Tebrikler Fenerbahçe.Rahat bir galibiyet oldu.Beşiktaş ve Galatasaray'a bu kadar direnen Sivas bu maçta döküldü.
Printable View
Tebrikler Fenerbahçe.Rahat bir galibiyet oldu.Beşiktaş ve Galatasaray'a bu kadar direnen Sivas bu maçta döküldü.
öncelikle Fenerbahçeyi kutlamak gerekir maçı sonuna kadar hakettiler..
Sivassporun bugün aldıgı yenildiyi Bülent Uygun un sadece bir A planı ile maça çıkmasına bağlıyorum..
şöyleki :
Bülent Uygun Alex in başına Sezer i vererek Fenerbahçeyi orta sahda kilitlemek ve burdan kapacağı toplarla kontralar yaparak maçı kazanmayı amaçlamış..fakat Fenerbahçe
bu duruma karşı topu sürekli kanatlara aktararak hem Sivasspor un tuzagını bozmuştur hem de sağdan soldan sürekli ataklar yapmıştır...
bugün maçın başından sonuna kadar maçı hak eden bir Fenerbahçe vardı..ama kabul etmeliyiz ki Bülent Uygun bir B planı yapmış olsa skor bu şekilde oluşmayabilirdi..
tebrikler Fenerbahçe , tebrikler Zico..
Günlerdir konuşuyorduk, kim kazanacak diye. Kazanan Fenerbahçe oldu. Tebrikler.
Bugün Fenerbahçe oynadığı futbol ile herkese ders verdi. Sivasspor'u çok iyi analiz etmişler. Edu ile Lugano kadamede adam adama oynayınca. Rakibin forvetlerine geçit vermediler. Kanatlardan gelerek gol arayan bir Fenerbahçe vardı. İlk iki golü kanatlardan gelen ortalar şle gerçekleşti. İkinci yarıda maç başladığına arka arkaya gelen pozisyonları yararlanamayan gol yese bile maçı bırakmadı. Zico'nun oyuna müdahalesi Fenerbahçe'yi farka götürdü.
Sivasspor mağlubiyete hak eden taraftı. Futbol olarak ortaya hiçbirşey koymadılar. Bundan sonra bu mağlubiyeti unutup haftaya oyacakları maça hazırlanmaları gerekiyor. Eğer bu maçı hep düşünürler ise haftaya gene kaybederler.
Sivas Ligin iLk yarısındaki maçta Fener'e de çok direnmişti.YanLış bi şekiLde havaya girdiLer o havayı kaLdıramadıLar,Fenerbahce'nin büyük takım oLduğunu unutup küçümsediLer biraz.Sonuc kacınıLmaz oLdu.
Zico Sivas'ı iyi çözmüş.Güzel Galibiyet..Tebrikler Fenerbahçe...
Not.:Lütfen Maçı İZlemeden Yorum yapmayalım.Komik Duruma Düşüyorsunuz...
Bu arada Bülent uygun acıklama yaptı ..Sampiyonluktan ümidi kesmiş..
Maç öncesinde Fenerbahçe'nin Sivas'tan daha güçlü bir takım olduğunu ve bu maçı kazanacağını söylemiştim.Ama hava şartları ve zemin belki Sivas için avantaj sağlar diye düşünüyordum ama öyle bir şey olmadı.Fenerbahçe çok akıllıca oynayarak rahat bir galibiyet aldı.2-1 den sonra biraz zorlandılar.O kadar..
Fenerbahçe teknik heyetinin hava şartlarına karşı oluşturduğu strateji işe yaradı.
Sivas şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.Rakiplerinden kalite olarak daha kötüler ve bu durum onları şampiyonluk yolunda bir adım geriye düşürüyor.Zaten ben bu kanıya Gs'ye 2-0 yenildiklerinde varmıştım.Çünkü bir çok eksiği bulanan Galatasaray'a karşı pozisyon bile bulamamışlardı.Belki bu mağlubiyet ters etki yapıp onları dahada hırslandırır ama bence bugünkü mağlubiyet onların şampiyon olamayacaklarını 1 kez daha gösterdi.
Fenerbahçe son haftalarda bayağı coştu.Son 3 maçında 19 gol attı.
Kezman'da sakatlıktan sonra kendisine gelmiş.Bence Semih'ten alır yakında formayı..
