Abi banada atabilirmisin taktiği?
Printable View
Abi banada atabilirmisin taktiği?
Öyle bedava olur mu? Biraz elinizi cebinize atın bakim. :D Taktiği yakında taktik alanına ekleyeceğim. Yarın eklerim herhalde. İsteyen modifiye edip kullanabilir. Turnuvalarda çok faydalı olur. Ben turnuvalara teknik sebeplerden dolayı katılamadım için paylaşacağım, yoksa paylaşmazdım. :)
Yarın dediğim gibi taktiği indirebileceksiniz.
Aslında Piramitin Gölgesi'nden yana bir sorunum yok da Messi, Adriano, Ibrahimovic, Fernandez'li bir takımı bu sistemle oynatmak tuhaf oluyor. Gol yemiyorum ama 5-0 kazanabileceğim bir maçı 1-0 kazanmak iyi olmuyor. Sonuçta eğlenmek için oynuyorum. Nasıl olsa taktik başarıya ulaştı. Şimdi size çok ilginç bir ss veriyorum. Adriano bu sezon inanılmaz oynuyor ve ligde sezonun ilk 9 haftasında 16 gol attı. Toplamda ise 13 maçta tam 22 gol attı. Böyle giderse ligde 40 gol atabilir. :) Üstelik Ibrahimovic henüz sahneye çıkmadı. Evet lafı uzatmadan konuya gireyim. Son Cagliari lig maçını İnter, Adriano'nun 5 golüyle 5-0 kazandı. Buraya kadar herşey normal. Ama Adriano bu maçta sadece ve sadece "1" pas yaptı. 5 gol atan bir oyuncunun 90 dakikada tek pas yapması çok ilginç ve çok büyük bir hata SI Games için. Paslar konusunda hâlâ bir gelişme yaşanmadı oyunda ve bu tür hataları çok görüyorum. Bir keresinde de Ibrahimovic 75. dakikaya kadar hiç pas yapmamıştı. :D
http://img80.imageshack.us/img80/4392/adrianolb5.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/8489/tablowq6.jpg
Sağol abi de Pazar günü ekleseydin de rahat rahat oynayabilseydik keşke. :) Neyse sağol.
emrah abi adriano sakatlanır bak görürsün yarı yolda bırakır seni alkole başlar :D:D şaka bir yana süper oynuyor adam yav biraz bencilmiş ama :D
Ya zaten bu gün ekleyeceğim taktiği. :) Mesajı saat 00:28'de yazınca yanlış bir anlam çıkmış. :D Yarın değil yani bu gün ekleyeceğim ama akşama ancak. Çünkü şimdi kursa gidiyorum, akşama dönücem.
Bir de Adriano sakatlanırsa kum gibi forvet var, sıkıntı yaşamam. :D Daha Elano ve Ibrahimovic yok sahnede, dikkatinizi çekerim. :n: Çekebildiysem ne mutlu bana. :n: :k:
Tebrikler abi süper gidiyorsun.
Ekle artık abi, bekliyoruz. :D
Taktiği ekledim ama sanırım onaylanması gerekiyor. Gündüz dersim olduğu için akşama ekleyebildim. :) Taktiği ekledim de taktik ekleme kuralları değişmiş. O yüzden silinecek galiba. :) Ben yine de detaylı bilgi verdim ama kurallara uygun eklememişim. O kadar yazıyı kim tekrar yazacak yav. :)
Neyse, bekliyoruz... Şubat tatilinde senin taktiğini deneriz artık. :)
İnter Şampiyonlar Ligi'ni Bu Kez Zirvede Bitirdi
Sir Gürbüz'ün İlk iki yılında sırasıyla 3. ve 2. olan İnter bu kez Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider bitirdi. 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Son maçında da Beşiktaş'ı deplasmanda 4-0 mağlup etti.
