Beni bırak sen kendi atamadığın golleri bi say olm :)
Printable View
şimdi arkadaşlar maç öncesi olan video'yu youtube'ye koysam yarından önce göremeyiz heralde boyutu da biraz büyük onu küçültmye çalışıyorum
http://rapidshare.com/files/10986169...08002.rar.html
maç sonu açıklamalarıyla karşınızda "soyunma odası" programı :D
Süper bir maçtı Tarık biraz yanlı anlatmış :) ilk başta skor 4-2 olmuştu ardından hemen 5' i yedik :) fizik olarak gerçekten rakibe karşı güçsüz kalmıştık. Eren, abi bırak adam dğeiştirmeyelim maçın sonunda her türlü yeneriz dedi ama ben değiştirek dedim karşı takımdan Aydın da değiştirelim dedi hatta iki kişi değiştirelim dedi ben vieri gelsin yeter dedim ve yetti :) rakibi yenmeyi bildik :):):):) . Özellikle kalecimiz Yalçın çok formdaydı süper kurtarışlar yaptı. Rakip takım da ise Ömer çok etkiliydi. Çok eğlendik, çok zevkliydi hep yapsak süper olur. Bizim takım da Eren' i de beğendim. Vieri de shots long yaptı sürekli. Ben de naçizaene 6 gol 3 asistle takımıma destek vermeye çalıştım :)
Bu maç kaç kaç bitti hala anlamış değilim. Toplamda sanırım gol sayısı 50'ye ulaştı.
Sonuç olarak Teamß kazandı mutluyuz :) maçtan sonraki kokoreç kazığı hariç süper gündü :zuhaha
yarım ekmek kokoreç 5 ytldi yaw. et döner 3 ytl zaten. :)
klavuzu çağrı olanın burnu ve ağzı kokoreçten ayrılmaz zaten :D
Burada videoda arkada Fenerium reklamıda var...
Tarıkcığım şu Aydın'ın yaptığı rezil konuşmayı göster bize:D
Gerçekten eğlenceli güzel bir halı saha maçı geride kaldı.
Herkeze geldiği için teşekkür ederim.
A Takımı 1 kişi eksik başlamasına karşın üstündü ve maçı kopardı daha sonrasında eğlence başladı zaten :)
Ne maçtı be süper zevkli geçti :D
Video ve resimleri çok merak ediyorum:D
Aydın süpersiin :D :D
Kim kaç gol attı söylesinde skoru bilelim :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vAJ8K8uCo4s[/youtube]
He ya o yalayan çok pis yaladı mesafe tanımadın.
6 gol 3 asist :eek: Elhadji gibisin Burak abi (:
Aydın abi yine İlhan abiye takılmadan edememiş.Güldürdün yine beni abi:zuhaha:D
kaleci olarak 1 penaltı kaçırdım, kullandığım bir kaleci vuruşu da direkten döndü. güzeldi eğlendik.
kesmedi beni bu maç..
Maça %20 kondüsyonla gelmeme rağmen oynamaya çalıştım. Çok eğlendim.
yavaş tavaş resimlerde geliyo
Youtube deki video da kameraman kim hani Aydın abi nin "Bi sus lan !" dediği :zuhaha
Ya Aygün maçta kimse oynamadiki.İlk 10 dakika herkes koştu sonra yerlere sarıldık makara geçtik.Süperdi :zuhaha.
Bu arada Mustafa abi'ye teşekkür ediyorum.Bana kokoreç ısmarladı :).
Fıratcan'a da o da ayran ısmarladı :zuhaha
van tu (1-2) yapcaz abi ya winnigdeki gibi verkaç yapcaz ..:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Real formalı man benem :D