lk yarı 1-0 bitti. Emre Aşık takımın en iyisi diyebilirz :) Barış yine süper bildiğimiz gibi. Meira defanstan cok iyi uzun toplar atıo. 2 takım da sert oynuyor, hazırlık macı olmasına ragmen.
Printable View
lk yarı 1-0 bitti. Emre Aşık takımın en iyisi diyebilirz :) Barış yine süper bildiğimiz gibi. Meira defanstan cok iyi uzun toplar atıo. 2 takım da sert oynuyor, hazırlık macı olmasına ragmen.
Aykut yedigimiz golde kaleci becerisini konusturması lazımdı.Adam Altıpas'a girmiş aykut hala cıkmıyor...İşde sanctis bu toplara ölümüne atlar..Hemen cıksa gol olmayacaktı..Selim'in kullandıgı frkikdede hatası vardı..Üstüne geldi direkden döndü..
Sabri-Murat-Sinan-Volkan Önlerinde Mehmet güven..2 gol yedigimize dua edelim:)..Mehmet güven nasıl bir topcu ya..Yahu bir gelişme yok adamda..Ayın bildigimiz gibi devam ediyor..uA bile adamın torpili var demeye basladı..Espriler basladı::D..Işık göremiyoruzki..Bu arada Nonda ne gol kaçırdı ama..Bomboş kaleye..Yuh diyorum sadece..Karan suanda kampın en formsuz adamı paso kaçırmaya devam ediyor....Acilen çok iyi bir golcü almassak..Geçen seneki leverkusen maçına hazır olun diyorum..Gerci Adnan Sezgin müjdeyi bugün verdi:D
2-1 maglup olduk. Defans 2lisi degişti Murat-Sinan oldu önlerine de bir türlü kendini geliştiremeyen, vurdumduymaz M.Güven gelince goller kacınılmaz oldu.
Yaser Adam calımladı, topu sürdü Nonda ya pas attı, bomboş kale Nonda zoru basardı. Bu takıma kesinlikle forvet sart. Bitirici bi forvet alınmazsa daha kacan goller için cok sac-bas yolarız.
Emre Aşık benim nazarımda macın yıldızıydı. Bununla birlikte; Barış, Aydın cok iyi oynadı. Mehmet Topal bildigimiz Topal'dı cok iyiydi. Ümit-Nonda hiç hazır degil. Adamların basireti mi baglandı nooldu bi türlü gol atamıyorlar. Murat-Sinan ikilisi cok yetersiz, A takımda kalabileceklerini sanmıyorum. M.Güven hep aynı, hiç geliştirmiyor kendini ne koşuyor, ne baskı yapiyor , ne oyun kuruyor. Bana kalırsa bu takımın oyuncusu degil. Meira dedigim gibi iyiydi. Defanstan topları ileriye hep o attı. Cok da güzel paslar attı. Yaser oyuna sonradan girdi. İyi diyebiliriz. Nonda ya al at dedi bomboş kaleye Nonda kacırdı.
Tabi bunlar hazırlık macı ; yine de maglup ayrılmak insanı üzüyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada yazmayı unuttum. Bu seneki en kötü transferimiz Ferdi Elmas. Verdiğimiz genc oyunculara yazık oldu. Şimdiye kadarki hazırlık maclarında bi etkisini göremedim. Yedek kulübesine mahkum olur bence.
G.Saray çok pozisyon verdi ilk yarıda da ikinci yarıda da,özellikle savunmanın arkasına atılan toplar çok tehlikeliydi.Ama Servet gelince bu sıkıntı muhtemelen ortadan kalkar.Arda'sı,Lincoln'ü,Kewell'ı,Linderoth'u,De Sanctics'i,yeni forveti var daha bunun...
Gs haırlık maçı kazandımı kampta?
vay be Hoffenheim'ım kazanmış demek :D ikinci yarıyı izlemedim keşke baksaydım. goller kimden geldi? sıkı bir Hoffenheim takipçisiyimde :D
Galatasaray'da ilk kez iddaa'da bu kadar iyi oran gördüm ve oynadım. Ama bu seferde beni sevindiremedi. :( En azından Milan maçından o kupon yatmıştı. :)
1. golde defansın ortası ve aykut, 2. golde Hakan Balta ve yine defansın ortası gol yememize sebep olmuş. Servet Meira ikilisini izlemek için sabırsızlanıyorum. Emre Aşık da iyi gözüküyor.
Ferdi çok güçsüz,dayanıksız bu yaşına kadar kendini geliştirmesi lazımdı.18 yasında neyse şimdi de o.Görüldügü gibi sadece hız yetmiyor.Bu sezon onun son şansı futbol kariyeri açısından..