Tebrikler Fenerbahçe.Çok önemli bir galibiyet aldılar..
Bülent Uygun sussa şaşarım zaten, her gün bir açıklama.. Açıklamlar birbirini de tutmuyor dansöz gibi bir öyle bir böyle..
Bülent Uygun zaten şampiyon olacağına inanmıyordu.:D
Sivas'a top göstermedik muhteşem oyun vardı ilk kez kanatlara oynadık ve bunun sonucunu iki golle aldık ilk yarıda ikinci yarıda yine muhteşem oynuyorduk bu defa bireysel yeteneklerle genelde verkaçlarla 3 dakikada 3 net pozisyon bulduk ama atamadık.Sonra Sivas golü golü bulunca skoru koruma içgüdüsüyle oyunu yavaşlattık bir kaza yaşamak istemiyor gibiydik oyun soğumuştu.İşte büyük takım olmak böyle bir şey tıpkı Avrupa maçlarında 2-3 sene oynadığımız Milan gibi orda Kaka'nın yerine Rui Costa giriyordu.Buradada Kezman girdi ve bize özlediğimiz vuruşlarını gösterdi iki güzel gol buldu eski günlerini hatırlattı.
Sivasspor Fenerbahçe takımını yenmeyi başarabilse idi, Şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmış olacaklardı, bu fırsatı teptiklerine yanacaklar ve futbolcuları olumsuz yönde etkiliyecek bu durum. Bu haftadan sonra Sivasspor takımından düşüş bekliyorum, Umarım ben yanılırım.
Fenerbahçe alacak dedim ve aldı.Sivas'ı bu kadar abartanlar pof poflayanlar bakalım şimdi ne diyecekler. Düşüş başlıyor Sivas için,çok abartıldılar . Tebrikler Fenerbahçe'ye . Bülent Uygun komedi zaten şampiyonluk kim sen kim ya ? haftaya yenerlerse yarıştayız derse şaşmayın
Bülent Uygun oyuncuları germemek adına çok açıklama yapıyor her haftada farklı ama bu oyuncuları daha çok geriyor.
Alex in kafa vurusu guzelmiş... CL de 2 sene önce sanırım PSV ye de buna benzer bi kafa golu atmıştı...
22 sene önce biraz çok oldu 2 senedir o dimi :)
Ezmiş Fenerbahçe resmen izledimde özeti çok iyi oynamış tebrikler... Kezman da form tuttu bakalım forvet hattı ne olcak..
Sivas ufaktan dağılmış bu maç :)
Return Of The Batman. baska ne diyeyim...
PSV'li Kezman geri geliyoooor :D
Fenerbahce'yi tebrik ederim önemli galibiyet aldilar.
yılın en rahat maçlarından biri idi...
çok rahat oynayrak sonuca gittik ve eze eze bir galibiyet aldık...
mohammetin açıklamalarına çok güldüm:D:D:D :zuhaha
Öyle demeyin Mohammed'i Türk futbolu çok geç tanıdı. Böyle bir yıldızdan mahrumduk kaç senedir
Tebrikler Sivasspor..Güzel oyun..Tebrikler Fenerbahçe Güzel galibiyet
Fenerbahçe hakettiği bir galibiyeti aldı tebrikler.Sivas spor bu yenilgi ile şampiyonluk şansını da belli ett(!)Lig bu sene de 3 büyük takım arasında geçecek,Sivas büyük ihtimal 4. olur...Bu arada Kezman son haftalarda baya atmaya başladı Semih-Kezman arasında tatlı bir rekabet olabilir;)
Fenerbahçe Antep ve Alanya'yı ezdigi gibi Sivas'ıda ezdi.
Tebrikler..
Sivasspor'un bana göre ilk üçte bitirme ihtimali var. Sonuçta Anadolu Takımlarını yenebilir. Hiç belli olmaz.
Kezman atmaya başladı diyorsun, Urfa önünde boş kaleye ve 4 golde Alanya'ya attı. Bu gün attığı golleri banada aynı orta gelse bende atarım. Hala Kezman'a şüphe ile bakıyorum.
