Demiören kesin kararımız demişdi..Ben dedim size cumagünü acıklama gelir.Demiröeren bir sinirle sinan engini aradı pafla cıkıyoruz dedi sinan enginde herkeze söyledi...Sonra toplantı yapmak zorunda kaldılar...
Printable View
Demiören kesin kararımız demişdi..Ben dedim size cumagünü acıklama gelir.Demiröeren bir sinirle sinan engini aradı pafla cıkıyoruz dedi sinan enginde herkeze söyledi...Sonra toplantı yapmak zorunda kaldılar...
Ben zaten PAF ile cikmamiza karsiyim fakat en basinda soylediler ve bence biraz sozlerinin erleri olsunlar. Eger sunu bunu yapicaz diyorlarsa yapmalilar yoksa bizim Besiktasli durusumuz nerede kaldi?
Beşiktaş lisans sorunu olmadıkça Sivasspor maçına PAF takımla çıkacak.Göreceksiniz...
O kadar Demeç veripde ÇıkmazLarsa dicek söz buLamıyorm ki çıkmayacakLarda bence.Lisans Sorununu Çözer madem büyük kLubsun madem tepki koyacaksın onun senden götürüLeride oLacak onLarıda göze aLarak demeç vermen Lazım.
Lisans sorunu çözülür bence abartılmasın....Ne futbolcular maçlara yetişdi...
Bazı pozisyonlar vardır.Hakemin taktiridir.Ama bu pozisyonun takdiri olmaz.Bu pozisyona dünya üzerinde senden başka gol diyen çıkmaz.Çünkü kesin ofsayt.Ama faul pozisyonuna 20 kişi faul der 10 kişi değil der.Kişiden kişiye değişebilir.Buz gibi ofsayt.Bunun tartışmasını bile yapman çok saçma...
Affan Keçeci'nin bırakın yüzünü görmek,ismini duymak bile midemi bulandırıyor,o yüzden ona hiç bir şey demiyorum.
Ama Sinan Engin ve Yıldırım Demirören maça paf takımlar çıkmazlarsa çok yazık olur.Bir bomba aldılar ellerine,ya sallayacaklar ya da ellerinde patlayacak..Bu açıklama ile sanki bomba elindeyken pimi çekmek üzereymiş izlenimini verdi bana Sinan Engin..Yanıltın beni!!!
Ya tamam işte Normal kadro çıkacak Sivasın karşısına
poLemiğe Girmek İstemiyorum asLnda ama Şunuda beLirteyim ;Geçen Sene ALi Koç Ben FENERBAHÇE SPOR KLUBU BAŞKANI OLSAM LİGDEN ÇEKİLMEYİ DÜŞÜNÜRDÜM dedi.Bu Sene Beşiktaş başkanı En yetkiLi Kişi Çıkıyor ve diyorki Maçın ardından;KESİN KARARIMIZDIR.Sivas Maçına Paf kadroyLa Çıkıyoruz.Keçeci ve Arzuman İstifa etmezse bu durum devam edebiLir.Başkan SöyLüyor BunLarı tam oLarak aynı şeyLer değiL ;)
neden sözünün arkasında durmuyor bunlar hani ortalığı ayağa kaldırıyorlardı pafla çıkacaz diye
Beşiktaş PAF takımla çıkacak göreceksiniz.Bu arada senin dediğin gibi Ali Koç FENERBAHÇE SPOR KLUBU BAŞKANI OLSAM LİGDEN ÇEKİLMEYİ DÜŞÜNÜRDÜM söyleminden farklı olarak Şekip Mosturoğlu "Denizli maçından sonra ligden çekileceğiz" demişti.Yani Fb yönetimi tükürdüğünü yalamıştı...
bu iş gerçekten sıkmaya başladı ne olacagını artık merakla bekliyorum..
Ulusoy konuşacak!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, yarın bir basın toplantısı düzenleyecek. Ulusoy'un basın toplantısında son dönemde federasyonu hedef alan eleştirilere cevap vereceği öğrenildi.
TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un yarın saat 12.00'de Levent'teki federasyon binasında düzenleyeceği basın toplantısında, son dönemde yaşanan hakem hataları, Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve federasyon ile ilgili yapılan eleştirilerle ilgili açıklamada bulunacağı bildirildi.
05.11.2007
Kaynak : İHA
Nie IsrarLa Geçen Seneyi getiriosun gündeme sen o açıkLamaLarı getirirsen bende geçen sene bize yapıLanLarı yazarım;yeri değiL,konu değiL ;) Konuyu başka yere çekmeyeLim ;)BaşkanLa Bi yönetici açıkLamasının Arasındada Fark var.Daha yazarımda Neyse konuyu sapıtmayaLım.
Eskileri deşmeye başladık yine ha... ;)
Böyle birşeyi yapacak olmalarından rahatsızdım şimdi birde böyle bir durum olunca rahatsızlıgım 2 katına çıktı.
Belliydi böyle olacagi,altindan kalkamayacaklari sözler ediyorlar.Hani bu ilk de degil,defalarca gördük bu vakkalari.Yazik oluyo Bjk taraftarlarina ...
Pazar gün beri diyorum pafla cıkmaz bu maça besiktas..O anki tepki OOOoo
Baskan bu seferde Şöyle der;Taraftarlarımızdan rica ediyoruz maca gelsinler....
Besiktasli taraftarlarin mutlaka bir tepkisi olur,ya tribünleri tiklim tiklim doldururlar yine yönetimi protesto ederler,ya da maca gelmezler ...
Sivas maçına pafla çı-kı-la-cak!
Arkadaşlar neden Beşiktaş PAF takımla çıkma kararını değiştirmiş gibi konuşmalar yapıyorsun.PAF takımla çıkma kararı hala devam ediyor.Aksi bir açıklama gelmedi.Cumartesi sahada PAF takım olacak.Ben bundan eminim...
Yavaş Yavaş Kıvırmaya Başladı. 2 Gün Sonra '' Vazgeçtik '' diyecekler.