bence lincoln oynamassa barusso oynasın cidddiyim.m.topal ile çift ön libero oynasınlar lincoln'ün görevini ayhan'a verelim.Ayhan zamanında 10 numara görevinde oynuyordu.Lincoln'ün yoklugunun fazla bir dert olacabilcegini zannetmiyorum
Printable View
bence lincoln oynamassa barusso oynasın cidddiyim.m.topal ile çift ön libero oynasınlar lincoln'ün görevini ayhan'a verelim.Ayhan zamanında 10 numara görevinde oynuyordu.Lincoln'ün yoklugunun fazla bir dert olacabilcegini zannetmiyorum
lincoln her türlü oynar . hele ki kalli nin gidişii büyük etki yarattı :D iyi bir performans beklioyruz kendisinden :D
Tekrar dinledimde vallahi fenerliyim diye demiyorumda çok kötü olmuş beste. Normal bestelere devam etse gs daha iyi..
bide bakınırken bitane buldum müzik falan herşeyi aynı :D
http://www.youtube.com/watch?v=8h1C7DiIzXE bosnalılar yapmış bunuda takımları için bi kaç ay oluyor sanırım.
Arkadaşımda o maçta olucak , Gs'lı gitme dedim çünkü Fenerbahçe'nin 2-1 kazanacağını düşünüyorum..
Marş cok gaza getirici :D Bence bu önemli ...
Her zaman ki gibi Atakanla uğurumuzu denedik ve bakalım devam edecek mi:)Lincolnün oynayıp oynamaması beni ilgilendirmiyor tek endişem macın basındaki baskı....Macı kazanıp yolumuza devam edeceğiz...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw&feature=related[/YOUTUBE]
Bu Bestenin benzerimi Galatasaray tarafından söylenecek. Eren'in buraya koyduğu videoyu izleyince hatırladım. Çok hoşuma giden bi tezahurat. :)
Bu maça final maçı niteliğinde bakmayan sayılı insanlardan biriyim sanırım...
bence maç berabere bitecek.. yani öyle doğdu içime.. daha sonraki hafta takımların trabzon ve sivas maçları belirleyecek bence şampiyonu..
Takımın içinde bulunduğu zor durum, belirsizlik hali Galatasaray'ın daha da kenetlenip ''kötü gün kahramanı'' oluyor, fakat arada bir çatlak ses türerse, o zaman da dağılıp gidiyoruz.. Bu sezon çok çatlak ses oldu, umarım takım, hocasız çıktıgı maçlardaki performansın altına düşmez..
Final niteliğindeki bu tehlikeli virajın ligin sonuna dogru yaşanacak olması bence, Fenerbahçe lehine bir durum oluşturdu, takımın avrupa maçı gibi bir soru işareti yok kafasında.. oldugu zamanlarda kaybedilen puanları düşünürsek derbi zamanı böyle bir durum olsa dejavantaj oluşurdu.. Ayrıca ligin sonuna olmasının başka bir olumlu yanı da sene başında çok dağınık görünen ve çok eleştri alan takımın,ve hatta bir kaç belirli ismin kendini toplamış olması...
Eksik isimlere gelince, Song, Uğur, Linderoth, Serkan Çalık... bizim takımda Linderoth dışında olsa işe yarardı diyebileceğimiz isimler var fakat, Afrika kupası nedeniyle Song'suz, sakatlıkları nedeniyle Uğur Linderoth ve Serkan'ın yerine oynayacak isimler kendinden bekleneni vermiş durumda ( özellikle Servet- Emre ).. Fenerbahçe'de ise Roberto Carlos'un yokluğunun çok fazla önemi olmadığını sanıyorum.. Roberto'lu haliyle kupa yendik, Roberto'suz haliyle daha önceki sezonlarda dahil olmak üzere, Fenerbahçe Galatasaray karşısında rahat bir futbol ortaya koydu.. yani eksikler vardı bahanesine yatamayacak takımlar..