Ferdi gerçekten çok sıradan bir futbolcu, hiçbir artısını göremedim henüz..
Bu takıma De Sanctis ilaç gibi olacak, çok iyi tercih. Ayrıca bulduğunu atan bitiriciliği yüksek bir santrafor da şart..
Bu senaryoyu cok yasarız aykut kalmalı dıyenlere guzel cevap olmustur adam beklıyor ya topa cıkmıyor gecen seneden hatırlayın kac kez oldu aynı senaryo tamam takımda gelecek cok adam var ama olanlar bırsey yapmıyor umıt karan, nonda aynı gol kacırmak ıcın ugrasıyorlar. Nonda bence gonderılmelı ayrıca mehmet guven pafta bıle oynayamaz adam hıc ustune koymuyor aksıne kotuye gıdıyor.
Hazırlık maçlarına göre kes,n yorum yapılamaz. Geçen seneki aykutu hepimiz biliyoruz bence hala kalede aykut olmalı.
Hazırlık maçlarındaki sonuçlara bakmamak lazım :) Önemli olan maç kondisyonu ;;) Hangi oyuncu hazırlık maçında ligdeki kadar koşar eder kimse o yüzden ne skor ne oyuncu grafiği Hazırlık maçlarında ölçüt olmamalı bence :)
İlkonbirimiz
Galatasaray
Aykut, Meira, Emre Aşık, Volkan, Mehmet Güven, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Nonda, Yaser
Ya şu mehmet güvende hoca ne buluyor..Yine oynuyor ya..Alparslan ve de sanctis yedekte..De sanctis oynaması lazımdı(Uyum için) bence..Barış ilkez oynamıyor.Volkan'ı belkide son kez deniyordur;).Stadda Çıldırın çıldırın çalıyor:D:D
Berkantta oynuyor..Berkant takımın herseyi..
M.Güven sakatlandı Barış girdi...
M.Güven niye oynuyor diye diye sakatladınız adamı...:D
Umarım Ciddi Birşeyi Yoktur.. 4-5 Ay Sakatlansa Yeter :):D:D
Barış Özbek yine canavar gibi :D
Nonda iyi gözüküyor bu maç.
Sag'a beke biri gelene kadar,Barış sürekli sag bekte denenmeliSabriden fazla iş yapar....Yahu adam dehset oynuyor..Sürekli pozisyona sokuyor bizi..Üstelik mücadele gücü çok yüksek.Etkili bindirmeler yapıyor.Zaten kamp döneminin en hazır adamı..Arı gibi çalısıyor..Meira'da iyi oynuyor.Ayökut her topu meiraya veriyor .Hasan baya istekli..
Barış mükemmel valla. Nereye koyarsan oynuyor. Sag bek oynuyor. O kanadı koridor yaptı. Mükemmel bi şutu direkten döndü. İlk 11 de banko olacak bi isim bence Barış.
Barış çok gelişmiş çok şaşırdım gerçekten tüm hazırlık maçlarında harika oynadı şimdide süper çok güzel şutuda direkten döndü..
Nonda ve Hasan bugün acayip istekli gözüktüler.
Emre cıktı Sinan girdi
H.Şaş çıktı Sabri girdi
Barış çıktı H.Balta girdi
Meira çıktı M.Akça girdi
Ayhan çıktı Aydın girdi
Arda cıktı Ferdi girdi
Nonda cıktı Erhan girdi
Sürekli neden çok oyuncu degistiriyoruz..Artık belli kişilerin oynaması lazım..Artık bu kadar denemeden sonra Kadro'ya sürpriz birini mont eder sanırım
Aykut harika bir zamanlamayla çıkardı. Helal olsun :D
Gol yok mu ,
Üstün oynayan kimdir anlatın biraz:D
Şu dk larda Munih daha etkili. Bizim Forvette Erhan Şentürk var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Golsüz bitti maç. İkinci yarıdaki değişikliklerin bizim takımı yavaşlattığı düşüncesindeyim.
ne biçim bir hazırlık dönemidir ya ? maç kazanmadık nerdeyse ? kadroyu belirlemiştir inşallah skibbe .. sanırım bi bursa maçı kaldı .
yavaş yavaş resmi maçlar yaklaşıyor...
forvet ihtiyacımız var acil...
Hoffenheim maçınının tekrarını seyretme imkanı buldum.Nonda nasıl kaçırmış o golü yahu.:icon_biggrin: Resmen boş kale.Dokunsa gol.Sanırım Galatasaraylılar bitirici bir forvet istemekte haklı..
şuanda antremanda gelişine şut çalışıyorlar fakat aykutu geçebilene aşk olsun :D