Çek Cumhuriyeti
Portekiz
Türkiye
İsviçre
Sıralama böyle olur kanaatindeyim..
Printable View
Çek Cumhuriyeti
Portekiz
Türkiye
İsviçre
Sıralama böyle olur kanaatindeyim..
1. olma şansımız zor ama Çek Cumhuriyetini ya da Portekiz'den birisini yenmemiz lazım..
Umarım çıkarız gruptan.Kolay grup oldu..
Portekiz'den çok Ç.Cumh.'den korkuyorum...
İsviçre'yi yeneriz,Portekiz'den puan alırız.,Çek maçı çok zor geçer bana göre...
C grubunda Allah Romanya'ya sabır versin...
Hollanda yerine Isvicreyi yazsam tutuyodu :DQuote:
Hollanda.
Çek Cumhuriyeti
Portekiz
Türkiye
Her takım kendi çapında güçlü takım..
Yani mantıklı düşünürsek, herşey bize bağlı..
İyi oynarsak çıkarız, kötü oynarsak kalırız.
Bence cikamayacaz.
1.Portekiz
2.Cek Cumhuriyeti
3.Türkiye
4.Isvicre
olur en iyi ihtimal ...
A Grubu: İsviçre, TÜRKİYE, Portekiz, Çek Cumhuriyeti
Zor Bi Gruba Düştük Bence
C Grubu: Hollanda, Fransa, Romanya, İtalyaEn Zor Grup ta c Grubu...
Portekiz'in en tehlikeli adamları C.Ronaldo ve Quaresma, hatta yavaş yavaş Veloso'yu da sayabiliriz herhalde.. Bizim kanatlarımızın çok da süper olmadığını hepimiz biliyoruz, bence Portekizden puan almak çok çok zor..
isviçreden intikamı alırız çeklerle yenişemeğiz portekizle... Allah bizi ismi lazım değilin şerrinden korusun servetle karşı karşıya düşünemiyorum
portekiz 3te 3 yaparsa bizde 4 puanla çıkarız tabi isviçreninde ceklerden puan alması şartı ile
Çek Cumhuriyeti ile 2.lik için mücadele vereceğiz.
Rosicky, Baros, Veloso, Ronaldo, Quaresma gibi yıldızları ne şekilde zorlanmadan alt edeceğiz izahını yapar mısınız ? Belki rakipler diğerlerie göre daha kolay görünebilir ancak bence hiçte öyle olmayacak..
İntikam Çanları Çalıyor ! ! ! Eyyy İsviçre
İyi bir kura oldu bana göre. Eğer Terim o an ki formda oyuncularımızla giderse Finallere, gruptan çıkarız.
Portekiz-Türkiye maci:
Cok zor bir mac olur,Portekiz istediginde Avrupanin en iyi futbolunu oynayan takim.Quaresma,Nani,Ronaldo gibi süper kanat futbolculari var.Bizim beklerimiz öyle ahim sahim degil.Orta sahalari harika.Bu mactan puan almak mucize olur.
Cek Cumhuriyeti:
Tam bir takim oyunu oynuyorlar,kazandiklari maclarda genelde bütün takim iyi oynuyor,tek bir yildizin gösterecegi performansa bagli degiller.Süper bir dayanisma icindeler.Onlarla yapacagimiz macta ekstra güc göstememiz lazim.Bu mactan en iyi 1 puanla döneriz.
Isvicre:
Cokta iyi olmayan bir takim,biz eger iyi oynarsak bunlari geceriz.
Portekiz-Cek Cumhuriyeti ve Türkiye-Cek Cumhuriyeti maclari gruptaki kader maclari.Portekiz bence diger 2 maci da kazanir,eger bu maci kazanirsa biz 2.ligi düsünebiliriz.
Ama bizim de Ceklerle oynayacagimiz mac cok önemli.Mutlaka en az 1 puan almaliyiz o mactan gruptan cikabilmemiz icin.
Bence grubun kaderinin İsviçre belirleyecek. İsviçre'den puan kaybeden takım için gruptan çıkmak çok çok zor olacak.
Bence iyi bir grup çektik avrupa kupası bu daha ne bekliyordunuz ki
Bu arada Romanya'ya acıdım adamlar olabilecek en kötü kurayı çekmişler.
Hırvatistan tarafsız olur sanırsam.. :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayır sadece bir futbolcuyu örnek göstermek bence abes oldu diğer söylediklerine katılıyorum. Ronaldo, Quaresma, Rosicky gibi yıldızlara karşı bence defans kurgumuzun tamamında sorun olacak..
En zor 2.gruba düştük bence.B veya D grubuna düşseydik daha çok şansımız olurdu.
Bizim grupta şu çıkar bu çıkar demeyeceğim.Eğer iyi oynarsak çıkabiliriz bu gruptan.
Bu arada C grubundaki takımlardan Fransa-İtalya ve Hollanda-Romanya aynı gruptaydılar.İlginç bir eşleşme.
Son bir şey daha eklemek istiyorum eğer grubumuzdan çıkarsak ileriki turlarda iyi işler yapabiliriz..
Bence iyi bir kura çektik.Türkiye gerçek gücünü ortaya koyarsa bu gruptan çıkarız;).Başlangıc macının portekizle olması iyi bence aksi bi durumda portekiz kötü başlasaydı daha cok hırs yaparlardı
İyi grup gelmedi.İsviçre maçından umutluyum ama özellikle Portekiz defansı çok zorlayacak.
İlk maç Portekiz'i eğerki sürpriz yapıp yenersek bu gruptan büyük moralle 1. çıkarız..
Çıkamayız gruplardan... İsviçre'yi yenip yenemeyeceğimiz belli değil kendi evlerinden ve onlarda bizi sevmiyor üstüne sert seyirciler... Çeklerle ancak berabere , Ronaldo bizi bitirir.
İntikam alacagımız takımlar geldi hep:p
Portekiz: Euro 2000 Çeyrek FinaL : 2-0 mağlup olmuştuk
İsviçre biliyosunuz
Buda ayrı bir motive olabilir
'Ölüm Grubu' tesadüf dolu
http://www.sporx.com/images/1/187/36...topyeni002.jpg
EURO 2008'de kuraların çekilmesi ve grupların belli olmasının ardından C Grubu takımları hoş bir süpriz ile karşılaştı. Hollanda, Fransa, Romanya, İtalya'dan oluşan 'Ölüm Grubu'nda dikkatleri çeken, elemelerde aynı grupta olan İtalya ve Fransa ile, Romanya ve Hollanda'nın yine beraber olmasıydı.
İtalya ve Fransa 2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda mücadele etmiş, İtalya grubu 29 puanla lider bitirirken, Fransa 26 puanla ikinci olmuştu.
Hollanda ve Romanya da G Grubu'ndan birlikte yükselmiş, ve tıpkı İtalya ile Fransa'da olduğu gibi Romanya 29 puan almış, ikinci Hollanda da 26 puan toplamıştı.
Takımların eleme gruplarında aralarında oynadıkları maçlar ise şöyle:
B Grubu
Fransa 3 - 1 İtalya 06.09.2006
İtalya 0 - 0 Fransa 08.09.2007
G Grubu
Hollanda 0 - 0 Romanya 24.03.2007
Romanya 1 - 0 Hollanda 13.10.2007