Her macı böyle kazanalım. Her mac bu sekil 3 puan alalım cok zevkli oluyor ;;) Hayalleriniz yıkılsa da....
Printable View
Her macı böyle kazanalım. Her mac bu sekil 3 puan alalım cok zevkli oluyor ;;) Hayalleriniz yıkılsa da....
Takım dediğin 10. saniyede de atar. Son dakikada da atar. Bugüne kadar bu tarz gollere asla şans demedim. Demeyen birisi olarakta şu farktan bahsetmek istiyorum. İBB maçı Holosko'nun golü defans hatası ve gol oldu. Deivid, Konya maçında sendeledi, düştü ve düşerken pası Semih'e verdi. Kaleci orada izleyeceğine topu almalıydı. Kaleci hatası. Hamido gelen topu tutamadı ve Servet tamamladı. Kaleci hatası. Bütün goller yapılan hatalardan yeniyor.
Şans golü ise şudur. Olimpiyat stadı dev derbide Prates şutu dağa taşa çekti. Top oradan Hakan Şükür'ün kafasına çarpıp Fenerbahçe ağlarına gitti. Maç 2-2 oldu. Şans budur. Yoksa son dakikada atılan gole veya oyuncuların hatasından gelen gole şans denmez.
ne dendiğini yazıcamda forumda yazılmayacak cinsten o yüzden boşverin... Holosko'nun attığı golü biz her hafta yiyoruz zaten varsında bidene biz atak...
Hamidonun yediği golün hiç bir açılıklaması yoktur saçma sapan bir gol oldu son dakikalarda neyse lig bitimine daha var çok yol alınır daha ligde ...
İzleyin kararı siz verin !..
Türkiye Souleymanou'yu büyük bir dramla tanımıştı. 2005-06 sezonunun 17. haftasıydı, Denizlispor İstanbul'da Fenerbahçe'nin konuğuydu. Sarı lacivertli takım maçı 6-2 kazanıyordu. Herkes maçtan önce cezası iptal edilen Semih'in 4 gol atmasını tartışacaktı ama gündem bir anda değişmişti.
Denizlispor kalecisi Souleymanou maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşlarını şoka uğratan bir açıklama yapmıştı: "Maçtan kısa süre önce biricik kızım öldü. Ama ben sizi yalnız bırakmamak için bunu kimseye söylemedim, maçta yediğim goller için özür dilerim". Denizlispor soyunma odası adeta buz kesmişti, herkes yenilen 6 golü unutmuş, takım arkadaşlarının yaşadığı büyük dramı ve takımı için yaptığı fedakarlığı düşünüyordu.
İşte o Souleymanou, bu hafta bir kez daha gündeme geldi. Galatasaray ile oynadıkları maçta birbirinden güzel kurtarışlar yapan Souleymanou, son dakikalarda yaptığı akıl almaz hata ile maçın kaderini değiştirdi.
Ardından da spekülasyonlar birbirini kovaladı. Çünkü Türkiye'de gazetecisinden yöneticisine, futbolcusundan taraftarına kadar herkesin en iyi bildiği şey rakibini şikeyle, satılmışlıkla suçlamaktı. Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu, akla gelebilecek her takımın taraftarının en kötü alışkanlığıydı bu.
Bu seferki söylentinin kaynağı, Denizlispor Kaleci Antrenörü Mustafa Kocakaya'nın maçın bitimine yaklaşık 20 dakika kala, kulübeden kale arkasına kadar gelip Souleymanou ile konuşmasıydı. Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla Kocakaya, Souleymanou'ya vakit geçirmesini, topu oyuna yavaş sokmasını ya da ayağa oynamasını söylüyordu. Ama son dakikalarda gelen inanılmaz kaleci hatası söylentileri de beraberinde getirdi. İnternet sitelerine hücum eden rakip taraftarlar, Souleymanou'ya "Gol ye" talimatının verildiğini öne sürüyordu.
Peki gerçekten böyle olabilir miydi? Kızının ölümünde bile takımını yalnız bırakmayacak kadar sporcu ahlakına sahip bir futbolcu olan Souleymanou bu suçlamayı hak ediyor muydu?
