haftanın en karlı takımı olduk Nobre de gol attı her yönüyle ilaç gibi geldi galibiyet...
Printable View
haftanın en karlı takımı olduk Nobre de gol attı her yönüyle ilaç gibi geldi galibiyet...
Anti Nobre'ciler nerelerdesiniz ? :D
bu hafta bizim icin iy oldu rakiplerimiz puan kaybetti. nobreden devamini bekliyoruz :)
Maçı izleyemedim bir fikrim yok, sadece golü gördüm güzeldi:)
Diğer sonuçlara göre çok kârlıydık.Üstümüzdeki her 2 takımda 2'şer puan kaybetti.
Bu maçı kazanarak hem rakiplerimizle puan farkı açtık/kapadık hemde onca yaşanana rağmen ayakta olduğumuzu gösterdik.Tüm bunları yaparken güzel oynamamızda cabası.Tebrikler Beşiktaş'ım.
Bu arada maçın özetini seyredemedim çok sinirlendim.Bu medya resmen adam kayırıyor.:mad: Zaten özetleri gösteren kanal sayısı az.Bide onlar ayrımcılık yapınca insanın morali bozuluyor.Stadyum'da seyredemedim özeti.Ondan önce CNN akşam spor haberlerinde bekledim ama Fenerbahçe'nin maçını gösterdiler bizim maçı göstermediler.Sonra Stadyumu kaçırdım misafirliğe gittiğimden dolayı.Akşam %100 Futbolu açtım.Orada hiç özet göstermediler.Bari Telelig'i bekliyeyim dedim ama oradada en son büyüklerin maçını gösteriyor.Sabahta okul var.Neyse yarın sabah seyrederim dedim.Açtım CNN spor haberlerini.Galatasaray'ın özetini gösterdiler.Bizimkini göstermediler.:mad: Çok sinir oldum.Bjk tv kendi maçlarımızın özetini göstersede kurtulsak şu kanal kanal özet arama probleminden.
Nobrenin attigi gol gercekten sayilmaz... Ali Tandogan tac atisini yanlis kullandi.. Yan hakemde hic bakmiyor topu nasil attigna, ama artik yapacak birseyler yok. Besiktaslilari Tebrik ediyorum.
Evet yediğimiz golde hata vardı.Ali Tandoğan taç atışını kullanırken bir ayağı sahanın içerisindeydi.Küçük bir hata gol oldu.Ama o hata olmasada kazanırdık.
Ayrıca bu haftaya kadar hakem hatalarından çok çektik.Bu onların yanında devede kulak..
ErtuğruL sağLam yavaş yavaş ofansif anLayışı benimsemeye başLadı gibi.Umarım bundan sonra bu sistem üzerine daha çok durur ve bu oyunu geLiştiririz.Bizi kurtaracak şu anda tek oyun bu oyunu daha da iLeri taşımak.BöyLe oynadığımız zaman sağdan soLdan ortadan geLince Nobre de hem pozisyon buLuyor.Dün iyi oynadık ama savunmada haLa hataLar sürüyor.BakaLım bu bizim için bir kandırmacamıydı yoksa iLeride daha güzeL günLer mi oLacak bunu hep beraber görücez.
I.Toraman ve G.Zan cok büyük hatalar yaptilar dünkü macta.
Geçen sezon Son g için bastırsaydık çok süper bir transfer olacaktı.Ayrıca Galatasaray maçının sistem mantalitemiz açısından bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum.İnşallah şöyle 3-4 maç puan kaybetmeden bir seri yakalarsak takımın güveni üst düzeye ulaşır ve ligi en iyi yerde bitirmek için şansımız artar.