http://img338.imageshack.us/img338/2252/sligilt3.jpg
Ligde ise Milan ile deplasmanda karşılaşan İnter, rakibinin 3 kez öne geçtiği maçtan 1 puanı kopararak üst üste 23. maçında kaybetmemiş oldu. Ligde Palermo ile puan farkını bir ara 7'ye çıkaran İnter, son iki beraberlik sonrasında 3 puan önde bulunuyor. Puan durumu şöyle :
İnter34 P
Palermo 31 P
Fiorentina 28 P
Milan 27 P
Juventus 27 P
Lazio 26 P
İNTER KLÜP DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA FİNALDE
Kaizer Chiefs 0 - 2 İnter
İnter şampiyonanın yarı finalinde Kazier Chiefs ile karşılaştı ve ilk yarıda çok zorlandığı, hatta rakibin 1 penaltı kaçırdığı maçı ikinci yarıda Adriano'nun düşürülmesiyle kazanılan frikiği Matias Fernandez'in gole çevirmesiyle kazandı. Bu faul pozisyonunda Kaizer takımı 10 kişi kaldı. İkinci gol ise tam bir şaheserdi. Messi sağ kanatta rakiplerini bir bir geçti ve Ibrahimovic'e attığı pasla İnter'i rahatlatan golün asistini yapmış oldu. İnter böylece finale yükselmiş oldu.
http://img134.imageshack.us/img134/966/cwchj6.jpg
İtalya Basını : Fernandez Ligin En İyilerinden Birisi
Ligde 7 ve toplamda 18 maçta 10 asist yapan Matias Fernandez, yeteneğiyle dikkat çekiyor. İnter bu aralar hep Messi transferiyle anılırken, sol kanatta çok iyi işler yapan Fernandez unutuluyor. Aslında Fernandez bu ligin yıldızlarından birisi. Geçen sezon kendini çok gösteremeyen oyuncu bu yıl çok iyi bir performans gösteriyor. Bitiriciliği çok iyi olan oyuncu, girdiği gol pozisyonlarından boş dönmüyor. Fernandez'in sadece performansı değil, mevcut potansiyeli ve yeteneğinin de Messi'den aşağı kalır yanı yok. Messi kadar oyunun içinde görünmüyor ama skora direkt etki eden bir oyuncu. Messi ile aynı anda oynatılması sakıncalı görülüyor ama şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Önümüzdeki yıllarda İnter'i uçuracak bir oyuncu olarak görülüyor.
Not : Oyuncu iki sezon önce Villarreal takımından 35 milyon TL'ye alınmıştı.
2007-08 --> 6.95 ortalama puan
2008-09 --> 7.17 ortalama puan
2009-10 --> 7.38 ortalama puan (bu sezon)
http://img135.imageshack.us/img135/9452/mfxq8.jpg
mati fernandez süper olmus gercekten italya basını haklı :D:D
Kupa hayırlı olsun ama bu kesmez bizi, ŞL bekliyoruz.:p
ZİRVEDE İKİ TAKIM
http://img162.imageshack.us/img162/7854/tabloqo0.jpg
İnter bu sezon gerçekten harika gidiyor. Bunda Messi'nin de payı var tabi. Ligin ilk yarısı tamamlandı ve İnter takımı Palermo'nun 6 puan önünde lider durumda. Sıradaki maç Giuseppe Meazza stadında Palermo ile ve İnter bu maçı kazanırsa fark 9'a çıkacak. Palermo'da Amauri'nin olmaması İnter için büyük avantaj. Devre arası transfer dönemi tamamlanmak üzere ve İnter taraftarlar ve başkanın, alınmasından rahatsız olduğu Vailatti'yi, baskılara dayanamayarak sattı. Üstelik 33 milyon TL'ye alınan Vailatti, 53 milyon TL + % 25 pay ile Roma'ya satıldı. İnter'in, sezon sonunda takıma katılmak üzere ücretsiz olarak anlaştığı oyuncular ise şöyle :
Omar Benzerga / ücretsiz
Cesare Bovo / ücretsiz
Fernando Forestieri / ücretsiz
Alberto Bueno / ücretsiz
Emiliano Insua / ücretsiz
Julio Baptista / ücretsiz
Okaka / ücretsiz
Adel Taarabt / ücretsiz
Antoino Valencia / ücretsiz
Transferi AB vatandaşı olmadıkları için gerçekleşmeyecek olanlar :
Cesar Villaluz
Gerardo Bruna
Matias Fernandez süper abi Club World Champions kupası süper abi tebrikler.Ligde mükemmel.