Maç kağıt üzerinde olduğu gibi ortada bitecek diye düşünüyorum..
ama CimBom kazanmalı :)
Son Round;
Sezonun en kritik maçı geldi çattı. Bugün sahadaki aslanlarımızın bize her zamankinden daha fazla ihtiyaçları var. Bir tribün geleneğimiz olarak, kolaycılığa kaçmadan yaptıklarımızı asla yeterli görmeden üstüne koyarak gitmeyi kendimize ilke edindik. Eski açık tribünde ortaya çıkacak resim tüm Galatasaray taraftarının eseridir. Bu büyük resmin parçaları olarak sizlerden bazı ricalarımız olacak;
- Maç öncesi koltuklara yerleştirilen materyalleri, koreografinin gerçekleştirileceği ana kadar muhafaza edin.
- Görevli arkadaşların yapacağı anonsları önünüzde, arkanızda duymamış olan insanlara aktarın.
- Anons edilmeden maç esnasında stat hoparlörlerinden çalınan müziklere ( Misal Warchant ) eşlik etmek amacı ile koltuklarınıza bırakılacak materyalleri kullanmayın.
- Koreografi oluşturulduktan sonra görevli arkadaşların yapacağı 2. bir anonsa kadar koreografinin bütünlüğünü bozmayın.
- Lütfen organizasyonda görevli arkadaşlara yardımcı olun.
Bir organizasyondan daha alnımızın akıyla çıkmak dileğiyle, Allah yardımcımız olsun.
ultrAslan Koreografi Ekibi
[YOUTUBE]j963PgFJeR8[/YOUTUBE]
Bu da söylenecek olan. Kabul etmek gerekir ki TR deki tezahüratların %80 i 0 dan degil. O yüzden bence bi problem yok hoş ve gaza getirici (:
Arkadaş bu tezahüratları görünce deliriyorum ben yaa :@
Bizim GFB uyuyo. :) Arayın bulun arkadaş. Daha bir sürü güzel tezahürat var Arjantinde :)
GS taraftarına daha iyi bir stad lazım Seyrantepe bitince çok daha başarılı şekilde takımını destekleyecektir...
ßence FB kaybetmicek maçı...
G.Saray'da Lincoln şoku!
Galatasaray'da yarınki derbi maç öncesinde Lincoln'un sakatlandığı açıklandı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Lincoln'ün,
bu akşam basına kapalı olarak yapılan antrenmanın son bölümünde sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktığı bildirildi.
Açıklamada, Lincoln'ün tedavisine hemen başlandığı ve Brezilyalı oyuncunun durumunun yarın maç saatinde belli olacağı kaydedildi.
NOT: Lincoln'ün idmanı kendi isteğiyle bıraktığı ve büyük ihtimalle Fenerbahçe derbisinde takımındaki yerini alması bekleniyor.
26.04.2008
Kaynak : AA
-------------------------------------------------------
Aziz Yıldırım ve Tümer idmanda!
Fenerbahçe, Galatasaray ile deplasmanda yarın oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi. Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, sarı-lacivertli futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından 3 takım halinde 5'e 2 ve taktik çalışması yaptıkları, antrenmanın çift kale maç ile tamamlandığı kaydedildi.
Antrenmanda sakatlığı süren Deniz'in sadece koşu yaptığı, Volkan Demirel'in ise çalışmaya katılmadığı açıklandı. Neşeli ortamda geçtiği belirtilen idmanın ardından sarı-lacivertli futbolcular, Galatasaray maçı için kampa girdi.
-BAŞKAN YILDIRIM VE TÜMER İDMANDA-
Antrenmanın bir bölümünün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin izledikleri de bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, sarı-lacivertli takımın akşam yapılan idmanını izleyenler içinde, devre arasında Yunanistan'ın Larissa takımına kiralık gönderilen Tümer Metin de yer aldığı bildirildi.
Takımının Yunanistan Ligi'ni 6. olarak bitirmesinin ardından İstanbul'a gelen oyuncu, önemli derbi öncesi Fenerbahçe'nin Samandıra Kamp Merkezi'ndeki idmanını izledi ve takım arkadaşlarına başarılar diledi. Tümer'in oyuncular ve teknik heyetle de bolca hasret giderdiği gözlendi.
Teknik direktör Zico, idmanın başlamasından sonra tribünde idmanı izlemeye koyulan Tümer'e, ''İdmana katılmaya ne dersin? Bizimle çalışmayı özlemişsindir'' diyerek kendisini antrenmana davet etti. Tümer bu teklifi kabul ederek, idmana çıktı.
