oyunda milli takım nasıl yönetebilirm
yani oyun içinde teklifle diil oyunun başındn milli takımla başlamak istiom
Printable View
oyunda milli takım nasıl yönetebilirm
yani oyun içinde teklifle diil oyunun başındn milli takımla başlamak istiom
Böyle seçebilirsin;
http://img139.imageshack.us/img139/7166/takimhm0.jpg
Benim Bunca Yıllık Fm Kariyerlerimde Sadece 3-4 Maçım 0-0 Bitti Tahminen.. Yazık Yani Maç Motorunu Geliştirmemek İçin Ellerinden Geleni Yapıyorlar. Hep Bol Gollü Geçer Örnek 5-2 4-2 3-2 Skorları 5-0 5-1 Çok Olan Skorlar ..
maç motoru çok basit biraz geliştirilmesi lazım
5. ve 13. maddelere gerçekten kıl oluyorum.Birde zor bir rakip karşısında öne geçtiğimde defansif taktiğe geciyordum eskiden.Defansif takitiğe geçer geçmez adamlar ard arda pozisyonlar buluyor golüde buluyor.Defansif oynayarak pozısyon verılmez normalde Yunanıstan İtalya nasıl aldı kupaları.Oyunda hücüm oynayan kazanıyor genelde onada gıcık oluyorum.Birde karşıda rezalet bir kaleci var harika kurtarışlar yapıyor.Benim kaleci 2 kaleyi bulan şutun 2 sinide içeri alıyor.Nasıl adalet bu o kadar para sayıyorum kaleciye.Birde şey var ben takıma 50 trilyon öneriyorum basşka takım 45 öneriyor kulup onu kabul ediyor bu da aşırı saçma.
Neden 1-0 öndeyken penaltı kullandığımızda hep kaçırıyoruz ?
Bence oyun, verilen taktikleri işleme konusunda dünyada bir numara...o sonuçların sebebi, oyunun inceliklerinin yakalanması olabilir. benim 0-0 biten birçok maçım var.hatta berabere biten maçlarım çoğunlukla 0-0 bitiyor...Bir de şu gerçek var..her ne kadar günümüz futbolu savunmaya önem verse de,tarihte böyle sonuçlar, başarılar alındı.Oyunda kazanılan başarılar, bana 54' Macaristanı, 58' brezilyayı hatırlatıyor...Unutma arkadaşım, oyunda kurduğumuz takımları gerçekte izleyemiyoruz ve ne sonuçlar alabileceklerini bilemeyiz:)
http://uk.eurosport.yahoo.com/footba...lts/2007-2008/
şu sitede real madrid in bütün sezon oynadığı maçlar verilmiş. sadece olympiakos deplasmanında 0-0 kalmış...yaklaşık 50 maçta 1 kez...
Birleştirilen Mesaj:
bide merak ettiim şey small databasele large database arasında hız farkı varmı?
benim cpu biraz eskide takılsın istemiyorm yardımcı olursnaız sevinrm
hız farkı tabii ki oluyor bence işlemcin 2.8 Ghz falansa medium database kullan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben birşeyi merak ediyorum acaba 8.0.0 dan sonraki versiyonlarda şampiyon olmak daha mı kolay
Benim bu oyunda cevap bulamadığım olaylardan biride Valencia.Hangi taktiği denesem olmuyor, puan almak bile çok zor.Kötü oynasalar bile 2 kere gelip golleri buluyorlar.Bu da çok sinir bozucu bir olay..
biri hislerıme tercuman olmus
ozellıkle sezon ve mac olaylarının 5. bolumu bana az küfür ettırmedı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
delirium arkadasım maalesef large databese ıle small databese arasında cıddı bı hız varkı var
hele kı makınan dedıın gıbı bıraz eskıyse baya kasar large da
1-1 BİTEN kaç tane maçınız var ??? ben şu ana kadar hiç hatırlamıyorum 1-0 ise öyle bitiyor maçlar daha hiç 1-1 bitiremedm gözüme bu çarptı diğerleri zaten bilindik
Ben bayağı puan alıyorum Valencia ile en azından ilk 3 e girerim...
