matias delgadoooooooooo 2-2
Printable View
matias delgadoooooooooo 2-2
Tolga çıkıyor ve Ahmet Şahin oyuna giriyor, zorunlu bir değişiklik bakalım ne olacak.
tolga'nın yerine Ahmet giriyo oyuna ....
Tolga oyuna devam edemicek..
Kaleci Tolga bir kez daha yerde kaldı, Tolga oyuna devam edemeyecek.Bordo-mavili takamını yedek kalecisi Ahmet Şahin oyuna girmek için hazırlanıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ibre Beşiktaşa döndü...
Maç iyice lehimize döndü. Şimdi Rehavete girmememiz lazım. Aynı 2-0 gerideyken nasıl oynuyorsak öyle oynayıp gollere devam etmeliyiz.
beşiktaş'ın kaleci sıkıntısı var diyorduk artık trabzonpor unda var :D
İlk yarı bitmeden 3-2 yapabilsek çok iyi olacak.
Gol arayan taraf biziz.
Bu dakikalarda Trabzon etkili geliyor.İlk yarının sonuna uzun bir süre eklenecek büyük ihtimal.
Yürü be Trabzon.
Ahh ahh ahh ne goller kaçıyor :(
Hadi be Kartallar ilk yarı bitmeden bir tane daha sallayın..
İşten çıktım bir geLdim 2-0 tam deLirirken dedim yemek yiyim bir baktım 2-2 oLmuş.Seyircisiz oynayan Trabzonu da yenemeyeceksek artık yakaLım kendimizi.GaLatasarayı yenemedik.Trabzonunda yenemzsek artık bişey oLmaz bizden.
Nobre attı ama gol ofsayt olduğu için sayılmadı. :(
3.cüyü attık hakem vermedi.İnşallah yine hakem hatası yoktur.Ve yine inşallah ikinci yarı gol yada goller bulup maçı kazanırız.
İlk yarıyı izleyemedim, radyodan dinledim
Misafir vardı da :D
Neyse bakalım 2.yarıda neler olacak.
Hangi radyoda var maç adam gibi anLatıLan.
Dediğim çıktı. BJK zor yırttı paçayı ilk gol gelmeseydi.
LigRadyo var Hayrettin abi.
Ben radyodanda dinleyemiyorum çünkü bilgisayardan ses gelmiyor.
Bir gol bulmamız lazım acilen..
Bu arada Yozgatlı oyunda Serdar'ın yerine.
62'http://canli.sporx.com/live2/2007102...ges/substs.gifBeşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Serdar Kurtuluş oyundan çıkarken, Mehmet Yozgatlı oyuna girdi.
Bobo oyuna girdi Nobre'nin yerine.Trabzon'dada Yattara çıktı Ergin girdi.Bu maç böyle bitecek gibi.:( İnşallah kazanırız.Bir gol bulsak..
Goolll.. Boboo..
Gol bobo... pööff:)
Bobo asLanım be