İnter 3-1 Palermo... Bu skorla birlikte İnter farkı 9'a çıkardı.. Ayrıca İtalya Kupas'nda Catania'yı 3-1 ve 0-2'lik skorlarla yenerek tur atladı ve bir sonraki turda Fiorentina ile eşleşti.
Şampiyonlar Ligi'nde ise İnter, Süper Kupa'da yendiği Porto ile eşleşti. İyi sayılabilecek bir kura olsa da yine de dikkatli olmak gerekir.
bahane kabul etmiyoruz kardeşim ŞL getir bize porto'yu yenemiyorsan bırak bu oyunu hele bu kadroyla :D:D gerçekten süper gidiyorsun emrah abi zevkle takip ediyorum şahsen..
İnter İtalya Kupası'ndan elendi. Kendi sahasında 1-0 yendiği Fiorentina ile deplasmanda karşılaşan İnter sahadan 2-0 yenik ayrıldı ve kupadan elendi. Ibrahimovic sakat, Adriano formsuz, Elano isteksiz, Messi yalnız, Fernandez amaçsız, Gyan milli takımda, Velaso yorgun, Cambiasso kırgın, Vieira yaşlı, Croos kirada, Maicon hırssız, Maxwell sevgilisinden ayrı, Richards damsız, Julio Cesar gamsız olunca yenilgi kaçınılmaz oldu. :n: :k: Gitti milyon dolarlar sevgili seyirciler. :D En az 12 milyon TL püf diye uçtu. Ligde ise İnter takımı Milan'ın tam 12 puan önünde lider durumda. Palermo'nun 1 maçı eksik, eğer o maçı kazanmazsa fark 12'ye çıkmış olacak. Bu arada İnter derbi maçında Juventus'u, Michael Owen'un muhteşem oyununa rağmen 1-0 mağlup etmeyi başardı.
emrah44 farkı böyle birşey işte, yerlerdeyim.. :dQuote:
Ibrahimovic sakat, Adriano formsuz, Elano isteksiz, Messi yalnız, Fernandez amaçsız, Gyan milli takımda, Velaso yorgun, Cambiasso kırgın, Vieira yaşlı, Croos kirada, Maicon hırssız, Maxwell sevgilisinden ayrı, Richards damsız, Julio Cesar gamsız
Abi maytias gerçektende süper diğer beleşlerde iyi nerde beleş oraya yerleş:zuhaha
Evet Matias iyi ama daha tam performans alamadım. Gelecek sezon daha iyi olacak.
İnter takımının tam 33 maçlık yenilmezlik serisine Sampdoria son verdi. İnter Sampdoria maçında hiçbir varlık gösteremedi ve maçı 2-0 kaybetti.
Şampiyonlar Ligi'nde ise İnter, Porto'yu 1-4 ve 1-0 yenerek tur atladı. Sıradaki rakibimizi merakla bekliyoruz. Geçen sezon İnter'in finalde yendiği Chelsea takımı HSV'ye elendi. Sıradaki rakibimiz büyük olasılıkla çok güçlü bir takım olacak. Bu sezon Valencia çok formda ve inşallah finale kadar bize denk gelmez. :)
BOJAN İNTER'DE
Sezon başında Messi için Barcelona'ya büyük paralar ödeyen İnter, Barcelona'ya büyük bir darbe vurdu ve Bojan'ı bedelsiz olarak transfer etti. Bojan sezon sonunda takıma katılacak. Ayrıca sözleşmesi bitmek üzere olan diğer Barcelonalı oyuncular Dos Santos, Gui Assulin İnter'in teklifini kabul etmedi.
İNTER'İN RAKİBİ TOTTENHAM
İnter Porto'yu geçtikten sonra çeyrek finalde, aynı grupta mücadele verdiği Tottenham ile eşleşti. İnter yine 4 ayağı üzerine düştü ve nispeten daha kolay bir rakiple eşleşmiş oldu.
