eeee Mert devamı nerde:DBekliyoruz...
Printable View
eeee Mert devamı nerde:DBekliyoruz...
heycan yapmayin oglum adamin isleri wardir belkı:D
devami ne zaman Mert
Başarılar Mert....
Basarilar Mert
başarılar mert.......
Başarılar. Senin benim kariyerimi takip ettin gibi ben de senin kariyerini takipteyim ;)
Sayın Çeken'e TSL yolunda başarılar dileriz.
Kasımpaşalı Kaportacı Rıza ve Arkadaşları
Mert hadi başla artık 3.sayfaya geldik hadi ama!
Mert hastaymıs o yuzden baslayamıyor gecmıs olsun Mert
Çok GEÇMİŞ oLSUN mERT.....
geçmiş olsun
Mert'e geçmiş olsun dileklerimle... Başarılar.(Daha önce diledim ama) Hikaye süperr ayrıca..
Geçmiş olsun mert kardeşim bilmiyordum kusura bakma kankacım :)
gecmis olsun Mert kardes
Mert geçmiş olsun. İyileşmen dileğiyle...;;)
Geber Meeeert :zuhaha
İyi dilekleriniz için teşekkürler.Bugün biraz daha iyi oldum,düzeldim yahu:)Yarın bütün yazamadığım günlerin telafisini yapacağım;;)
Geçmiş olsun Mert.Önce sağlık,hele bir iyileş fm nasıl olsa oynarsın :)
Aksattım burayı çok.Ama telafisi bomba gibi geliyor.Çok fazla konuşmadan geçelim isterseniz...
--------------------------------------------------------------------------
20.06.2006-Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı Basın Odası
Basın Toplantısı
H.H.Ö:Evet arkadaşlar soruları alalım?
Muhabir:Efendim öncelikle şunu merak ediyor bütün basın.Tecrübesiz bir teknik direktör getirdiniz takımın başına.Hedefleriniz nelerdir acaba?
H.H.Ö:Doğrusunu söylemek gerekirse bizim ilk başta tecrübeli bir teknik adam getirme isteğimiz vardı.Birçok isimle görüştük.Ancak hepsinde olumsuz yanıt aldık.Bu işi tam çözüme kavuşturacakken sayın Mert Hocam geldi ve bana kulübün başına geçmek istediğini söyledi.Güveneceğimiz tek kişi Mert kalmıştı ve onu takımın başına getirdik.
Muhabir:Mert Bey sizin eklemek istediğiniz birşey varmı?
Mert Çeken:Öncelikle bana güvenen Kasımpaşa yönetimine teşekkür ederim.Tecrübesiz olduğum için baskılar yaşayacağımı biliyorum,hepsinin üstesinden geleceğim.Buraya Kasımapaşa ile büyük başarılar kazanmaya geldim.Eminim çok güzel günler göreceğiz ve yaşayacağız.
H.H.Ö:Arkadaşlar bu arada birşey eklemek istiyorum.Teknik Direktörümüz transferde tam yetkiye sahip olacaktır.Bütün imkanlarımızı teknik direktörümüzün istediği oyuncuları almaya yönlendireceğiz.Basın toplantısı bitmiştir arkadaşlar.Teşekkürler,dağılabilirisiniz.
---------------------------------------------------------------------
Evet yukarıdaki basın toplantısı ile resmen Kasımpaşa macerama başladım.Transferde de atağa kalktık bu arada.İşte gelen oyuncular..
http://img264.imageshack.us/img264/7506/gelenoo0.th.jpg
Hazırlık kampından sonra takımdan gidecek olan oyuncularıda belirlemiştim.
http://img175.imageshack.us/img175/5263/gidennd0.th.jpg
Şu an 13.haftaya geldim ligde.Hepsini teker teker vermek yerine fikstür resmi ile maç sonuçlarını vermeyi uygun gördüm.14.haftadan itibaren daha ayrıntılı verceğim..İşte ligde ilk 13 hafta..
http://img403.imageshack.us/img403/4650/fkstrtb6.jpg
Çok güzel başladık lige,güzel maçlar çıkardık.İşte puan durumu.
http://img265.imageshack.us/img265/9...ndurumunn7.jpg
Beni en çok şaşırtan kısıtlı bütçe ile ligde şu an lider konumda olan Samsunspor oldu.Bakalım bu çıkışları sürecekmi?Bizde güzel başladık lige.Bu peformansımızı sürdürürsek Süper Lige çıkarız..
İyi gidiyorsun. Üst lige çıkar Kasımpaşa'yı...
Es-Es'le Kasımpaşa çıkar direk ;;) 3.kim olur bilemem :);;)
iyi gidiyosun, kasımpasa her ne kadar gercekte cıksa da oyunda sen baska takım oldunmu pek cıkamıo inşallah cıkarsın
Her maçı en az 2 kere oynadın, değil mi Mert? :rolleyes:
Yok artık en az 50 kere yapmayın arkadaslar Mert yapmaz oyle seyler Merte guvenıyoruz alnının akıyla 1.lıge cıkacak o bravo basarıalr mert
Bilemediniz çünkü rahat 5-6 defa oynadım:n: :zuhaha Şaka bir yana harbi iyi gidiyorum yahu.Nazar değmese bari:);;)
İnşallah Yunus.Takımın havası çok iyi şu anda.Sistemimiz de oturdu.Kalkmaz inşallah:DDolu dizgin gidiyorum bakalım.Neler olacak.
Olmaz Mert 1 kereden fazla oynamaz Mertın ıcını bılıyorum o basarılı ve durust bır teknık adamdır.:D
valla böyle dedatay girmişsin helal olsun devamını bekliyorum resimlerde güzel haniii