Yunanistanda 1-0 önde bu maçı kesinlikle almalıyız bu gidişle çook zor
Printable View
Yunanistanda 1-0 önde bu maçı kesinlikle almalıyız bu gidişle çook zor
Ümit Karan Girdi...
Takımda Ümit Karan yok.Hiç olmadı Semih var.Gökhan Ünal Türkiye ligi golcüsü.Arda'nın kondisyonu yetmiyor.Emre artist oldu iyice zaten.Kaleci Hakan Arıkan bombaydı sakatlandı çıktı.Sakatlandı mı gol yüzünden mi numara yaptı kestirmek güç.İbrahim Üzülmez yetersiz.Tuncay haybeye oynuyor.Selçuk heyecanlı.Defansta iki bomba Servet ve Gökhan.Yahu senin elinde Beşiktaştaki Serdarlar var formda gençler.Onlar yoksa başkaları var.Uğur Uçar çok formda yok.Deniz yok.
Niye sırf Fatih Terim ben ders almam ders veririm milletin oynatamadığı oyuncuları ben oynatırım havası yüzünden.Bu maçı kazansak bile Fatih Terim Milli takımımıza çok dert açacak gibi.Bir çözüm yolu bulunmalı.Bu arada formda olan Nihat ve Hamit sakat mı bilmiyorum.
Ümit Karan oyunda.. Fatih hoca çift forvete döndü.
Ohhh Ümit girdi....
Maça çıkmamız gereken taktiğe 1-0 gerideyken 2. yarı da dönüyoruz. Formda bir Gökdeniz varken neden formsuz Tuncay oynar ki...
Ümit'te birşey yapmıyor. Forvetsiz oynuyoruz...
Karaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ümİİİİİİİİİİİİİİİİİttttttttt..........
Bu kadar.Doğru forveti oynat gol olsun.
gol mü oldu.ben maçı izlemiyorum şuan da:D
Hele şükür attık golü.
2.ci atacak gibiyiz.
Oyuna şimdi Tuncay'ın yerine de Gökdeniz girse çok daha güzel olur...
Dağılmaya başladılar bir gol daha farka götürür maçı. :)
Harika bir gol attık bastırıyoruz
Arda çıktı, Tümer Girdi... Bence yine riskli bir değişiklik yaptık. Formda olan Gökdeniz'i almalıydı...
Hayatımda böyle berbat bir seyirci görmedim.Adamların seyircisi tezahirat bilmiyor heralde :D
1-1den sonra onlarda açılmaya başladı
Mümkünse Tuncay Türkiye dışına çıkmasın....
Bende Atv gitti şimdi açılmıyor. Bakalım ne zaman gelecek... :mad:
Vakit geçiriyorlar..
Maç böyle biter Umutlar tükendi
Maç bitti :( :mad:
Bitti.
2. olduk artık.
Yazıklar olsun.Fatih Terim'den ders vermeye devam:(
Norveç kazanırsa olası puan farkı 1'e inecek.Yani bizim Yunanistan maçını kazanıp Norveç'e yenilmememiz gerekiyor çıkmak için.Durum iyice zorlaştı.