Sizler için maçın görüntülerini derledik.
Kaleci Antrenörü Mustafa Kocakaya'nın Souleymanou ile konuşmasından itibaren maçta yaşanan pozisyonları toparladık. Souleymanou'nun o konuşma sonrası yaptığı kurtarışları, zaman geçirmek için başvurduğu yolları yayınlıyoruz.
Eğer Souleymanou öyle bir talimat alsaydı, yani diyelim ki bilerek gol yiyecek olsaydı kalesine gelen bir şutu içeri almak yerine böyle dikkat çekecek bir hata yapmasına gerek var mıydı? Diyelim ki bilerek gol yiyecek olsa, rakibinin önüne topu bırakmak yerine, Sabri'nin sert şutunda yemez miydi o golü?
Kaynak ! : http://www.ligtv.com.tr/TurkcellSuperlig.aspx?r=1&hid=35860
Videoyu da izleyebilirsiniz !
Hamidou'nun böyle bir şey yapacak kadar kişiliksiz olduğunu sanmıyorum.Söylenebilecek tek şey var;şanssızlık...
Evet Hamidou direktif aLdı goLü yedi demek çok yanLış oLur söyLemiştim zaten KaLeciLik nankör mesLek diye maçta o kadar direndi ama işte DenizLi'nin şansszLıgı mı diyip gs nin şansımı diyim öne çıktı acayip bi goL oLdu...
Eğer kaleci maçı verdi diyen varsa hiç kusura bakmasın bu onun ahmaklığıdır sadece. Ayıp yahu bu kadar mı kolay birilerini karalamak...
Biraz kendine fazla güven şımarıklığından kaçırdı bence topu elinden. O dakikaya kadar çok iyiydi ve havaya girdi, nasılsa tutarım diye çıktı, maçtan sonra açıklaması da var ışık gözümü aldı diye, ve topu tutamadı gol oldu.
Kalecinin hatasıdır, bilerek yapılmış birşey değildir asla. Burada tamam hatayı da konuşalım ama asıl Servet'in o pozisyonu takip edip, Ümit'in kötü şutununda kaleciyi sıkıştırıp hataya zorlaması ve sonrasında da golü atmasını konuşalım.
Ne güzel oluyor,son dakikada sans golü atip puan kaybetmemiz icin dua eden insanlari kahretmek,üzmek.
Keske her hafta böyle goller atsak.
Bu tarz gündem olacağını maçtan hemen sonra söylemiştim. Bugünde okuduğum kadarıyla Adnan Polat'ın gol sevinci ile Hamido'nun açıklaması üzerinde durulmuştu. Hani Adnan Polat şaşıyor ama aa hiç bilmiyodum gol olacağını nasıl oldu yahu :icon_twisted: gibisinden olduğu iddia edildi. Hamido'nun ışıklar gözümü aldı demesi ise dolarların partıltısıdır diye değiştirildi. Allah akıl fikir versin.
Diğer Zirve Takımının Attığı Şans Gollerinden Sonra Bizde Bir Şans Golü Atmışız ne var Bunda bukadar Büyütülecek Anlıyamıyorum? Bu Golü Bukadar Büyüten Arkadaşların Korktukları Galatasaraymı Acaba??
Bir Fener atamadı şans golü bea...:)
Zaten Beşiktaş'lılar ile Galatasaray'lılar böyle tartışa dursun , sezon sonu bir bakmışın Fenerbahçe şampiyon olmuş.
Fenerbahce zaten sampiyon, hakediyoda
hiç birşey yüzünden kaçırmadı o topu ne ışık ne kendine aşırı güven nede şımarıklık
zaten hamidonun topu elleri arasında tutamama gibi bir problemi var ben sana 40 tane örnek sayarım böyle
denk gelirde denizlispor maçı izlersen 90 dk içinde dikkatle izle mutlaka bir yan top olacak ve hamidou o topu elinden düşürecek
Yani hala şans golü,şans golü diye diretiyorsunuz ya.Bravo gerçekten..