Bu senin öngörün mü? :)
Printable View
Hajduk Split Galatasaray'ın torbasında değil
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte UEFA torbaları
http://img502.imageshack.us/img502/2524/uefacr3.png
Leira,Galati,Cluj ve belki de Litex Lovech Erciyes'in dişine göre rakipler;)
Erciyese kolay biri gelse keşkede bari bir tur geçsek
İçimden Benfica diye bir şey geçiyor.Hayılısı.Benfica'ya bile razıyım.Hiç çoktan rezil olmayız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anamm az kaldı başlıyor çok heyecanlandım :D
Saat kaçta başLayacaktı kura çekimi ?
Az kaLmış bir yarım saat sonra Avrupada geLeceğimizi beLirLeyecek kuraLar çekiLecek.Umarım bütün takımLarımızın geçebiLeceği kuraLar oLur.OLaki güçLü rakipLer geLse biLe umarım bütün takımLarımız eLeme başarısı gösterir.
Steau Bükreş gitti:(:(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Levski de gitti gemıs olsun:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off en zorlular kaldı:mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahce-Anderlecht oley be oley
Fenerbahce-anderlecht
Fenerbahçe Anderlecht'i eleyebilecek güçte süpriz olmazsa Fenerbahçe gruplara kalır.
en iyi kurayı çektik şans bizden yana
Anderlecht'in gelmesi iyi oldu.Şansımız fazla.
Fenerbahce-Anderlect dogruya dogru Favori yok bence İkiside birbirini kendi evinde yener........gOl avarajı ile birisi tur atlar......
Sizdende Böyle yorum bekliyorum Bsarılar fenerbahce:):)
Beşiktas-Zurich oldu.Eler Bjk.
fener anderlecht'i eler...bjk ise zürih'i geçer
Besıktas-Zürih buda denk mac Suanda iki takımımıza denk takımlar cıktı Basarılar
Büyük konusmayalım hatta Lokum demyelim maclara ciddi cıkmamaızlazım Bütün maclardenk favori yok........................
Beşiktaşa iyi rakip geldi.
İki takımımızda turu geçer.
İŞTE RAKİPLER!
(CANLI) F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu, Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor'un ise UEFA Kupası 2. ön eleme turundaki rakipleri belli oluyor. Beşiktaş'ın 3. ön eleme turundaki muhtemel rakibi de Nyon'da yapılacak kura çekiminin ardından netlik kazanacak.
EŞLEŞMELER
F.BAHÇE / ANDERLECHT
BEŞİKTAŞ / FC ZURİH (İSVİÇRE)
Hafnarfjördur (İzl)- Batev Borisov (Blr) / Z.Lubin (Pol) - Steaua (Rom)
Spartak Moskova / Celtic
Werder Bremen / Domzale (Slo)- D.Zagreb (Hır) galibi
Ventpils (Lit)- FC Salzburg (Avu) galibi / Pyunik (Erm) - Shakhtar (Ukr)
Ajax / Zilina (Svk)- Slavia (Çek) galibi
Tampere (Fin) - Levski (Bul) galibi / Astana (Kaz)- Rosenborg (Nor) galibi
Valencia / Debreceni (Mac) - Elfsborg (İsv) galibi
Genk (Bel)- FK Sarajevo (Bos) / D.Kiev
Rangers (İsk)- Zeta (Kar) galibi / Kızılyıldız (Sır)- Levadia (Est)
Toulouse (Fransa) / Liverpool (İngiltere)
Benfica (Portekiz) / FC Kopenhag (Dan) - Beitar (İsr) galibi
Lazio (İtalya) / Dinamo Bükreş (Romanya)
Sparta Prag (Çek Cum.) / Arsenal (İngiltere)
besiktasın macı cok onemli rakibi isvicreden besiktas kesin elemeli isvicre bizim hemen arkamızda puan sıralamasında
Anderlect geldigi iyi oldugu diger takimlara oranan daha afif takim Eleriz diye dusunuyorum umarim gecen sene Kiev macinda olanlar olmaz.Zico o mactan ders cikarmistir umarim..
Bu sezon umarim 2 Turk takimini gruplarda gorecegiz :)
fb ve bjk şampiyonlar ligine bu kur'alarla katılamazlarsa yazık olur...
Memo kardes favori dersek biz kaybederiz bu maclar önemli cünkü.......Belcika ve isvicre bu rakipleri iki mactadada yenersek 3 yılımızı saglama alırız Tam tersı olursa Allah korusun seneye 1 takım gider.......O yüzden rakip kücümsemeyin.........
Çok can aLıcı kuraLar oLmuş.Umarım iki takımımızda ŞL de grupLara kaLır.Ben Beşiktaşında Fenerbahçe nin de rakipLerini eLeyecek potansiyeLde oLduğunu düşünüyorum.
Fenerin isi daha onemliymiş simdi baktım puan tablosuna Belçikayla aramızda sadece 0.25 puan var.
erciyes'i veriyomu star?????
eger fener Anderlecht eleyemezse CLye 2 takimimizin cikmasi sansi azalacak demektir