:D Alex boş kaleye gol atınca takipçilik Kezman atınca boş kale neysede Alanya'ya iki golü aşırtma yani vuruş golleri biri yine takipçilik bugünkü 2.golü yine Kezman gibi adamların atabileceği bir vuruş ilk golde ön direğe koşusu mükemmel atarım diyorsunda onu yorum yapmıyorum bile.Ayrıca Urfa maçında arkasına düşen topu havada ters ayağıyla vurmuş kaleci kçşeden çıkarmıştı eski gücüne kavuştuğu açıkça görünüyor ama tabi senin görüşünede saygı duyuyorum
Gerçekten Sivas çok havaya girdi ve yenilgi kaçınılmaz oldu.Tebrikler Fenerbahçe'm.
Kezman'ın ilk 11'e alınmasını istiyordum ve maç boyuncada içimden Kezman girse Kezman girse bu iş bitecek diyordum.:D
ve yüzümüzü kara çıkarmadı Kezman.Girdi 2 gol attı.Formayı ne kadar istediğini ve ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdi.:)
Evet arkadaşlar.Satmayı uğraştığımız oyuncu belkide artık tutmaya çalışacağız.:D
Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum galibiyetinden dolayı.
Fenerbahçe bugün gerçekten çok iyi futbol oynadı. Rakibi çok iyi analiz etmişler çok açık ortadaydı. Sivasspor 8 kişiyle kapanınca orta alan çok boş kaldı. Rahat bir futbol sergiledi. Rakibin sol kanadı inanılmaz zayıftı bugün Deivid ve Gökhan çok iyi değerlenrdi ve nitekim ilk 2 gol o bölgeden geldi.
Maçın başında 2 net kafa pozisyonu vardı. Dikkat ederseniz bütün kafa topları kaleci Akın'ın üstüne gitti. Çok rahat pozisyonlardı. Alex'in kafa golüne dikkat ederseniz tam köşeye gitti Akın'ın ayağı kaydı ve kıpırtadayamadı yerinden. İlk 2 kafa vuruşuda köşeye gitse çok farklı bir durum ortaya çıkabilirdi. Semih'in golü yine çok rahat bi pozisyonda Kalecinin üstüne gitti şans eseri dönen top 2.golü getirdi maç da zaten orda bitti.
2.yarı Sivas toparlandı önde basmaya başladı. Haliyle Fenerbahçe geriye çekildi. 2.yarıya kadar Sivasspor'un doğru düzgün pozisyonu yoktu Tek ve en ciddi atakları gol oldu. Ondan sonra bir direnç geldi takıma ilk yarıya döndü maç ama tersine Fenerbahçe kapandı Sivas geldi. Bütün 2.topları ilk yarıda Fenerbahçe alırken ikinci yarıda tam tersine döndü Sivas almaya başladı.
Oyundan düşen Uğur ve Semih oyundan çıktı Vederson ve Kezman girdi. Oyuna bir hareketlilik geldi. Alex'in o güzel arapasları Vedersonu boş bıraktı Ortasında Kezman topu ağlara gönderdi. Dikkat ederseniz top yine Akın'ın üzerine gitti. :) Son golde Sivasspor artık moralmen çöktü 2.golü atmak için atak yaparken Alex yine o sihirli ayaklarıya Kezman'a gol attırdı ve Maç 4-1 bitti.
Fenerbahçe beklendiğinden çok rahat bir galibiyet aldı.
Bence şu andan itibaren Sivasspor macerası bitti. Bundan sonra zor toparlanırlar. Kenine güvenleri kalmadı oyuncuların. Beklenen birşeydi takım dağılabilir. Bilemem
Ama bildiğim tek şey Sivasspor devri şu maçtan sonra bitmiştir.
Kezman gibi adamlar atar demişsin haklısın. :) Gerçeğe bakarsak Alex boş kaleye gol atınca Alex'in gol tekrarında ki akıl dolu deparını görüyoruz. Kezman'da böyle bir depar görmüyorum. O orada duruken top gelmiş. Şimdi ilk pozisyon'da orta hangi futbolcudan geldi hatırlamıyorum, orta geldikten sonra Kezman ayağını koyuyor ve top filelerde. İkinci gol zaten kale karşısında çok net pozisyondu attı. Eskisi gibi oluyor diyorsun, PSV'de kral olduğu zaman etrafında ki beş adam şimdi Barcelona, R.Madrid, Arsenal gibi takımların ilkonibr oyuncusu. Nasıl bir forvet sisteminde oynadığı ortada. Bana göre Kezman Fenerbahçe'ye yetecek bir forvet değil.