R., İlhan Parlak vs. kendi yetiştirdikleri Can :S Beşitaş ve Galatasaray genelde gençleri alt yapıdan alıyor Beşiktaş'da Serdar Özkan, Serdar kurtuluş, İbrahim Kaş, Batuhan Galatasary'da Arda, Ferhat, Uğur, Sabri, Anıl, Aydın vs.
.gatarasaraylı degildim ama..bende galatasaray diyorum
en iyisi brezilyadan internacional gercekten fabrika gibiler ciquinho sobis diogo fernandao ve bunun gibi en az 40 adam zaten 3 yılda elinizde oluyor ve gercekten cok kaliteli
Altyapı denince Bayern Munich'i tek geçerim.
Bence Feyenoord arkadaşlar girinde görün...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama al-ahly de harika topçular var etou de sahel takımındada var