Bunun anlamını çözemedim???
Printable View
DEmiştim kazanacaklar diye..
maç bitti 2-1 galibiz...
Aslanım Nonda penaltı ustası bu gol iyi oldu neredeyse 2 puandan oluyoduk.
Bu kadarda olmaz 90. Dakikada penaltıdan gol yeniyo :(
Nonda helal sana! Affetirdin kendini.
Bugün tek kale oynadik,iste oyunu bicimlendirecek oyuncumuz yoktu.Arda hep kanatlara kaydi.Istedigi gibi oynayamadi.Ama iyi mücadele ettik,ve sonunda hakettigimiz 3 puani aldik !
Aykan maç 90 dakika belli olmaz.Zaten gol geliyorum diyordu.
nonda bu lige fazla abicim:D
Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Puan kaybetmeye çok yaklaşmışlardı ama olmadı.Yinede kazanmaları haklarıydı.
Bu arada penaltı pozisyonu tartışmalımı yoksa net mi?
Galatasaray bu sezon penaltı atma rekoru kıracak heralde.:D
Maçın hakkı Galatasaray'ındı ama son dakikada yapılmaz ki bu penaltı telafisi olmadığı içinde sonuç 2-1 oldu. Denizlispor 1 puanı kaçırdı elinden.
Tebrikler Galatasaray.
Calinsa birsey denemez,calinmasa da birsey denemez tipinde bir penalti pozisyonu Semsicim :)
Midem bulandı her maç penaltı.Hem ligde hem Avrupa'da :D Olsun 3 puan yine bizim.Yine lideriz.
İki penaltı da tartısılır.......
Maç bizim hakkımızdı.....denizli top oynamadan puan alacaktı..Tek kale oynadık resmen...Hakemde bizi çileden cıkardı..
Yanlız bugünkü sistemi anlayamadım...
60 dk'dan sonra harika oyun ve hakettiğimz 3 puan
OH bee kazandık bu maçı.En kritik maçlardan biriydi.Maçın yıldızı Nonda ve Hasan'dı.Takımımızı tebrik ediyorum.Biraz şans, biraz gayret ile aldık bu maçı.
LİDERİZ...
Tebrikler G.Saray...
GaLatasaray sezon sonuna kadar herhaLde 30 penaLtı atıcak bu gidişLe.Nonda da zaten penaLtı dışınd rahat goL atamıyor.
Her hafta büyük takımlar penaltı sayesinde kazanıyor :D
Tebrikler Galatasaray
İyi o zaman tartışmalı bir pozisyon değilse sorun yok.Galatasaray'lı arkadaşları bir kez daha tebrik ediyorum.Son dakikada gelen penaltı golüne üzülmedim çünkü biliyordum kazanacağını.:D
Hakem berbat !
Kalli berbatin ötesinde !
Hasan muhtesem !
Nonda muhtesem !
tebrikler galatasaray
Nonda artik her macta atiyor :D.. Gelelim Galatasarayin penalti atma rekorunu :D
Cok ofans oynuyoruz, cok posizyon buluyoruz, kivrak kivrak adamlarda olunca. karsi takimki oyuncular zorla durdurmaya kalkincada penalti geliyor :D
Nonda bu yil ligde 5. gölüne ulasti, galiba
Toplamda kaç penaltı oldu yahu?
Gerçekten güzel bir futbol oynadık bugün. Gol ise 90. dakikada penaltıdan geldi. Keşke penaltıdan gelmeseydi. Bugün takım çok iyi mücadele etti. Ama Ümit Karan yüzünden az kalsın 3 puandan olacaktık. Ümit kendini toparlamalı. Boş kaleye auta atıyor. Onun dışında çok bencil oynadı bugün. Sahanın yıldızı bence Hasan Şaş ve Nondaydı. H. Şaş biraz daha sinirlerine hakim olursa bize çok faydalı olur. Bu galibiyet süper oldu. Tebrikler aslanlar !
Bu arada Trt yorumcuları penaltı dedi:)
Kalliyi nonda kurtardı..Şimdi kesin haftaya nonda oynamaz.........
Galatasaraya verilen bütün penatılar dogru sadece 1 maçta hatalı verildi...Oda manisa idi galiba..Çünkü ceza sahası içinde toplacok oynuyoruz istatistiklere bakınca bu belli oluyor cok Pozisyon buluyoruz...
Yeni penaltıcı nonda:)