Tümer, 5'e 2 top çalma çalışmasında kendi yer alacağı gruptaki arkadaşlarını kendisi seçti. Teknik direktör Zico'nun da oynadığı 5'e 2 top çalma çalışmasında Tümer ve Zico'nun ikili mücadeleleri de dikkat çekti.
-TÜMER: ''FENERBAHÇE'NİN KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM''-
Antrenman sonrasında FB TV'nin sorularını yanıtlayan Tümer Metin, derbi maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşündüğünü söyledi. Formda kalması için antrenmanlara devam etmesi gerektiğini belirten Tümer, ''Yunanistan Ligi sona erdi. Yunanistan'daki hayatla Türkiye'deki arasında bir fark yok. Trafik de yemekler de aynı. Yarınki maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. 1-0 biter ve golü de Semih atar'' diye konuştu.
26.04.2008
Kaynak : AA
Ben Lincoln'ün oynamasının bizim(FB) lehimize olacağının düşünüyorum.Çünkü Barış-Ayhan-Topal-Arda dan kurulu bir ortasaha daha dinç ve hareketli olacağı için bizim oyuncularımız daha fazla zorlanacaktır
Mustafa,Gfb yönetimle kombine derdinde uzun zamandır:)Son zamanlarda cıkan tezahürat sayısı cok az maalesef
saatler ilerledikçe heycanda doruğa çıkıyor iyi oynayan kazansın ama gs kazansın:p
Benim nedense hiç heyecanım yok.Maça dakikalar kala heyecanım artar heralde.(:
Zamanında biz de yaptıydık Sos Cagon'a :)
http://www.youtube.com/watch?v=mHWsR1rqMa4
Ama River'lılar çok güzel söylüyor :D
Açıkcası maç öncesi kareografileri merak ediyorum,umarım lig tv güzel bir yayın sergilerde seyrederiz hepsini .. (:
arkadaşlar alınmayın ama marş sanki çocuk marşı edasında söylenmiş.Türkiye'nin en iyi 3 takımına değilde 23 Nisan dolayısıyla çocuklara ithaf edilmiş gibi.Aceleye geldiği zaten belli söz zenginliği falan yok ama gende tribünler için idealdir
Lincoln kendisi bırakmış antremanı..Riske etmemişler..Bu aksam maçta oynayacakmış..
Lincoln 18'de yok
Kaynak:Ntv,Cnntürk
Insallah güzel bir mac olur. Adina yakisan ve her türlü Dünyanin en büyük derbisi oldugunu gösterir.
Insallah futbol söleni olur, taraftarlar cossun, koreografiler hazirlansin, Mac dostluk icinde gecsin ve GERCEKTEN hak eden taraf kazansin. Sert oyun olmasin, mac icinde güzel hareketler olsun.
Müthis bir oyun sergilensin.
Yengec dansi olsun, Ciftetelli olsun :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sIHuCkVgtyY&feature=related[/youtube]
[youtube]http://youtube.com/watch?v=jVW0ULqy58Q[/youtube]
Lincoln kadrodan çıkarıldı.
Kaynak: Cnn Turk
Lincoln kadrodan çıkartıldı
G.Saray'ın Brezilyalı futbolcusu Lincoln'ün sağ arka adelesinde ödem olduğu ve Fenerbahçe derbisinde oynayamayacağı için maç kadrosundan çıkartıldığı öğrenildi. Bilindiği üzere Brezilyalı oyuncu dün akşam sakatlandığı için idmanı yarım bırakmıştı. 27.04.2008
Kaynak : DHA
Lincoln'ün olmaması kötü oldu bence.
Kötü oldu Gs için gerçekten...
Lincoln Süpersin acaba hangi maçta oynadı merak ediyorum ?.En önemli maçlarda sakatlandı.Bu futbolculuk mu?.Ben birşey demiyorum .ARtık gına geldi Lincoln'süz de oynarız.Sezon sonu inşallah gider.İddia ediyorum Heinz ve İliç Lincoln'den iyiler ;;)
Bilmiyorum ama Hakan Şükür sakatlansa gerçek derdim. Ama rüştü gibi lincoln gibi anelka gibi adamlara sakatlanınca inanasım gelmiyor.