Bende rakibin bir kere gelip hol bulmasından bıktım...GS-FB maçı ediyorum sahamda benim şutlarım 20 kaleyi tutan 10 golüm 2, onların şutları 2 kaleyi tutan 2 gol 2 :uzgun: insaf artık ne saçmalıktır bu...Karşıdakide çok ahım şahım bir kaleci değil Volkan Demirel...
ya ben hiçbi oyuncuya disiplin cezası veremiorm
hangi oyuncuya tıklarsAm tıklayım seçenekler yok sadce no action yazıyor
yardımcı antrenör oyuncunun kendine bakmadıını sölüyor bende bi çakayım cezayı diorum çakamıorum çünkü seçeneklerde sadece no action var,bu yüzdende diğer oyunculr benim disiplinimi sorguluyor
Şöyle bişey var ki only commentary'de oynarsam takımım coşuyo ama aynı taktikle highlightsi göstermesini istersem kötü takımlara bile yenilebiliyorum :S Bişi var bunda kesin ya da bana öyle geliyo :P
@Disco
Maç ile ilgili olanlardan 3'e sonuna kadar katılıyorum inanılmaz iğrenç bir durum 3-0'da yapsak 3-3 oluyor ve bu durum deplasmanlarda oluyo ve hep ama hep oluyor.
2010 yıLından sonra neden her zaman 3-0 öne geçeriz ve ardından maç 3-3 e geLir ya da 4-3 mağLup oLuruz. Neden biz bir kez biLe geriye düştüğümüz maçı çeviremeyiz. Neden bu yıLLar geçtikçe oyunda kaLeciLer bu kadar abartı oLuyor. Gerçek hayatta ve oyunda yıLLar geçtikçe FM gerçekten artık çok sinir bozucu oLuyor :)
bence bu sikayetlerin biraz da gercegi yansıtıyo gercek hayatta da oluyo bu da oyuna zenginlik katıyo bence
Arkadaslar ben Bursa ile kariyere basladım dün,ligde 10 macta 8 mağlubiyetim 2 beraberliğim var :( sorunu hem başlıkla ilişkilendireceğim hem de görüslerinizi isteyeceğim.. Takımım cok kolay gol yiyor sevgili fm'ciler.. (ve ben bu olaya cevap bulamıyorum :D ) 10 macın 6'sında ilk 15 dakikada gol gördüm kalemde.. Siz de yasıyor musunuz bu sorunu..?
evet taktiği tutturamazsan böyle oluyor keşke taktik değiştirmeyi deneseydin
Son care taktikle oynadım,su anda 21.lig macına geldik.. 2 galibiyetim 6 beraberliğim var :smismileyiw2: cm 2001 ile basladım bu managerlik sevdasına,hic böyle bi sezon gecirmemistim,çok şaşkınım.. Bir de şu gariplik var,buna da anlam veremedim;hazırlık maclarında takım gayet iyi.. Sezon basında böyleydi durum,cok umutluydum takımdan ama sezon bir basladı,her sey tepetaklak.. Devre arasında 2 aylık bir ara vardı 5 tane hazırlık macı sıkıstırdım o araya.3 galibiyet 1 beraberlik 1 de mağlubiyet aldım(öyle 3.lig takımlarıyla da oynamadım :icon_mad: ) Yorum getirebilecek arkadaslar var mı..? :s7:
meraba arkadaşlar ben fm2008 yeni oynamaya başladım ve biraz zorlanıyorum lyonu çalıştırıyorum ama brakmayı düşünüyorum önereceğiniz bir takım varmı
Mesela ben kornerlerden hayatta gol bulamıyorum. Sürekli faul veriliyor. Yemin ederim şu oyunu oynamay başladığımdan beri bir kere kornerden gol atamadım. Hepsinde faul çalındı. Aynı şekilde büyük takımlara karşı oynarken gollerimin çoğu ofsayt gerekçesiyle verilmiyor. Maç sonunda hakemi eleştirince cezayı ben alıyorum, federasyon sürekli haklı çıkıyor !