İNTER'DE GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUYU SÖYLEYİN
İnter'in, her sezon bir yıldız transferi yapma politikası sebebiyle oyuncu önermenizi istiyorum. Ben bir türlü karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Tevez, Rooney, C.Ronaldo, Ronaldinho vs... Ancak oyunda 3. sezonda olduğumu unutmayınız. Kaka'yı alsam taraftarlar tepki gösterir mi acaba? :) Şu anda 27 yaşında. Sizce hangi oyuncu daha faydalı olur? Önereceğiniz oyuncunun mevkisi farketmez.
Fabregas diyorum başka bir şey demiyorum. Rüya takım olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktik işi ne oldu bu arada? :D
Bojan transferi süper abi bence C.Ronaldo.
Fabregas aklıma gelmemişti bak. :) Ama tüm önerileri değerlendireceğim. Fabregas'ı almak Messi'den daha zor ama denenebilir. Ligin bitmesine 9 hafta var ve İnter 11 puanla zirvede bulunuyor.
Bu arada taktiği dün ekledim ama onaylanmadı.
190M$ teklif ettim ben Milan oyunumda ve kabul edildi. Başka teklif kabul ettiremedim, ettirsem alacaktım zaten.
Ben Messi'yi 163 milyon TL'ye aldım ve Fabregas'ı da bu paraya alırım diye düşünüyorum ama Fabregas gelmek ister mi bilmem. Deneyeceğiz artık. Az önce Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Tottenham'ı 2-0 mağlup ettim, deplasmanda daha defansif çıkabilirim. Bir sonraki turdaki muhtemel rakipler : Milan, R.Madrid, Barcelona, M.United. :D Messi haftalardır ne bir gol attı, ne bir asist yaptı. Forvetler çok formsuz ama 70-80. dk'lar arasında bir gol atıp kazanıyorum. Son maçların çoğunu Maxwell ve Richards kazandırdı. :)
Taktiği 1 maç için denedim. Kıtalararası Kulüpler Şampiyonası'nda yarı finalde New York'u 4-1 yendim -ki bu taktik oldukça defansif-. Finalde Boca'ya karşı da bu taktikle çıkacağım. Bakalım n'olacak? Ama taktik güzel gibi.
Her taktik zaman zaman aksar ama bu taktikten değil de oyuncuların form durumlarından kaynaklanır. Bu yüzden taktikte ısrarcı olursanuz faydalı olacaktır.
Veee İnter Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile eşleşti. Bu yarı final mücadelesinden çok, Sir Gürbüz'ün Atletico Madrid serüveninde Real Madrid ile yaşadığı rekabet konuşuluyor. İspanyol basını Sir Gürbüz'ün intikam peşinde olduğunu yazıyor. Sir Gürbüz de "Real Madrid'i istiyordum, şimdi geçmişe dönmenin tam zamanı" gibi manidar ve İspanyol basınını doğrular nitelikte bir açıklama yapınca rekabet ortamı iyice kızışmış oldu.
İnter az sonra ikinci Milan ile ligin 33 hafta maçına çıkacak. İki takım arasında 11 puanlık fark korunuyor ve İnter eğer bu maçı kaybetmezse kalan haftalar şampiyonluğun geri sayımından başka birşey olmayacak. Milan'da Kaka, İnter'de ise Messi formda.. Bakalım iki yıldızın kapışmasını kim kazanacak. Messi son Lazio deplasmanında 93. dakikada 60 metre top sürerek topu doksana çakmıştı. Kaka da son haftaları hiç boş geçmedi. Bakalım yıldızlar geçidi, ortalığı ne kadar aydınlatacak...
Milan'la berabere bile kalsan şampiyon olursun..Herhalde.. :n:
Bu arada kariyer süper gidiyor..
Çok güzel kariyer başarılarının devamını diliyorum.. Bence yıldız oyunculardan ziyade orta düzey ama geleceği parlak Kaka,C.Ronaldo,Salih Amidzic gibi oyuncuları al :)