Fenerbahçe erken dakikada gol bulursa İnter maç boyunca yüklenir gol veya goller bulur.İnter erken atarsa biraz daha olsun çekilir.Fenerbahçe bu durumda istifade edip gol veya goller bulabilir.Ama eğer kendine gelemezse İnter farka gider.
Fenerbahçe erken dakikada gol bulursa İnter maç boyunca yüklenir gol veya goller bulur.İnter erken atarsa biraz daha olsun çekilir.Fenerbahçe bu durumda istifade edip gol veya goller bulabilir.Ama eğer kendine gelemezse İnter farka gider.
Eğer maça hızlı başlayıp gol bulursak maçı kazanırız..Rakibin eksikleri olması bizim için birşey ifade etmiyor..Çünkü karşımızdaki takım Avrupanın en iyi takımlarından birisi ve kadrosu çok derin..Yok 7 eksik falan filan bunlar kendimiz kandırmak olur..Avrupa maçlarında farklı oynuyoruz ve umarımda bu akşam aynı şekilde devam edip maçı kazanırız..
Şu Şampiyonlar Liginden nefret ediyorum hep belli takımlar kazanıyor.:p
fenerbahce ilk yarım saatte gol atması lazım kanımca eğer bunu yaparsa bu iş olabilir.....
kazanacagimiza inaniyorum ama sadece inanmakla olmuyo cikip oynamamiz lazim :D
Inter bence Şampiyonlar Liginde gelebilcek en iyi 1.Torba takım v çok büyük eksikleri var Fenerbahçe için büyük avantaj umarım kazanan taraf olucaz...
Dün Beşiktaş maçını da izledikten sonra, Avrupa takımlarını küçümsemenin ne olduğunu gördük. Fenerbahçe'nin şansını az görüyorum..
Umarım yanılırım.. :)
Dün beşiktaşla yenemedik. bugunde pek umutlu deilim ama en azından berabere kalabilecek gucte bi takımız. adamlar 8 eksikle geldi ama o eksik kadro bile bize 3 atacak güçte. Yenilceksekde rezil olmadan yenilelim. Milan maçı gibi olmasın.
Kazanacağamızı sanmıyorum. 1veya 2 farklı yeniliriz.
1-0 geriye düşersek maçı çevirme şansımız yok zaten savunmayada dahada önem vermeliyiz o yüzden
onemli olan ilk golu atmak ama macin kesinlikle 0-0 bitmeyecegini dusunuyorum cunku iki takimda hucumda var olan takimlar
Eger bugunki macı fenerbahce yenemesse yazıklar olsun...
Rakip takımın defansında 5 adam sakat..Bunu iyi degerlendirmemiz lazım
Doğru diyorsunda tek maç olarak bakmamak lazım Şampiyonlar Liginin en kolay grubuna düştük bir şeyler yapamazsak gerçekten Yazıklar Olsun .... eğer bu senede avrupada başarı gelmezse yeter artık Aziz Yıldırım çekilsin kenara
İnter den bahsediyoruz yanlış mıyım?
Zico ile olmaz bu iş bence anca sahadaki oyuncular vitrin için oynayacaklar etkisi olursa bunun oolur Zico yine kollarını bağdaştırır izler...
Daha önce dediğim gibi olaya tek maç olarak bakmıyorum İnter güçlü bir ekip ama 1.torbanın en güçsüz takımı ve en önemli oyuncularından eksik olduğu da gerçektir ... eğer avrupada başarı isteniyorsa bu tip maçlardan puan çıkarılmadı ki diğer avantajlı duruma gelesin...
1. torbanın en güçsüz takımı olduğuna inanmıyorum ben, kaliteli bir kadrosu var Inter'in ve bunu kullanabilmesi önemli..
Maça 2.15 saat kaldı..
Inter'in öne geçmemesi lazım , eğer inter öne geçerse attığı golün üstüne yatıyor genelde bunu her zaman yapıyolar onun için , Inter'den bir gol yemek maçı kaybetmektir.
En önemli oyuncularından eksik mi?İbrahimoviç,Crespo,Figo,Stankovic,Toldo,Zanetti vs nelik duruyor.Inter Inter'dir.Eksikte olsa korkulması gereken bi takım kadroları geniş..
Samuel'de maça yetiştirilmiş sanırım, ilk 11 de başlayacak..
Lugano Ibrahimovic'e ne yapacak bakalım.
O mantıkla bakarsak Gaziantep'in bizi yedek kadroyla çıktığımız maçta yenmesi lazım büyük takımlarda eksik eks i k t i r ama eksikler kesin maç kaybettirecek diye birşey yoktur.
isterse yedek kadroyla çıksın Inter Inter'dir..
Bugünkü macta fenerbahceden galibiyet bekliyorum...İnteri kim yakalasa bu kadro ile yenerdi..Fenebrahce için sans..Savunması dikkatli olması lazım crespo falan affetmez..Kezmanda yakaladıgın atarsa olay tamamdır..2-2,3-1 son erer...
fenerbahce 2-1 inter,Fenerbahce0-3inter(Sisteme baglı)
İnter alırsa farklı alır,Fenerbace alırsa tek farkla alır basarılar fenerbahce.....
Lugano'luğunu yapacak, biçecek yani :icon_biggrin: Hakem biraz hoşgörülü olsa iyi olur... Ayrıca içimde bir korku var:icon_confused: Her maç FB'me güvenirdim ama bu maçta garip bir his var ya içimde, hayırlısı olur inşallah... İlk golü atmamız lazım mutlaka... Seyircininde 90 dk. desteklemsini değil, yuhalamamasını istiyorum, maç içinde, maç bittikten sonra tavırlarını koysunlar... Yoksa herşeye yazık olur !!!
lugano'nun bugün kırmızıyı yemesi yüksek ihtimal......
Lugano korkusu sarmış hepimizi. Yapacak bişey yok. Ama Lugano kafasında maça bir sarı kart ile başlıyor motivesinde çıkmalı.
Julio Cesar
Maxwell
Rivas
Samuel
Zanetti
Figo
Cambiasso
Stankovic ( Dacourt )
Solari ( Stankovic)
Crespo ( Suazo )
Ibrahimovic
Benim düşüncem kadronun bu şekilde olacağı yönünde, parantezli oyuncular is bölgelerindeki diğer ihtimaller..