Forvetlerimaşırı gol kaçırıyor. Kaleciyle birebirsiniz ve topu kocaman kale varken gidip kalecinin üstüne atıyorsunuz. Ve bunu da David Villa gibi Etoo gibi yıldızların yapması oldukça ilginç. Hadi bir tane kaçırır 2 tane kaçırır arada olur der geçersiniz ama sürekli olması bir tesadüf değildir yani.
son olarak da skor benim lehimeyken son 10-15 dk ve uzatmalarda rakip takım maç boyunca yaptığı atak sayısından daha fazla atak yaparken, skor onların lehine ise o kadar zaman sanki 1 dakika gibi anında geçiveriyor. Bunun da bir tesadüf olduğu düşünülemez sanırım...
Bu oyunu kendimizi mutlu etmek için oynadığımızı sanıyoruz ama tam aksine bizi sinir hastası insanlar yapıyor ve bazı kişileri hileye yönlendiriliyor....
haklısın dk 80fln 1-0 yeniyorum adamlar gol aıyor , 1-1 , adamlar doymuyor bir gol daha atıyor 1-2 maç bitiyor :D
Ben birde şuna rastladım -> Fenerbahce 4(Alex pen. Alex pen. Alex pen. Alex.pen --- Alex penlatı kaçırdı ) Beşiktaş 3 ( Bobo , Delgado , Tello ) :D bu kadar çok penaltı olurda beşiktaş maçında olmaz :D desem bir Uşakspor , tamam olur ama bu olmaz kardeşim :D beşiktaşta zaten o kadar agresif oyuncu yok :D
Şunu da farkettim , Raul Garcia'ya çok şut at diyorum atmıyor , atma diyorum , şut yağmuruna tutuyor :D
bende de tam tersi maçlarım genelde 1-1 bitiyor.maçın ilk kısımlarında 1 gol atıyorum 80-90. dakika arası 1 gol yiyorum ve 1-1 bitiyor.
neden biz öndeyken tempoyu düşürüp zaman geçirmeyi fuLLedigimiz haLde oyun iLerLemiyorda yenik durumdayken aynı kombinasyonu rakip uyguLadıgında -bizden güçsüz oLsa biLe-oyun geçmiyor ???
Bazı arkadaşlar bu 1 kere gelip gol atmaya falan gerçek hayatta olmuyor mu diyor.Olduğunu bizde biliyoruz biz her maç böyle şeylerin olmasından rahatsız oluyoruz.Ayrıca şu da var bilmiyorum benim mi sadece başıma geliyor.Kötü kaleciler bile saç baş yolduruyor kurtarışlarıyla..
Quote:
5- Hücum ağırlıklı bir takım ile sahadayken acil gol bulmamız gerekir. Maçın son dakikalarıda yaklaşmaktadır. Takım oyununu hücum yapınca nede oyun dakikası olarak kalan 20 dakika su dan daha çabuk geçer. Bir tane atağınız bile olmaz.
7- Bütün özellikleri 16 dan yukarı olan bir Baş Antrenör ile çalışırsınız ancak seçimi ona bıraktığınızda diğer takımların canını verdiği sizinde milyon harcadığınız adamı neden bir türlü ilk 11'e almaz.
12- Ceza alan oyuncunun cezasına itiraz edince bu cezanın artırılması veya itirazın bir türlü kabul edilmemesi her seferinde bir tesadüfmüdür.
tamamen katılıyorum çok güzel tespitler :)
Fm 2009'da artık bunlara bir dur deseler artık?