morİnho GİtmİŞ!!
Printable View
morİnho GİtmİŞ!!
Bu sene ülkemize transfer olmuş oyuncuların değerlerini geldikleri liglerde bulunan araştırmacılar yapıyor. Türk araştırmacılar üzerinde her hangi bir oynama yapmıyor bir süre izlemeden oyuncuyu.
Bu tür programlar korsan oyunlar için ve korsan oyunlarla ilgili kurallarımız belli. Bir hatırlatayım dedim...
Eline sağlık Eren.
Bu arada java,ingilizce klavye muhabbetleri bu oyunda yoktur herhalde.
Beyler biri şunu alah için rapide upload etsin.Vanilyalıyı. Kafayı yiyicem.:(
indirenLerden birisi bizim kisi haLe indiği için maç motorunu bir gösteriverin yahu :D
İndirmeye başladım:)
Biri Besiktas in kadrosunu koyabilir mi acaba!?
Liverpool'la Milan'ı İlk Maçımda (Friendly) 5-4 Devirmeyi Başardım...
Bu Maçta Filipo İnzghi 2Gol attı,Diğer Goller 7 Değişik Oyuncudan Geldi
İşte Görüntü...
http://img229.imageshack.us/img229/7325/2008yv2.jpg
ben gece 12'den sonra indireyim :D 4gb kota vardı.8 gb olmuş fatura fena girecek bu ay :D
Ya kimse bi maç motorunu koymuyor ya :(
Beyler şu an ikisinide indirmekle meşgulüm, ancak meraktan çatlayacağım vallahi :D ..
% 66 - % 12
maç motoru 2007 deki gibi üste ilerlemesi var alttada ayrıntılısı var(golleri kimin attığını gösteriyo) 2005 v 2006 nın yanı sıra çokda hızlı...
Klavyeyi ingilizce yapmak gereklimi yine?
Vanilyasında da çileklisinde de sadece yarım sezon mu oynanabiliyor?
Millet oyundan kafayı kaldıramıyorki buraya cevap yazsın.. :D
Vanilya'yı indiriyorum Şuan %3 :D
Trabzonsporumdan ssler koyabilirmisiniz ? Kota doluda indiremiyorum şuan... :D
Gs de manager Ahmet Akcan olarak gözüküyo Kalli coach olarak gözüküyor.
Bu arada oyundan muhteşem bu sahne yakaladım. :p
Aston villa'dan gol yedikten sonra oyuncuların yardımcı hakeme ofsayt die itiraz etmeye başladılar :)
http://img230.imageshack.us/img230/6...ssssssshb9.jpg
yaa yapmayın böyle ağlıcam şimdi :(:( nedir bu kotadan çektiğim yaa sınırsıza geçiorum yeter :0:
ooo süper yakalamışsın baya gerçekçi bi oyun fm 2008
Hakemle Oyuncular Arasında ki Mesafe Uzak :n:
%40 oldu sabırsızlanıyorum.. :)
biriside Kayserimin ss'ini koysa...Mehmet Topuz,Gökhan Ünal'ı falan merak ediyorumda :)
Arkadaşlar Türkçe FM 2007 ile bu oyunu yarı Türke oynayabiliyorsunuz. O FM 2007'yi gösterdiğiniz yerden FM 2008'in yerini gösterin yeterli. Hata verecek, Tamam diyceksiniz. Altta saatin orda o simge kalacak. O simgenin üstüne getirmeyin mausu ve oyunu o şekilde açın. Göreceksiniz ki yarımda olsa türkçe olmuş. Bende hata vermedi oyunda..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Flashget falan kullan abi..