Ahh son dk da bi gol daha kacrdı :(
Printable View
Ahh son dk da bi gol daha kacrdı :(
Maç sona erdi Tebrikler Fenerbahçe tebrikler Semih.
Yazık oldu bitti..
Gençlerbirliği maçı kazanamasada BÜYÜK KAPTANIMIZ iddiasında haklı olduğunu ispat etti bence, gayet iyi oynadılar ama son vuruşları yapamadılar.. Fenerbahçe 3 puanı almasını bildi, tebrikler..
Son olarak biri bu Semih'i durdursun yahu.. :D
İyi oynayan kazanmadı malesef, futbolun çirkin yüzü..
Yinede tebrikler Fenerbahçe..
Her baskıyı üzerinden atıp gol atan şanslıysa yandık.Şanslı diyen arkadaş sizin leyhinize olan hakem hataları diyelim art niyet değil o zaman ne?Sivas maçında ilk 10 dk da 2 kişinin oyundan çıkması ne?Şanslıymış bugün hakeme rağmen kazandığımızı unutmayın.
valla bu gidişle semih gol kralı olcak :D:D
bu arada fenerbahce için ballı takım diyenler kendi takımlarının son dakikada attığı ofsayttan penaltıdan eften püften gollerine baksınlar zaten sonra konuşma gereği duymazlar
yendik mutluyuz biten 16 kalan 18 ENSENİZDEYİZZZZZZZZ
İyi oynayan Kazanamadı. Olsun Fener'in futbolu sevindiriyor beni... Haftayada inşallah böyle oynar Fener formda Trabzon Gençbirliği kadar oynamaz bu sefer.
Gençlerbirliği çok sert oynadı buna rağmen kazanmak çok güzel sonuç.
Demekki neymiş, güya büyük kaptanlara güvenip yola çıkmamak gerekiyormuş.Güvenenlere Semih'in 2 golünü armağan ediyorum...
Fenerahçe futbol oynamadan kazanıyor, karşı tarafın beceriksizliği varya işte o yüzden. Ama herşeye rağmen tebrikler..
Semih bu takımın santraforu olamaz diyenlere gösterdi yine.Karambol golcüsü diyolar attığı ilk gole baksınlarda görsünler.Tebrikler FENERBAHÇEM
Tebrikler Fenerbahce...
yine laf sokmalar dolaşıyor ortada. ilk laf sokanın yazarlığı gider haberiniz olsun. düzgün düzgün yorum yapın.
Emre buraya açtım:)
http://forum.turksportal.net/vb/show...99#post986799#
Kötü futbol gelen 3 puan özeti bu:)
Hakem çok kötüydü Gençlerbirliğinin sert futboluna göz yumdu , 2 tane penaltımız verilmedi vs.
Maçtan bir enstantene Hakem son dakikalarda g.birliğili oyuncuya KÜFÜR ETME dedi ve sarı kart gösterdi küfrün cezası direk kırmızı kart değil midir ? Formaya göre kurallar değişiyor
Fenerin yeneceğini biliyordum.Kötü oynamış olsada yendi.Tebrikler,önemli bir galibiyetti.
Tebrikler Fenerbahçe. Tebrikler Semih. Tebrikler Zico.
Fenerbahçe kötü oynarken Zico çok akıllıca değişiklikler yaparak takımı hareketlendirdi. Uğur Boral'ı lütfen ilk onbirde oynatmasın Zico, bu kadar rezalet bir oyuncu görmedim ben. Maçın en çok top kaybı yapan adamıymış. Vederson girdi, top kaybı azaldı, top ayağımızda kaldı.
Semih'i tebrik ederim, gün geçtikçe kendini geliştiriyor, kalitesini arttırıyor. Muhteşem bir golcü hakkaten. Semih için sezon başında bu takımın forveti değildir, bu takımda banko oynayamaz, bu takımda sonradan girip gol atar anca diyenler utansın! Kezman'a devre arasında güle güle artık, Semih'ten formayı zor alır.
Edu ve Lugano önümüzdeki maç yok ama dert değil, Önder ve Yasin ikilisi aratmaz Edu ile Lugano'yu. Semih sarı kart sınırındaydı, Allah'tan o kart görmedi.