Gittiğim en eğlenceli maçlardan biri oldu bu sezon :D
Böyle bir taraftarın resmini çekmeden olmaz :
http://photos-d.ak.facebook.com/phot...55571_1934.jpg
İlk 15-20 dakika çok muhteşem oynadı futbolcular,ilk yarı sonuna kadarda da zaman zaman tempoyu arttırdık ama daha çok ilk 20 dakika içerisinde iyi oynadık daha sonra birazz durulduk.İkinci yarının başlamasıyla yine aynı kötü futbol vardı sahada bence..Şu Koray'ın oyuna girip Delgado'nun çıkması anlamsızdı bence..Burak Yılmaz'ın maç eksiği var ama hep dediğim gibi yetenekli bir çocuk daha iyi olacak inşallah şans bulursa,biraz moral bulması açısından maçta gol atmasını çok istedim ama son vuruşlarda etkili olamadı,Hakan Arıkan bir tane çok acemice bir hata yaptı ama çok kötüydü diyemem ama hala acemi..Yalnız Nobre zor pozisyonda golü attı ama Burak'la birlikte bir çok pozisyondan da faydalanamadılar..Serdar Özkan yine yerden kalkamadı maalesef..Bizim golümüzde Ali Tandoğan bayağı çizgiye basıyor,gerçi ilk anda fark edemedim ama bariz yani!Hakem göremese bile yardımcı hakemin görmesi lazımdı..Ayrıca rakipler çok sert oynuyor,burda iki hatavar.Birincisi hakem Gençlerbirliğinden Sedat'ı 3-4 kez uyardı ve Sedat maçı kartsız tamamladı,uyardığı pozisyonlardan en az ikisinde sarı kart görebilirdi ama Galatasaray maçında inandığım gibi bu maçta da hakemin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum.Burda asıl hata ise bizim futbolcularımızın,kız gibi oynuyorlar lafımı tekrarlıyorum..Onlar yapıyor baktınız sizde sert fauller yapın yada onlar faul yaptığında adamlara tepki gösterin.İlhan,Sergen,Nouma,Zago bu tip adamlar direk rakibin üzerine yürürlerdi çok sert faullerde,gerçekten Gençlerbirliği maçta sertliği abarttı biraz ve artık canımı sıkmaya başladı futbolcularımızın resmen sahada dayak yemesi,en azından biraz karşılık verirlerse belki yapmaktan cayarlar..
Gençlerbirliği yerine biraz formda olan bir takımla karşılaşssak yenilirdik,onuda söyleyeyim.Hala iyi oynamıyoruz,o ilk 20 dakika da ki oyunu periyodlara bölüp bir şekilde sahaya yansıtmak lazım 90 dakika yoksa bugün kazandık yarın kazanamayabiliriz..
Mehmet Çakır iyiydi Gençlerbirliğinden,birde Nick Carle fena değil,ben beğendim bilmiyorum..Bu arada yine Higuain 70 küsurda,Diatta ise mecburiyetten 80'de girdi,bu da bir dipnot olsun..
Rakibi ilk yarı resmen boğduk.Burak ve Nobre ile inanılmaz goller kaçırdık.Hakettiğimiz golü bulduk.2.yarı maç ortadaydı.G.Birliği de 1-2 kere tehlikeli geldi.Sonuçta kazandık.Mutluyuz:).Rakiplerimizin de puan kaybetmesi çok iyi oldu...
Bu oyunu 90 dakikaya yayabilsek çok iyi olacak.Gençlerbirliği maçında biraz yorgunluğunda etkisi vardı 2.yarıda aynı oyunu oynayamamızın.Birde ilk yarının sonunda golde gelince biraz rahatlama oldu oyuncularda.Milli takım arası var.Bu arada takımda taşlar biraz daha oturursa ve sakatlarda iyileşmeye başlarsa çok iyi olacak.
Birde daha öncede dediğim gibi oyuncular 3-4 hafta alınacak üst üste galibiyetten sonra tam güvenle maçlara çıkacaklardır.Böylece gol atma sorunumuzda çözülecektir.Tabii aynı sistemle oynamaya devam edersek.
Doğru oLan sistem bu asLında.Bu sistem üzerinde duruLmaLı ve devam ediLmeLi.Başarı ve iyi futboL mutLak geLecektir.AsLında bu kadro yapısı iLe Luce zamanında ki gibi 3-5-2 de oynarız hemde süper oynarız ama ErtuğruL hoca bunu beceremez.O yüzden bu sistemLe devam.