Zico gün geçtikçe kendini geliştiriyor, eleştirdiğimiz Zico gitti, yerine bir başkası geldi sanki. Yerinde isabetli değişiklikler yapıyor artık, maşallah, nazar değmesin.
Gençlerbirliği büyük kaptan gibi oynadı ilk yarı boyunca.
Fener inş. haftayada böyle oynar ama Trabzonspor vermez Fener böyle oynarsa
Yahu GEnçlerbirliği çok mu iyi oynadı yapmayın yahu? Uzaktan şutlarla etkili oldular. Fenerbahçe yürüyerek hakeme rağmen 3 puanı aldı. Lugano ve Edu olmasa da haftaya sorun olmaz. Büyük maçlardan korkmuyoruz zaten. Alt sıradaki takımlara puan kaybediyorduk, bugün kaybetmedik, mutluyuz.
Baldı, şansdı falan filan... Sonuçta kazandık, hakeme rağmen kazandık. Yöneticilerin susmaması lazım kazandık diye. Haklarını aramalılar.
Penaltıyı vermiyorsun, (oyuncuya bakmak yeterli penaltı olduğunu anlamak için) sonrasında dönen pozisyonda Lugano kart görüyor. Daha 60. dakikada Kerem'in 2. sarıdan atılması gerekirken hakem kartı çıkaramıyor, durmadan sert hareketler, fauller... Ve kazanan herşeye rağmen Fenerbahçe.
Tebrikler Fenerbahçe. Gençlerbirliği baskı kurdu lafına da katılmıyorum, neredeyse %70'e yaklaştı topla oynama oranı, nasıl baskı onu da göremedim ben. Tehlikeli atakları olduğu doğrudur, bizim de kaçırdığımız pozisyonlar var. Sonuçta kazandık ama dersler çıkarmak gerekiyor bu maçtan. Semih gole kadar topa değmedi sanırım ama 2 tane güzel golle puanı getirdi.
Herkes şimdiden Trabzon'lu olmuş kendinizi kandırmayın Trabzon dün 3 dakikada attığı iki golle kazandı.Yani formda filan değil ayrıca.Orası Kadıköy ordan herkes çıkamaz.Namağlup çıkamamış Trabzon uda çıkarmayız
Tebrikler Sarı Kanaryam, tebrikler Zico.
Maça erken gol yiyerek başladık. Sahanın kötü olması ayağımızda topu tutmamızı zorlaştırdı ve ilk yarıda pozisyon bulamadık. Son dakikalarda gene hakem hatasına mağruz kaldık ve penaltımız gene verilmedi.
İkinci yarıya gene aynı şekilde başladık ama dk. 51'de Zico sahneye çıktı Vederson ve Ali Bilgin ile oyuna yeniden başladık. Gökhan'ın hep önlerde durması Semih'in uzaktan şutu aşırtma olarak gol oldu. Sonradan poz. girdik ama değerlendirmedik. Kezman'ı oyuna aldı çift forvet olduk ama bunun etkisi olmadı. Sıra Alex'teydi duran topta sahneyi çıktı ve Semih'e ikinci golü attırdı.
Teknik Drektörülük diplomasını almayan Bülent Korkmaz maçtan önce çok iddialıydı Fenerbahçe'den çekinmiyorum, korkmuyorum kazancağız diyordu. Ama korkmuş olacakki 1-0'dan sonra takımını geri çekti, zaten iyi hoca 1-0'dan sonra takımın gerip çekmez dahada rakibin üstüne gönderir. İşte tecrübeli hoca farkı ile rakibimizi yendik. Ankara Fenerbahçe taraftar şov vardı. Son dakikalarda ne kadar etkili olduğumuz gözüktü.
Hakeme rağmen kazandık, mutluyuz..
Liderliği de alacağız.
Sanki Fenerbahçe büyük maçlarda kötü ynarmış gibi yapmayın Trabzon maçı derbi yeneriz orda da merak etmeyin.
Hakem maçı mahvetti.Her iki takım açısından da.
Önemli bir galibiyet aldık.Sevinçliyim.